• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaç senedir çıkamadım bu işin içinden...

giesele

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2009
476
1
96
İstanbul
bu konuda gerçekten objektif görüşlerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var uzun oldu ama lutfen okuyun.cok uzun yıllar süren bir beraberliğm oldu ve onun bana yapmadığı kalmadı. aslında güzel günlerimiz de oldu ama ama bna çok acı çektirdi günübirlik şeyler yaşadı bunları hissettim ne zaman ayrılsak soluğu başkasının yanında aldı her defasında barısmak ıçın özürler diledi bir daha yapmayacagını söylediçok sinirli bir yapısı var bnde öyleyim anlaşması zor bi insanım diyebilirim annem yaşananları bilmese de onu hiç sevmedi ve istemedi annelik içgüdüsü diyelim sonra ben bir noktada artık tükendiğimi hissettim ve ondan ayrıldım ben gercekten hoş bir kızım üniversite okuyorum yakında mezun olacağım o ise ailesinin iş yerinde çalışıyor lise mezunu dış görünüş derseniz ehh işte derim ama çok komiktir çocuk gibidir titizdir bakımlıdır işine bağlıdır ve en önemlisi onu gerçekten sevmiştim sonra yeni biriyle tanıştım çok iyi bi insan yakışıklı o da üni.öğrenciydi o zmn bna tüm yaşadıklarımı unutturdu çok mutlu ve huzurlu günler geçirdim onunla bna asla bir yanlışı olmadı hep destek oldu harika bi insandı 1.5 sene beraber olduk annem ve teyzemle tanıstı onu cok sewdıler ama aramızdaki mesafe sorun oldu bu arada tabiki öteki çok pişmandı sürekli arıyordu hatta o kadar kötü olmuşki psikoloğa gitmiş bir süre ilaç kullanmıs ve ben bu mesafeden dolayı rahatsızdım yada bunu bahane ettım bilmiyorum ve bır yakınımın ölümünden çok sarsılmıştım psikolojim alt üst olmuştu boşluktaydım ona dogru kaydım netıcede o harıka ınsandan ayrıldım beyefendi degıstıgını söylüyordu ki kısmen dogru diyebilirim cunku cok sabırlıydı sinirlense bile asla dışarı vurmuyordu sürprizler yapıyordu fakat annem onunla gorustugumuzu hıssettı ve bna kızım sen onunla barıstıysan bosuna okumussun senın hıc aklın yokmus dedı bna neticede onu dinlemek zorundaydım çünkü benı mutsuz edeceğini düşünüyordu ve annemin hissiyatına çok güvenirim ama ben evlenıpte eskı sevgılısını unutamayan kadınlardan olmak ıstemıyorum baska kımseye onun gbı dokunabılırmıyım bılmıyorum yada bunlar uzun bır surenın getırdıgı alıskanlıklar mı o cok ıyı bı ınsandı dıye bahsseıgım kısı bnle barısmak ıstyor tabıkı olanları bılmıyor ama ona da haksızlık etmek ıstemıyorum sizce napmalıyım

Son düzenleme:
Size tokat atmış,sizi aldatmış,ayrıldığınızda başkalarında soluk almış bir adamı nasıl bu denli merkez haline getirmişsiniz gerçekten anlayamadım..
ıyi olduğunu söylediğiniz sevgilinizle nesen ayrıldınız bir fikrim yok ama barışmakla mutlu olacaksanız deneyin,tabii tek sorun o zamanlar aranıza bulunan mesafeyse..
Ama ilk önce size saygısızlık yapmış eski sevgilinizi unutmaya bakın derim..
Sevmek,bu kadar da gözlerinizi kör etmesin bence..

ilk erkek arkadaşınla kesinlikle olmaz bence
hata birkere yapılır
ikinci kez aynı hatayı yaptıgında o artık hata dgil aptallıktır
iyi dedigin erkek arkadaşını sevmiyorsan
onada ümit verme ve yoluna tek başına devam ett
okulun bitsin eline işini al bak hayat görüşün ne kadar degişecek
ve iyki zamanında (ilki için söylüyorum)onunla ayrılmışım diyeceksinn

canım anneni dinle,mutlaka senin için en iyisini annen düşünüyordur,buna bener şeyleri ablamda yaşadı,üniversitede okurken işsiz güçsüz biri için neleri tepti,annemi dinlemedi,sonra onun gerçek yüzünü gördüğünde iş işten geçmişti,sonra ondan kurtulmak için istemediği biriyle evlendi ve sonuç mutsuzluk,yani canım elinde fırsat varken kurtul,tokat aldatılma bunlar zaten başlı başına birer sebep,hayat senin ama annenin sözlerini sakın yabana atma,tecrübeyle sabittir,

sana attıgı tokatı nasıl hazmede bildin anlıyamıyorum inanki...
ne eşisin ne nişanlısı nede sözlüsüsün kaydirigubbakcemile
bırak ne hali varsa görsün... seni daha fazla kırıp üzmesine izin verme :mymeka:

tokat atmak ne demek yahu? bi halt olmaz o çocuktan.. daha aranızda resmi bişey yokken buna cesaret edebiliyosa ohoooo

sen şu anda ilk erkek arkadaşından ayrı olduğun için onu bu kadar istiyorsun ,insan doğası gereği hep elde edilemeyene karşı tutku duyar ,bence bu tamamen bununla alakalı çünkü anlattıklarını yapan birini sevmen mümkün değil ya da ileride onunla mutlu olman da mümkün değil insanlar bir dönem değişmiş gibi görünseler de huylu huyundan vazgeçmez tekrar eski haline döneceğine eminim sen bence geçmişi arkanda bırak ve yoluna devam et

sana bukadar saygısız olan bı ınsanı nasıl hala dÜŞÜnebılıosun...
Kendıne saygın sevgındemı yok bak ne guzel kurtulmusun ama tekrar deneme taraftarısın yanlıŞ yapıosun ....sana hayır gelmez ondan sıl...
ÖbÜr ıyı olnadan sevmedıysen 1.5 yıl nasıl sÜrdÜ sen elde edemedıgın ıÇıb hırs yapamıssın ..
Sen 2 sınıde sıl hayataına yenıden baŞlla...
Zarar gÖren sen olursun...

değiştiğine kesinlikle inanmıyorum
en geç evlendikten sonra eski haline dönecek
ve siz pişman olucaksınız
içime bu şekilde doğuyor

bu anlattığın hikaye bana çok tanıdık geliyor...
sanırım onları çekici kılan da bu zaten. kalkışabildikleri cesaret...
evet kesinlikle kadına el kaldıran adamdan bir halt OLMAZ, ama sana bunlara rağmen de bırak diyemiyorum işte. :(
bence gerçek aşk; bütün bu zorluklara, acılara, haksızlılara karşı bile hala onu isteyebilmektir.
yalnız değil mişim ;)

sana defalarca tokat atmış bi adamı nasıl hala düşünebiliyorsun anlamıyorum
kendini ne sanıyo da sana tokat atıyo
eminim anan baban gözünün içine bakıyordur ama geliyo elin herifi sana vuruyo
bunu öğrenseler ne kadar üzülürler düşünsene
sakın o adama dönme daha sevgiliyken atmışsa yarın öbürgün evlenirseniz(Allah korusun) daha beter yapar

Size tokat atmış,sizi aldatmış,ayrıldığınızda başkalarında soluk almış bir adamı nasıl bu denli merkez haline getirmişsiniz gerçekten anlayamadım..
İyi olduğunu söylediğiniz sevgilinizle nesen ayrıldınız bir fikrim yok ama barışmakla mutlu olacaksanız deneyin,tabii tek sorun o zamanlar aranıza bulunan mesafeyse..
Ama ilk önce size saygısızlık yapmış eski sevgilinizi unutmaya bakın derim..
Sevmek,bu kadar da gözlerinizi kör etmesin bence..

tamamiyle katiliyorum

öncelikle msjları için herkese teşekkür ederim.haklısınız bana bunları yaşatan biriyle beraber olmamam gerekirdi fakat o benım ilk erkek arkadasımdı çok tecrubesızdım cahıldım aslında bunlar da cok gecerlı bahaneler değil ama kızlarda da ben bunu adam ederım gıbı saçma bir inat vardır ya her zaman hiçbir zaman gerçekleşmez ama biz bu uğurda kendimizi parçalarız bnde sanırım bunun için bekledim belki düzelir diye.arkadaşlarım da her zaman beni uyarmışlardır bu konuda.o iyi diye bahsetiğim insana çok deger wermıstım ve sevmıstım ama yurt dısında okuduğu ıcın dogru duzgun telefonda bile konusamıyorduk ilişkinin başından beri böyleydi ama uzaklıga ragmen o 1.5 sene cok mutlu ve huzurluydum tatillerde hep bir aradaydık sonra dedıgım gbı yakınımı kaybettım destek olmak bahanesıyle benı aradı o ankı psıkolojımden oturu tekrar hayatıma sızmasına ızın werdım ve tekrar başladık annemın sözleri üzerine de 2 ay önce ayrıldım bana o cocukla tekrar beraber olman düşüncesi bile kalbimi çarptırıyor diyor ve ben yıne bazı yanlıslarını gördüm toplum içinde görgüsüz hareketler nerde ne konusacagını bilememe vs.aslında pişman değilim. iyi olan da yılbaşı için turkıyeye gelecek goruselım dıyor ve 4-5 ay sonra temellı burada tekrar denesem mi bilmiyorum o insanın tekrar hayatıma girmesini istemiyorum

Bence ikincisiyle birlikte ol. Bi söz vardır " Balık baştan kokar" . Tam ilk sevgiline uygun bi söz.

zaten kötü davranan, kaçan, üzen daha değerli olur ama değer veren, seven, mutlu etmeye çalışan umursanmaz. o kişinin sana yaptığını sende ikincisine mi yapmak istiyosun. aldatma, üzme gibi. bilmiyorum yine de senin kararın ama sana tokat atan, başka biri ile birlikte olan bi insana nasıl sevgi duyulabilir bilmiyorum gerçekten. ilerisi olamaz bu ilişkide . kendini temize çek. seni mutlu edebilecek kişinin yanında ol aldatacak kişinin değil..

aşk bir yere kadar canım
birazda mantığını kat işin içine
sana sevgiliyken tokat atan aldatan evlendikten sonra neler yapar
bunları düşünmelisin bence
ne kadar çok seversen bi şekilde mantığınlada hareket et
yoksa sonuç senin için hüsran olabailir..

Back
X