Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrrrrrr eskı formuma gerı dondum :dance::dance::dance: sadece 2 kılom kaldı ve ben kendımı harıka hıssedıyorum allahım sukurler olsunnn sanaaaaaaa
nasıl dondun arkadasım yaaaaa.ben dogum yapalı 3.5 ay oldu ve hala 9 kılo fazlam var sınır oluyorum.ozel bıseyler yaptınmı.yoksa kendılıgındenmı gıttı.ben emzırmıyorumda
ewet cnm kendılıgınden gıttı hıc bırsey apmadım ustelık 30 kg almıs bırı olarak sadece emzırdım o kadar :dance::dance:
kızım 4 ay 10 günlük. 60 ile hamile kaldım.doguma 86 ile girdim.80 ile dogumdan çıktım. şu an 58 kiloyum. hedefim 55 olmak bekarlıktaki gibi:)başaracağım.darısı veremeyenlern başına. insan isterse oluyor...
60 kilo ile başladım hamıleliğime. 78 ile sonlandı.tam 4 ayı bugün doldurduk ve ben 2 aydır 56 kilodayım.yanı eskisinden 4 kilo eksığım ve alamıyorumda! ama buna ragmen göbek var.yanı kilo ile alakası yok bence.derinin toparlanmasını beklıcez.helede benimki ikiz gebelikti.cok catladı....
bu forumdaki şişman herkes zayıflamak istiyor pek istemekle ilgili değil sen neler yaptın.
Mesela bana bi günlük yediklerini ve zayıflamak için yaptıklarını rica etsem yazabilir misin ben mi bi yerde hata yapıyorum. Eskiden 49 kilo olduğum için ben ve göbeğim nasıl zayıflanır gerçekten bilmiyoruz :CüvCüv: