- 9 Şubat 2020
- 36
- 7
- 1
- 26
- Konu Sahibi Karakedi2812
-
Ama ilaçtan sonra 28 günde kistim kaybolmus doktor bu ilaç mucizevi bişey dedi ondan sonra çakşir kokü suyu falan içtim ovulasyon takibi yaptim2 3 saat sonrası testlerde dogru sonuc vermez ilk 3 dk 5 dk Kistten ve stresten dolayı gecıkme olmuştur yakında olursunuz.
İyide 30 da catlama oldu demişsin daha hemen cıkmaz ki 12 gün olmuş biraz daha bekleyin o zaman ne desem boş.Ama ilaçtan sonra 28 günde kistim kaybolmus doktor bu ilaç mucizevi bişey dedi ondan sonra çakşir kokü suyu falan içtim ovulasyon takibi yaptim
Ay inş allah yüzumüzü güldürür sence ne zaman test yapmam lazim adet olmazsamİyide 30 da catlama oldu demişsin daha hemen cıkmaz ki 12 gün olmuş biraz daha bekleyin o zaman ne desem boş.
Ay bilemiyorum ya cok korkuyorum adet olucam diye besik bebek arabasi bile aldim 8aydir deniyoruz hep bir sorun cikiyor karsimiza piskolajik olarak çöktüm resmenSende durum farklı gibi adet olmamışsın bu ay lekelenme gibi gelmiş galiba. Bilemedim olmadı 5 gün daha bekle ben yumurtlama takibi hiç yapmadım bilmiyorum.
Ay evet kesinlikle öyle ama ne biliyim artik rüyalarıma bile giriyor yengem kuzenlerim gerdek gecesinde hamile kalmislar bana kisirmisim gibi davranmalari sinirlerimi bozuyorÇok acele etmişsin almak için beşik fln. 8 aydır denemek de çok bir zaman değil aslında pskolojiyi bozucak kadar değil en azından. Yumurtamadan 14 gün sonra adet olman gerekir yakaladiysan eğer olmazsa test yaparsın
Doktor kontrolünden geçti mi eşin de bizde denedik iki sene kaybettik sperm sayısı az çıktı mesela. Bunu ailesi bile biliyor direp tüp bebek raporu çıkardık ama hala sorun bende gibi konuşuyorlar sen düşün :) hatta bi gün esim anneme anlatırken duydum sorun sende dgl onda dedi kadın yani onlar kendilerine toz kondurmaz. Ama erken yine de 8 ay bir sene içinde olmaması normal zaten doktorlar yardım bile etmiyorAy evet kesinlikle öyle ama ne biliyim artik rüyalarıma bile giriyor yengem kuzenlerim gerdek gecesinde hamile kalmislar bana kisirmisim gibi davranmalari sinirlerimi bozuyor
Ay aynen öyle bende sol yumurttaligim minik kistlerle sağda da 5cm kist vardi 6 7 ay devlette gittim 21 yasindayim diye kist oldugunu bile soylemediler ben tabi agrilardan duramiyorum kac defa gitti kac tanesine bir tanesi bile demedi en son özele gittim o doktor dedi bana boyle kistlerin var diye 28 tabletlik visanne ilaci verdi tum kistlerim kayboldu eşimi de götürdum 100 milyon sperm sayisi oldugu icin herhangi bir problem gorunmuyor dediDoktor kontrolünden geçti mi eşin de bizde denedik iki sene kaybettik sperm sayısı az çıktı mesela. Bunu ailesi bile biliyor direp tüp bebek raporu çıkardık ama hala sorun bende gibi konuşuyorlar sen düşün :) hatta bi gün esim anneme anlatırken duydum sorun sende dgl onda dedi kadın yani onlar kendilerine toz kondurmaz. Ama erken yine de 8 ay bir sene içinde olmaması normal zaten doktorlar yardım bile etmiyor
Foto yuklermisin bende silik cizgilerle ogrendim hamileligimi
Dün akşamki test digerleride böyle oluyor ama birkaç saat geçtikten sobra böyleFoto yuklermisin bende silik cizgilerle ogrendim hamileligimi
Yapar yapmaz cikmiyormu illa bi cizgi cikar ve saatler gectikce koyulasir bu testte gore bana hamilesinizzDün akşamki test digerleride böyle oluyor ama birkaç saat geçtikten sobra böyle
Yok kuzum ya yapar yapmaz çıkmiyo baya süre geçiyor böyle oluyor başta test bozuk dedim ama çoğu böyle oluyorYapar yapmaz cikmiyormu illa bi cizgi cikar ve saatler gectikce koyulasir bu testte gore bana hamilesinizz
Ay inşallah bilmiyorum ya çok korkuyorummmYapar yapmaz cikmiyormu illa bi cizgi cikar ve saatler gectikce koyulasir bu testte gore bana hamilesinizz
Sen dikkatli bak yaptikdan sonra 10 dkixinse ikinci cizgi az bisi belirmis olmasi.lazim.kacgun geçti adetin insalllah hamilesindir ama teste gore hamilesinnnYok kuzum ya yapar yapmaz çıkmiyo baya süre geçiyor böyle oluyor başta test bozuk dedim ama çoğu böyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?