Kaç Yaşında Evleneceksin - Yüzük Falı

ben de bu yüzük falını duymuştum.
ben çevremizdekilere denemiştim ve gerçekten tutmuştu ama cinsiyet için olanı.
bardakla filan diil benim bildiğim normal sade taşsız bir yüzüğü bir ipe geçiriyorsun
ipi iki tarafından birleştirip tutuyosun yüzük aşağıda kalıyor
sağ elinde ip varsa sol elini avuç içi tavana bakacak şekilde açıyorsun
ve bu ipi elinizin kenarında yukarı aşağı doğru bir kaç kez indirip yukarı çıkarıyosunuz (sürttürüp) avuç içininız ortasına doğru yavaş bir şekilde tutuyorsunuz sallamadan yüzeük iple birlikte dikey hareket ediyorsa erkek-dairesel hareket ediyorsa kız bebeği işaret ediyor.

bu işlemi yüzük avuç içinizin üzerinde hareket etmeden durana kadar tekrarlayın.bebek sayısı durunca belli oluyor.ör: 2 sinde dikey hareket etti 3. işlemde hareketsiz durdu 2 erkek bebek anlamına gelir.

NOT:babaannem de denemiştik 5 çoçuğu var peş peşe 4 erkek ve 5. olarak kız çocuk. bu sıra bile aynen böyle çıktı.6. işlemde yüzük heraket etmedi.çok enteresan geliyor.

Son düzenleme:

rica etsem bana da bakarmısın

Canım baktım sana 31 çıktı. Pek bir nazlısın sanırım yüzük çok geç hareket etmeye başladı

yapma yaaa, 28 yasındayım...

çok teşekkür edıyorum,hayırlısı olsun...

nazlı degılım canım aslında, ama benım de senın gıbı sevdıgım yabancı bırı var, benimki İngiliz ve müslüman oldu. Türkiyede yaşamak istiyoruz ama ben de bunu kimselere anlatamıyorum

harmoni ya da diğer arkadaşlardan rica etsem bana da bakabilir misiniz?
hangi bilgiyi vermem gerekiyor falıma bakmanız için acaba?
nolurrr çok istiyorum :)

ayyyy canım ya azıcık dertleşebiliriz bence seninle bu konuda çok zor şeyler yabancı birileri filan. bu arada müslüman olmasına çok çok sevinim Allah hidayet nasip etmiş ne güzel. ne durumdasınız peki? ailen filan biliyor mu hiç?

Bir de yüzük falı isteyen arkadaşlarım, açıkçası bu aralar çok vaktim olmuyor maalesef ama bakarsam özel mesajla yollarım sözüm olsun sizlere

evet canım cok zormuş,ama senınki o kadar imkansız gelmedi bana...

benim annemle kız kardeşim biliyor, onlar anlayışlıdırlar, sorun yok, babamın sözü gecer bizde, babam da önceden agzını aradıgımda Türk ve müslüman olsun damat demişti. Bilmiyorum. Ben internetten görüşüyorum, nasip olamadı yüzyüze görusmek hala. Benim iyi bir işim var, ama o buraya geldiğinde ne iş yapacak. vs. sorunlar var yani...

hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

kesinlikle doğru çıkıyor bu fal
defalarca hem bana hem kuzenlerime,annemlere herkese yapıp denedik ve doğru çıktı..
hatta ben 27 yaşımda evlenecektim 28 çıktı , dalga geçtik 28 olmaz ya diye ama 28e girince evleniverdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…