bu konuda gerçekten objektif görüşlerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var uzun oldu ama lutfen okuyun.cok uzun yıllar süren bir beraberliğm oldu ve onun bana yapmadığı kalmadı. aslında güzel günlerimiz de oldu ama ama bna çok acı çektirdi günübirlik şeyler yaşadı bunları hissettim ne zaman ayrılsak soluğu başkasının yanında aldı her defasında barısmak ıçın özürler diledi bir daha yapmayacagını söylediçok sinirli bir yapısı var bnde öyleyim anlaşması zor bi insanım diyebilirim annem yaşananları bilmese de onu hiç sevmedi ve istemedi annelik içgüdüsü diyelim sonra ben bir noktada artık tükendiğimi hissettim ve ondan ayrıldım ben gercekten hoş bir kızım üniversite okuyorum yakında mezun olacağım o ise ailesinin iş yerinde çalışıyor lise mezunu dış görünüş derseniz ehh işte derim ama çok komiktir çocuk gibidir titizdir bakımlıdır işine bağlıdır ve en önemlisi onu gerçekten sevmiştim sonra yeni biriyle tanıştım çok iyi bi insan yakışıklı o da üni.öğrenciydi o zmn bna tüm yaşadıklarımı unutturdu çok mutlu ve huzurlu günler geçirdim onunla bna asla bir yanlışı olmadı hep destek oldu harika bi insandı 1.5 sene beraber olduk annem ve teyzemle tanıstı onu cok sewdıler ama aramızdaki mesafe sorun oldu bu arada tabiki öteki çok pişmandı sürekli arıyordu hatta o kadar kötü olmuşki psikoloğa gitmiş bir süre ilaç kullanmıs ve ben bu mesafeden dolayı rahatsızdım yada bunu bahane ettım bilmiyorum ve bır yakınımın ölümünden çok sarsılmıştım psikolojim alt üst olmuştu boşluktaydım ona dogru kaydım netıcede o harıka ınsandan ayrıldım beyefendi degıstıgını söylüyordu ki kısmen dogru diyebilirim cunku cok sabırlıydı sinirlense bile asla dışarı vurmuyordu sürprizler yapıyordu fakat annem onunla gorustugumuzu hıssettı ve bna kızım sen onunla barıstıysan bosuna okumussun senın hıc aklın yokmus dedı bna neticede onu dinlemek zorundaydım çünkü benı mutsuz edeceğini düşünüyordu ve annemin hissiyatına çok güvenirim ama ben evlenıpte eskı sevgılısını unutamayan kadınlardan olmak ıstemıyorum baska kımseye onun gbı dokunabılırmıyım bılmıyorum yada bunlar uzun bır surenın getırdıgı alıskanlıklar mı o cok ıyı bı ınsandı dıye bahsseıgım kısı bnle barısmak ıstyor tabıkı olanları bılmıyor ama ona da haksızlık etmek ıstemıyorum sizce napmalıyım
Son düzenleme: