• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaç tane gebelik testi yaptim hepsi birkaç saat sonra pozitif

Sen dikkatli bak yaptikdan sonra 10 dkixinse ikinci cizgi az bisi belirmis olmasi.lazim.kacgun geçti adetin insalllah hamilesindir ama teste gore hamilesinnn👼
Ay inş canım ya pazartesi tekrar yapcam ama çok yaptiklarima o kadar dikkatlı bakiyorum ki şaşıoldum evin işiği yetmiyor sanki flaşı acip oyle bakiyom bide 😂

Attigin teste gore hamilesin normalde ilk 5 dk icinde 2. Cizginin cikmasi gerekiyor ama burada cok denk geldim bir kac saat sonra 2. Cizginin silik cikipta hamile oldugunu ogrenen. Hastaneye degilde malum durumlardan dolayi p.tesi gunu saglik ocagina gidip kan tahlili versen kesin olarak sonucu ogrenmis olursun

Erken gebelik testi var miratech mesela benim evde duruyor bu ay deniyoruz ınanki inşallah testi yapmak nasip olur da 10 gün sonra bende öğrenirim yumurtlama zamanlarım bu günler erken gebelik testi aldır eşine 20 tl fiyatı biraz diğerlerine göre pahalı ama hemen çıkar onda

Erken gebelik testi var miratech mesela benim evde duruyor bu ay deniyoruz ınanki inşallah testi yapmak nasip olur da 10 gün sonra bende öğrenirim yumurtlama zamanlarım bu günler erken gebelik testi aldır eşine 20 tl fiyatı biraz diğerlerine göre pahalı ama hemen çıkar onda
Ya kuzum allah kucağimizi boş birakmasin bizlere de hayirli saglikli evlatlar nasip etsin inş virus muhabbeti bitsin bi pazartesi (adet olmazsam) gidip kan vericem allahim seninde yüzünü güldürsun canim

Ay inş canım ya pazartesi tekrar yapcam ama çok yaptiklarima o kadar dikkatlı bakiyorum ki şaşıoldum evin işiği yetmiyor sanki flaşı acip oyle bakiyom bide 😂
Canin normalde test yaparız tek cizgi hayalet bile cikmaz ama sen hamilesin bence insalllaaah🤲🏻

Bol bol iliski olsun eger yumurtlama gununuz ise bgun catlamalardada birlikte olun 3 gun falan pespese birliktelik olsun esiniz keciboynuzu ve pekmezini yesin tum cerezleri alin balla karistirip yedir canim esine sifa olsu insalllaah hamile kalirsin tez zamanda kimseyi oyalamasin mevlam bu yollarda herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin bizlerede insalllaab

Attigin teste gore hamilesin normalde ilk 5 dk icinde 2. Cizginin cikmasi gerekiyor ama burada cok denk geldim bir kac saat sonra 2. Cizginin silik cikipta hamile oldugunu ogrenen. Hastaneye degilde malum durumlardan dolayi p.tesi gunu saglik ocagina gidip kan tahlili versen kesin olarak sonucu ogrenmis olursun
Ay çok heycanlandim ister istemez umutlaniyor insan allah utandirmasin inş 🙏🙏🙏🙏🙏

Bol bol iliski olsun eger yumurtlama gununuz ise bgun catlamalardada birlikte olun 3 gun falan pespese birliktelik olsun esiniz keciboynuzu ve pekmezini yesin tum cerezleri alin balla karistirip yedir canim esine sifa olsu insalllaah hamile kalirsin tez zamanda kimseyi oyalamasin mevlam bu yollarda herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin bizlerede insalllaab
Yumurtlama gunlerim diyorum ama takvime göre söyledim geçen ay 10 gün geciktim sonra adet oldum adet düzenim bozuldu haliyle yumurtlama ne zaman bilemiyorum gün aşırı oluyor ilişkimiz esik cok keci boynuzu sever kahvaltida tahin pekmez çok yer akşam çaylarımızın yanında ceviz eksik olmaz sıkıntı yok ne bende ne eşimde bir oğlumuz var zaten :(

Yumurtlama gunlerim diyorum ama takvime göre söyledim geçen ay 10 gün geciktim sonra adet oldum adet düzenim bozuldu haliyle yumurtlama ne zaman bilemiyorum gün aşırı oluyor ilişkimiz esik cok keci boynuzu sever kahvaltida tahin pekmez çok yer akşam çaylarımızın yanında ceviz eksik olmaz sıkıntı yok ne bende ne eşimde bir oğlumuz var zaten :(
Takvim yanlis gösteriyor ya bende 18 mart yumurtlamaydi ama ovulasyonla 29 martta yakaladık

Yumurtlama gunlerim diyorum ama takvime göre söyledim geçen ay 10 gün geciktim sonra adet oldum adet düzenim bozuldu haliyle yumurtlama ne zaman bilemiyorum gün aşırı oluyor ilişkimiz esik cok keci boynuzu sever kahvaltida tahin pekmez çok yer akşam çaylarımızın yanında ceviz eksik olmaz sıkıntı yok ne bende ne eşimde bir oğlumuz var zaten :KK43:
Olur insalllah 2.de canım insalllah hemencik

Aaa resmen 10 gün fark var ya yani adetle beraber kaçıncı gün yumurtlamış olduñ ki
Adet olmadigim icin net bir tarih veremiyorum normalde 12 martti ama ben 7 marta bir iki damla kan gordum kesildi o gün daha sonra 9 mart ayni 12 marta bitti bazilari adetin 8. 9. Gunu yumyrtluyor bazilari adetine 1 hafta kala kisiden kisiye degisiyor

Back