Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bu hafta sonu başladım yeşil çaya inşallah bir zararı olmaz çok iyi diyolar kilo vermeyi geçtim vücuda yararı da çokmuş
1 ayda 4 kilo diyo ama bakalım
arkadaşlar 60 ile hamile kaldım. 16Mart 2008 de 86 kilo ile doğuma girdim. son 2 gundur 60 kiloyum.yani 100 günden sonra eski kiloma ulaşmış durumdayım.hedefim 55 kiloya inmek, bakalım...
birde benim doktorum bitki çayları iç demişti süt yapar demişti sinamaki form çayları için sormuştum o zaman
ben 83 le doguma gırıp 74 ıle cıktım ılk 15 gun ıcınde 66 ya dustum.fakat 2.5 aydır sadece 1 kılo verebıldım.emzırmıyorum acaba o yuzdenmı kılo veremıyorum.57 ıle hamıle kalmıstım.yalnız canım cok tatlı ıstıyor bır turlu frenleyemıyorum kendımı.
arkadaşlar ben 60 kilo ile hamile kaldım. 86 kilo ile doğuma girdim. tam 2 ay oldu ve ben şimdi 66 kiloyum.yani 2 ayda 20 kilo gitti.
ben süt yapar diye birşeyler yemedim.bebeğimi sık sık emziriyorum.ve bol su içiyorum. sakın süt yapar diye her denilene inanıp yemeyin.doğru değil!!!!
sık sık emzir ve bol su iç:) formul bu:))))
keri 57 ile hamile kalıp 83 ile doğum yapıyorsun ve doğumdan 9 kilo verip çıkıyorsun..15 gün içinde 8 kilo daha veriyorsun yani doğumdan 15 gün sonra 17 kilo vermiş oluyorsun..bunu nasıl başardın hiç birşey yemiyor musun?
anlatsana ben doğumda 5 kg kaybettim sonraki 15 günde 3 kg gitti toplam 8 kilo gitti doğum yapalı 1,5 ay o ldu ve hala bir gr bile veremedim bazen 1 kg aldığm bile oluyorkafamçokkarıştı