- 12 Ocak 2013
- 21.062
- 55
tecrübelerinden faydalanıcam güzellikkkk
Ayy benim falımın başlığı açılmış
Ben bu fala baktığımda hep çıkıyor. Daha önce bir arkadaşa baktım o zaman üniversite 1. sınıftaydı. 2 sene sonra evlenecekti fala göre. Hatta hep beraber güldük yok artık diye. Ama bu sene 3. sınıf bitiyor ve şu an nişanlı yazın düğünleri olacak. Bir arkadaşıma daha baktım. Nişanlıydı ve evlenmelerine 3 ay vardı. Benim baktığım fala göre 1 sene vardı. Herşeyleri hazırdı hatta ama gecikti onlar da bu sene evlenebiliyorlar.
Kendime de baktım defalarca, ve insanlara da baktırdım benim falıma göre de 1 senem var göreceğiz bakalım
Hatta isteyen olursa bakabilirim
Canım baktım sana 31 çıktı. Pek bir nazlısın sanırım yüzük çok geç hareket etmeye başladı
yapma yaaa, 28 yasındayım...
çok teşekkür edıyorum,hayırlısı olsun...
nazlı degılım canım aslında, ama benım de senın gıbı sevdıgım yabancı bırı var, benimki İngiliz ve müslüman oldu. Türkiyede yaşamak istiyoruz ama ben de bunu kimselere anlatamıyorum
bana da bakabilir misiniz :)
ayyyy canım ya azıcık dertleşebiliriz bence seninle bu konuda çok zor şeyler yabancı birileri filan. bu arada müslüman olmasına çok çok sevinim Allah hidayet nasip etmiş ne güzel. ne durumdasınız peki? ailen filan biliyor mu hiç?
Bir de yüzük falı isteyen arkadaşlarım, açıkçası bu aralar çok vaktim olmuyor maalesef ama bakarsam özel mesajla yollarım sözüm olsun sizlere
bende istorumm banada bakablrmisiiniz
canım eğer sana zahmer olmucaksa bende rica etsem ?
Canım sana baktım; 25 çıktı. :)