Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kaç Tel Dökülüyor?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

bioxin forte sprey mi canım daha yeni çıktı galiba ne kadar süre kullandın da normaLE döndü dökülme ilk başlarda tek bunu mu kullandın canım?

bioxin forte sprey mi canım daha yeni çıktı galiba ne kadar süre kullandın da normaLE döndü dökülme ilk başlarda tek bunu mu kullandın canım?

ben spreyini kullanmadım canım sadece şampuanı. normal şampuan yerine hep onla yıkadım 1 ay sonra iyice azaldı dökülme 2 ay sonrada nerdeyse durdu. bu arada ben hiç krem kullanmadım. sizde sakın kremli şampuan kullanmayın. illa krem gerekliyse mutlaka ayrı kullanın yada banyodan çıkınca sprey şeklinde olan saç açıcılardan kullanın. onlarıda sakın saç dibinize sıkmayın.
bu arada spreyi almayı düşünüyorum ama fazla mı yüklenmiş olurum saçıma diye kararsızım. sprey saç çıkarmada işe yarıyormuş pek saç çıkacak yer kalmadı bende.

canım bende alacaktım bioksin şampuan ama araştırınca kullananlardan pek olumlu birşey duymadım sarımsaklışampuan kullanıyorum bende ama hiç etkisi olmadı saçıma sadece 1ayda şampuanla bu yoğun dökülmeden kurtulman büyük şans olmuş sana tek şampuanla keşke benimde dökülmem dursa bıktım artık saçım kalmadı topuz yapıyorum hep açsam omuzlarımdan saç yumağı topluyorum ne yapacağımı şaşırdım artık

Önceleri ben de sayamıyordum sonra bioblas ikisi bir arada şampuanla sıvı saç kremini alınca şimdi banyoda bir iki tel tararken de beş tel falan dökülüyor...gün içinde hiç dökülmüyor sayılır

ama bioblasın bir tek ikisi bir aradan memnun kaldım keratinli olandan yani..diğer çeşitleri bana yaramadı..

ben şu kuru maya formülünü uyguladıktan sonra hiç denecek kadar azdı ama 1 defa yaptım ve bıraktım bırakalı da uzun zaman oldu o yüzden bu aralar dökülme iraz arttı maalesef ama çok aşırı değil çok şükür :93: dökülmeye o formülü öneririm kesinlikle :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…