Kaç haftalık kaç kilo aldınız kızlar:)))

34 haftalik hamileyim 62 ile hamile kaldim fazla mide bulantilarim yuzunden 58 dustum suan bugun gittim doktora 67 kiloyum :) 9 kilo almisim :)

16 haftalık tam olarak emin olmasamda 1 kilo falan heralde sadece karnım çıkıyo o da akşamları aynı bekarlığımdaki gibiyim:) ama bu aydan sonra alırım kiloları bunalım valla:)

23.hafta içindeyiz malesef ki tam 10 kilo aldım ama tek arter tek ven sorunundan sonra umrumda bile değil bebeğim beslensin ben başka bişey istemiyorum

kızlar ben de 21. haftama geçiş yapıyorum ve7-8 kilo aldım .son 6 haftadır 1 kilo aldım. 15 tatilde 5 kilo aldım yani tatile gitmeseydim 3-4 alacaktım. ama olan oldu artık oğluşuma feda olsun o sağlıklı olsun da veririm ben yine sorun değil. umarım normal doğumda engel olarak çıkmaz karşıma kilolar tek korkum o.

20. haftama girdim 3,5 kilo almışım. 70 ile hamile kaldım ilk aylarda bulantı falan 68 oldum ama 1 haftada gene 70e dönmüştüm.
Çok hızlı kilo alıyorum üzülüyorum.Sanki her yediğim bana yarıyo. Nasıl dikkat edicem. Zaten şişmanım (

ahh kızlar ah :) ben 49 kilo ile hamile kaldım. şimdi 57 kiloyum :) ömrümde hayatımda böyle kilo almamıştım:)) hamile kalmadan önce 2-3 kilo alayım diye çok uğraşıyordum ama tartıda hep 49 u görüyordum. şimdi 57 yi görünce öyle tuhaf geliyo ki :)) amaaaaan veririz gider. yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun.

Canım sen zaten çok zayıfmışın yaaa. Doğumuna da az kalmış bence çok iyi almışsın az bile yaniii.
Ben 57li bişi görsem ohoooo
Dediğin gibi bebişlerimiz sağlıklı olsun canım.

29 haftalık hamileyim ve 7kilo aldım

75,5 ile hamile kaldım şu an 31. haftadayım 10 kilo aldım inş. daha fazla almam

Son düzenleme:
22 haftalık hamileyim 9 kilo aldım diyet mi yapsam diye düşünmeye başladım ilkinde 20 kilo almıştım hepsini vermiştim ikincide kalır diyorlar korkmaya başladım doğrusu

merhaba bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle....kendi doktorumun bazı tavsiyelerini size yazıyorum..
Gebelik döneminde beslenmenin gerektiği kadar olması ve her besin grubunun dengeli olarak alınması yeterlidir. "İki canlı olma" nedeni ile aşırı besin tüketiminin, bebeğin gelişimine bir faydası yoktur.

Besin gruplarını: proteinler, vitaminler ve Kalsiyum gibi mineraller, karbonhidratlar ve yağlar olarak sınıflandırabiliriz.

Kırmızı et, kümes hayvanları, balık, kuru baklagiller ve yumurta özellikle protein açısından zengin gıdalardır. Anne adayının gebelik öncesi döneme göre yaklaşık 10 gr proteini daha Gebelik kadınlar için doğal fizyolojik bir olay olması kadar çok da özel bir dönemdir. Bu özel dönemde yeterli ve sağlıklı beslenmek hem anne, hem de bebek sağlığı için oldukça önem taşır. Gebelik dönemi beslenmesinde amaç bir taraftan bebeğin büyüme ve gelişimini sağlarken diğer taraftan da annenin fiziksel ihtiyaçlarının sağlayarak besin depolarını tamamlamak olmalıdır.

13 haftalık hamileyim 75 kıloyla hamıle kaldım zayıf olmadığım için daha cok alırım ve zorlanırım korkusuyla beslenme uzmanına gidiyorum.bu haftaya kadar 1 kilo almıştım bu hafta afedersiniz çok istifra ettiğimden o 1 kiloyuda geri vermişim .. ama sonlara doğru alınıyormuş asıl kilo zaten doktorum 12 kiloyu geçmemelisin dikkat et diyor ama hadi bakalım hayırlısı : ))

bnde 36+3teyım. 18kilo aldım. ilk 20 hafta fazla kilo almamak gerekiyormus. ben 20 haftalıkken 8-9 kilo almıstım. hiç dikkat etmemiştm. sonuc şimdi +++ 18kilo (( doğumdan sonra yapcz artık bişiler( insallah vermesi de alması kadar kolay olur kızlar:)))

hamilelikten önce 49 kiloydum 50 gördüğümde mutluluktan uçardım şuan 29 haftalık hamileyim 72 kiloyum sanırım biraz fazla aldım galiba son 2ayda en cok alınan aylar oluyomuş bebeğimde 1300 oldu doğumdan sonrada alırsın dıyolar topan patlıcan gıbı olcam galıba ya kızlar sızlerın okuyunca kendımı cok kotu hıssettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…