• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kaç Tel Dökülüyor?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Seyma91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2011
104
0
46
İstanbul
Arkadaşlar.. Banyo yaparken,tararken,ıslakken..Yani gün içinde tahmini olarak kaç tel saçınız dökülüyor.. Cevap verirseniz çok sevinirim. :69:

Arkadaşlar.. Banyo yaparken,tararken,ıslakken..Yani gün içinde tahmini olarak kaç tel saçınız dökülüyor.. Cevap verirseniz çok sevinirim. :69:

max.15-20 tel yıkarken saçımı..
ben saçımı taramam,ellerimle şekilveririm..fırça kullanmam zaten,geniş dişli bir tarak kullanıyorum banyodan banyoya..

ne 100 ü ne 150 si bi ara o kadar çok dökülüyordu ki sayamıyordum bile belki de 1000 e varıyordur. abartmıyorum hemde her yıkadığımda, ama allaha şükür defne sabunu kullanalı azaldı ayrıca ferro sanol da kullanıyorum şimdi 150-200 civarı dökülüyo yine çok ama buna şükür. daha da azalacakmış gibi bi his var içimde inşallah :))

ne 100 ü ne 150 si bi ara o kadar çok dökülüyordu ki sayamıyordum bile belki de 1000 e varıyordur. abartmıyorum hemde her yıkadığımda, ama allaha şükür defne sabunu kullanalı azaldı ayrıca ferro sanol da kullanıyorum şimdi 150-200 civarı dökülüyo yine çok ama buna şükür. daha da azalacakmış gibi bi his var içimde inşallah :))

banyoda 30-40 tel banyodan sonta tarayıncada aynı sayıda dökülüyor.kuruyken taradımda da bazen 10 bazen 20. bu azalmış hali. maşallah der misinz kızlar?

benm saçlarım acayip gürdü. saçımı yalnışlıkla bir iki kez şampuan yerine saç kremiyle yıkamıştım ondan beri dökülme var.ama bundan 7 ay önce falan sarımsağı keşfettim.öyle herkes gibi yağ sümedm saçıma. sarımsağın kensini yuttum her gece. ve haftada 1 ya da 2 kez zinco ve benexol b12 hapı içiyorum.benm yaptığm bu. bayağı durdu diyebilirm dökülme. inş işe yarar sizde de.
:65:

benimde çok dökülüyordu öyle sayılcak gibi değil tutam tutam ağlayasım geliyordu o kadar yani. saçımı ayırmadan kendi 2 yana düşüyordu ortada kalın bir şerit şeklinde boşluk vardı. sonra saçlarımı omuzumda kestirip bioxin forte kullanmaya başladım. birde bemiks zinko kullandım. azalarak dökülme durdu. bazen banyoda 1-2 tel gibi az döküldüğü oluyor. saçımda hiçbir işlem yok o yüzden ben kremi banyoda hiç kullanmıyorum oda etkiliyor. banyo giderinde avuç avuç saç toplardım şimdi hiç saç olmuyor. şimdi bir sürü minik saçım var onları nasıl uzatıcam onu düşünüyorum.

benimki durmadı ama azaldı. ben de tamamen durmasını istiyorum.bemiksi tablet olarak mı alıyosn canım?yan etkisi var mı?

benimki durmadı ama azaldı. ben de tamamen durmasını istiyorum.bemiksi tablet olarak mı alıyosn canım?yan etkisi var mı?

evet tablet zaten kullanmam gereken bir vitamin saçada iyi geliyor. diplerde bir sürü kısa saçım var 2 haftadırda uzasınlar diye sinamkili kürü uyguluyorum onda da bemiksi ampul şeklinde kırıp saçıma sürüyorum. bide şampuanın içine sarımsak rendeliyorum hafta da 1-2 de onla yıkıyorum.

bu arada günde 10 tane falan dökülüyor 6 ay önce belki 1000 tane dökülüyordu. geçen eşim taradı saçımı (ki eskiden hep o tarardı bu dökülme başladığında bıraktı dayanamıyorum çok üzülüyorum diye) tarakta sadece 2 tel görünce ne yaptın saçlarına dedi şimdi oda başladı vitaminlere ve şampuana. bakalım onda da aynı sonucu vericek mi?

benimde çok dökülüyordu öyle sayılcak gibi değil tutam tutam ağlayasım geliyordu o kadar yani. saçımı ayırmadan kendi 2 yana düşüyordu ortada kalın bir şerit şeklinde boşluk vardı. sonra saçlarımı omuzumda kestirip bioxin forte kullanmaya başladım. birde bemiks zinko kullandım. azalarak dökülme durdu. bazen banyoda 1-2 tel gibi az döküldüğü oluyor. saçımda hiçbir işlem yok o yüzden ben kremi banyoda hiç kullanmıyorum oda etkiliyor. banyo giderinde avuç avuç saç toplardım şimdi hiç saç olmuyor. şimdi bir sürü minik saçım var onları nasıl uzatıcam onu düşünüyorum.

canım bemiksi nasıl kullandın kırıp saç derine mi srdün ne kadar süre uyguladın bunları acaba?

bu arada günde 10 tane falan dökülüyor 6 ay önce belki 1000 tane dökülüyordu. geçen eşim taradı saçımı (ki eskiden hep o tarardı bu dökülme başladığında bıraktı dayanamıyorum çok üzülüyorum diye) tarakta sadece 2 tel görünce ne yaptın saçlarına dedi şimdi oda başladı vitaminlere ve şampuana. bakalım onda da aynı sonucu vericek mi?

canım yazdıklarını okudum çok sevindim senin adına.bende aynı durumdayım saçlar avuç avuç kendi kendine akıyor yağlı ampullü karışımı yapıyorum pek bir faydası yok saçlarım iyice azaldı.dediklerin biraz karışık geldi zinco bemiks vitamin hapı herhalde onları kullandın bunlar dışında ek birşey kullandın mı yoğun dökülme döneminde neyle başladın tedaviye?şampuan losyon vs şeyler kullandın mı

canım yazdıklarını okudum çok sevindim senin adına.bende aynı durumdayım saçlar avuç avuç kendi kendine akıyor yağlı ampullü karışımı yapıyorum pek bir faydası yok saçlarım iyice azaldı.dediklerin biraz karışık geldi zinco bemiks vitamin hapı herhalde onları kullandın bunlar dışında ek birşey kullandın mı yoğun dökülme döneminde neyle başladın tedaviye?şampuan losyon vs şeyler kullandın mı

haklısın canım biraz karışık olmuş. ilk önce önemli olan dökülmenin en azından normal sınırlara indirmek onda bioxin forte etkili oldu. hiç düşünme hemen al bana duacı olursun. vitaminleri hap olarak aldım birgün bemiks birgün zinko şeklinde al canım. dökülme dursun küçük saçlar çıksın ondan sonra uzasın diye sinamekili yağlı karışımları yaparsın. insan çok üzülüyor biliyorum bir kadın için saç çok önemli.

Novocrin Placenta kullanıyorum bende,düzenli kullanıldığında iyi sonuç veriyor.

Ayrıca vitamin çok önemli B12 hapları alıyorum hergün 1 tane,cidden saçlarımda hem dökülmede hemde canlılık olarak büyük fark var.

Back