İnanın bende çok yoruldum ve artık terapi falan alıp kendime çeki düzen vermek istiyorumVenüs akrepte ise dert çeker, sorumsuz insanlar peşinde koşar mı demek oluyor.
Venüs burcu ilişkiyle alakalıdır evet. Akrep tutkulu, derin ve şüpheci bir yaklaşım verir. Keşke dert babası konumunuzdan çekici enerjili ve sürükleyici bir aşk yaşayan hanımefendi konumuna geçebilseniz.
Etmek istemiyorum sanırım. Çünkü mantığım şiddetle karşı çıkıyorÇoğu erkeğin çocuk gibi, sorumluluk altında ezildiğini nereden çıkardınız?
Şöyle badireler atlattık, böyle mücadele ettik diyen kimsenin mutlu olduğunu görmedim ben. Çünkü orada aslında bitmesi gereken ilişkisi için gereksiz fedakarlık yapıldığı söyleniyor üstü kapalı.
Sizin nişan öncesi iyice gün yüzüne çıkmış bu ilişkiden bir halt olmayacağı, yalnızlıktan korkup devam etmezsiniz umarım.
İnanın bende çok yoruldum ve artık terapi falan alıp kendime çeki düzen vermek istiyorum
+1Şöyle badireler atlattık, böyle mücadele ettik diyen kimsenin mutlu olduğunu görmedim ben. Çünkü orada aslında bitmesi gereken ilişkisi için gereksiz fedakarlık yapıldığı söyleniyor üstü kapalı.
Merhaba arkadaşlar. 3 yıla yaklaşan bir ilişkim var. Çok badireler atlattık. Ailesi istemedi ya da o maddi problemler yaşadı falan. Bu süreçte ben ona baya yardımcı oldum. O da bana her konuda destek oldu. Birbirimizin en yakın arkadaşı gibiyiz. Sevgilim nasıl desem çocuk gibi.. (çoğu erkek gibi ) sorumluluk altında eziliyor, aşırı duygusal. Son bir yıldır baya toparlamisti, sorumluluk alıyordu para biriktiriyordu. Sonunda ailesi De evlilik meselesine okey verdi. Hatta Eylül ortasında nişan düşünüyorduk. Neyse bu 30 bin biriktirmiş ve ben o paraya bir şey alamam diye criptoya yatırmış ve çoğu para gitmis. Yarın alışverişe çıkacaktık durumdan iskillendim ve sordum. Karşımda çocuk gibi ağladı durumu anlatti. Ne diyeceğimi bilemedim öyle kaldım. Bence sen evliliğe hazır değilsin dedim ne benle ne başkasıyla.. benden süre istedi hatta tüm maaşı bana gondereckmis ben biriktireyim falan. Hayır bu benim sorunum değil dedim. Sizce ne yapmalıyım? (Biliyorum böyle birinden koca olmaz.) Ama hala onu görünce heyecanlanıyorum ve seviyorum.
Nişan alışverişi. Hani kız için yüzük bilezik falan alınıyor ya.. ayrıca birikim olmadan nasıl düğün yapıp ev kuracağız? Ortak hesap değildi ama bizim için biriktirilmis bir paraydi. Evet benimde yatirimlarimda baya zararım oldu ama 1 gecede yüzde 10x criptoadan para harcayarak değil. Dolar aldim düştü altin aldim düştü. Onun ki nasil desm yüzde yüz risk almak. Parayı 2 katına çıkarmak istemiş güyaAdamla devam edersiniz , etmezsiniz sizin tercihiniz.
Ancak adam ortak hesabınızdaki parayı ya da sizin şahsi yatırımlarınızı batırmamış ; kendi parasıyla bir risk almış ve kaybetmiş.
Altın/usd yatırımı yapıp zarar edenlerle arasında büyük bir fark yok.
Son 1 senedir siz de aynı oranda bir para biriktirdiniz mi ? Toplam 60 bin tl olması gereken bütçe mi eksilmiş oldu ?
Çıkılacak alışveriş ne alışverişiydi ?
Evlenip aynı şeyleri yapacağı zaman ne heyacan kalır ne sevgii..Merhaba arkadaşlar. 3 yıla yaklaşan bir ilişkim var. Çok badireler atlattık. Ailesi istemedi ya da o maddi problemler yaşadı falan. Bu süreçte ben ona baya yardımcı oldum. O da bana her konuda destek oldu. Birbirimizin en yakın arkadaşı gibiyiz. Sevgilim nasıl desem çocuk gibi.. (çoğu erkek gibi ) sorumluluk altında eziliyor, aşırı duygusal. Son bir yıldır baya toparlamisti, sorumluluk alıyordu para biriktiriyordu. Sonunda ailesi De evlilik meselesine okey verdi. Hatta Eylül ortasında nişan düşünüyorduk. Neyse bu 30 bin biriktirmiş ve ben o paraya bir şey alamam diye criptoya yatırmış ve çoğu para gitmis. Yarın alışverişe çıkacaktık durumdan iskillendim ve sordum. Karşımda çocuk gibi ağladı durumu anlatti. Ne diyeceğimi bilemedim öyle kaldım. Bence sen evliliğe hazır değilsin dedim ne benle ne başkasıyla.. benden süre istedi hatta tüm maaşı bana gondereckmis ben biriktireyim falan. Hayır bu benim sorunum değil dedim. Sizce ne yapmalıyım? (Biliyorum böyle birinden koca olmaz.) Ama hala onu görünce heyecanlanıyorum ve seviyorum.
Ya keşke çok altin isteyen biri olsaydım ama hiç öyle biri değilim ki. Aksine bohça yapmayalım şunu yapmayalım ne gereği var diyen biriyim. Sadece sormuştu ne takılır diye bende herhalde bir jki bilezik takılır dedim. Tektas bilezik falan derken 50 60 gidermiş güya. Öyleyse düğüne de en az 100 giderdiBaşka açıdan bakayım
30 bin yetmez demiş nişana
Gayet de yeterdi
Takı olarak fazla şey mi talep ettiniz?
Adam sonuçta 30bini biriktirmiş
Yetmeyeceğini düşünüp hızlı yoldan arttırmayı düşünmüş
Bilemedim baskı hissetmiş gibi yetemeyecekmiş hissine kapılmış olabilir aileden desteği de yoksa.
Öte yandan ex erkek arkadaşımla söz arifesinde ayrıldım
Kendisinden şu olsun bu olsun diye talep etmememe rağmen iddia oynamaya başladı deli gibi
Biraz kazanınca daha da sardı o kadar uyardım dinlemedi bende ayrıldım
Hayatımda yaptığım en doğru şeylerden biriydi çünkü o batağa o hırsa giren kolay kolay çıkamıyor.
2 bilezik 14bin olsun bohça vs 20 binYa keşke çok altin isteyen biri olsaydım ama hiç öyle biri değilim ki. Aksine bohça yapmayalım şunu yapmayalım ne gereği var diyen biriyim. Sadece sormuştu ne takılır diye bende herhalde bir jki bilezik takılır dedim. Tektas bilezik falan derken 50 60 gidermiş güya. Öyleyse düğüne de en az 100 giderdi
Nişan alışverişi. Hani kız için yüzük bilezik falan alınıyor ya.. ayrıca birikim olmadan nasıl düğün yapıp ev kuracağız? Ortak hesap değildi ama bizim için biriktirilmis bir paraydi. Evet benimde yatirimlarimda baya zararım oldu ama 1 gecede yüzde 10x criptoadan para harcayarak değil. Dolar aldim düştü altin aldim düştü. Onun ki nasil desm yüzde yüz risk almak. Parayı 2 katına çıkarmak istemiş güya