- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.355
Abartmışsınız herkes zaman zaman para kaybeder yatırım araçlarında. Belki bu nişanlının ilk kaybıydı. Belki ezildi istekler karşısında sevgilisinin. Yatırım araçlarında kayıpta vardır kazançta. Kumar gibi devamlı kaybedenleri kastetmiyorum ama. En bilen bile şartlar oluşunca kaybedebilir ani bir önemli haber bir durum değişimi vs de borsa ve criptoda.ya da arsa alırsın herkesinki değerlenir sizinki sabit kalır gibi gibi.İlerde bütün malvarlığınızı kaybetmek istiyorsanız evlenebilirsiniz
Aslında mantıken doğru söylüyorsunuz ama gözlemlediğim şu ki, bu tarz paraları kaybedenler bir anda zengin olmak isteyenler, 1 koyayım 1000 alayım diyenler, bu da bir karakter malesef. Karakterleri değişmiyor. Sürekli onu alıp bunu vermenin derdinde oluyorlar.Abartmışsınız herkes zaman zaman para kaybeder yatırım araçlarında. Belki bu nişanlının ilk kaybıydı. Belki ezildi istekler karşısında sevgilisinin. Yatırım araçlarında kayıpta vardır kazançta. Kumar gibi devamlı kaybedenleri kastetmiyorum ama. En bilen bile şartlar oluşunca kaybedebilir ani bir önemli haber bir durum değişimi vs de borsa ve criptoda.ya da arsa alırsın herkesinki değerlenir sizinki sabit kalır gibi gibi.
Yalnız bu söz konusu olan kişinin tek biriktirdiği ve nişan niyetiyle kenara attığı paraymış. Aa olabilir canım hepimizi kayıplar yaşayabiliriz diyecek kadar rahat değilim ben böyle durumlarda. Risk almak herkese göre değil, bir güvencen de olmalı.Abartmışsınız herkes zaman zaman para kaybeder yatırım araçlarında. Belki bu nişanlının ilk kaybıydı. Belki ezildi istekler karşısında sevgilisinin. Yatırım araçlarında kayıpta vardır kazançta. Kumar gibi devamlı kaybedenleri kastetmiyorum ama. En bilen bile şartlar oluşunca kaybedebilir ani bir önemli haber bir durum değişimi vs de borsa ve criptoda.ya da arsa alırsın herkesinki değerlenir sizinki sabit kalır gibi gibi.
İşte 1 koy 10 al öyle kolay değil. Olsa hepimiz zengin olurduk.araştırmadan üstünde çalışmadan emek vermeden kumar gibi yatırım yapmaya kalkanların sonu kötü oluyor. Yoksa kayıp kazanç dengesini iyi kurarak gayet para kazanılabilir. Nişanlı adamın en büyük hatası ihtiyaçlı parayla yatırım yapması artı çok kazanma hırsıyla kaldıraçlı oynaması. Bana biri bir koy 5 al dese coin almam zerre anlamıyorum. O hırsa kapılmam mesela.Aslında mantıken doğru söylüyorsunuz ama gözlemlediğim şu ki, bu tarz paraları kaybedenler bir anda zengin olmak isteyenler, 1 koyayım 1000 alayım diyenler, bu da bir karakter malesef. Karakterleri değişmiyor. Sürekli onu alıp bunu vermenin derdinde oluyorlar.
İşte gözden çıkarılabilecek para olmalı. Ailenin geçim parası olmamalı. Acil lazım para olmamalıYalnız bu söz konusu olan kişinin tek biriktirdiği ve nişan niyetiyle kenara attığı paraymış. Aa olabilir canım hepimizi kayıplar yaşayabiliriz diyecek kadar rahat değilim ben böyle durumlarda. Risk almak herkese göre değil, bir güvencen de olmalı.
kumar bağımlıları gibi olmuş.psikolojik tedavi şart bu tür insanlara.Benim en yakın arkadaşımın eşi de bu kripto para işlerine bulaştı 10 yıldır evliler ve adam sürekli para kaybetti kah gizli yaptı kah açık açık ve şu an borç içindeler bi kere olsun bi tatile bile gidemediler bu arada ikiside memur iki de çocukları var adam uçan kuşa borclanmis durumda arkadaşım desen iyice psikolojisi bozulmuş geçenlerde yine yakalamış eşini kripto para işinde ki ne sözler vermişti kızın ailesi öğrendi yeminler etti bi daha yapmayacağım diye ama huylu huyundan vazgeçmiyor
Sözde bi ara tedavi oluyordu sonra bıraktı istemesi lazım insanın demek istemiyorkumar bağımlıları gibi olmuş.psikolojik tedavi şart bu tür insanlara.
O burç murç işleri bizim ülkeyi aşar gacım, zengin işi(!) onlarHaklısınız
Inanjn bende bilmiyorumastrilojiye inanıyormusun bilmem ama venusum akrep.. ve bu durum benim sonum oldu sanırım.
Bu kısım çok saçma yaSevgilim nasıl desem çocuk gibi.. (çoğu erkek gibi ) sorumluluk altında eziliyor, aşırı duygusal.