Arkadaşlar.. Banyo yaparken,tararken,ıslakken..Yani gün içinde tahmini olarak kaç tel saçınız dökülüyor.. Cevap verirseniz çok sevinirim.
max.15-20 tel yıkarken saçımı..
ben saçımı taramam,ellerimle şekilveririm..fırça kullanmam zaten,geniş dişli bir tarak kullanıyorum banyodan banyoya..
Günde toplam 15-20 mi yoksa banyoda mı canım.Günde kaç tel normal ya. off off.
saymıyorum artık
banyoda 30-40 tel banyodan sonta tarayıncada aynı sayıda dökülüyor.kuruyken taradımda da bazen 10 bazen 20. bu azalmış hali. maşallah der misinz kızlar?
benimki durmadı ama azaldı. ben de tamamen durmasını istiyorum.bemiksi tablet olarak mı alıyosn canım?yan etkisi var mı?
benimde çok dökülüyordu öyle sayılcak gibi değil tutam tutam ağlayasım geliyordu o kadar yani. saçımı ayırmadan kendi 2 yana düşüyordu ortada kalın bir şerit şeklinde boşluk vardı. sonra saçlarımı omuzumda kestirip bioxin forte kullanmaya başladım. birde bemiks zinko kullandım. azalarak dökülme durdu. bazen banyoda 1-2 tel gibi az döküldüğü oluyor. saçımda hiçbir işlem yok o yüzden ben kremi banyoda hiç kullanmıyorum oda etkiliyor. banyo giderinde avuç avuç saç toplardım şimdi hiç saç olmuyor. şimdi bir sürü minik saçım var onları nasıl uzatıcam onu düşünüyorum.
bu arada günde 10 tane falan dökülüyor 6 ay önce belki 1000 tane dökülüyordu. geçen eşim taradı saçımı (ki eskiden hep o tarardı bu dökülme başladığında bıraktı dayanamıyorum çok üzülüyorum diye) tarakta sadece 2 tel görünce ne yaptın saçlarına dedi şimdi oda başladı vitaminlere ve şampuana. bakalım onda da aynı sonucu vericek mi?
canım yazdıklarını okudum çok sevindim senin adına.bende aynı durumdayım saçlar avuç avuç kendi kendine akıyor yağlı ampullü karışımı yapıyorum pek bir faydası yok saçlarım iyice azaldı.dediklerin biraz karışık geldi zinco bemiks vitamin hapı herhalde onları kullandın bunlar dışında ek birşey kullandın mı yoğun dökülme döneminde neyle başladın tedaviye?şampuan losyon vs şeyler kullandın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?