kendimi çok zor oyaladım sormayın ama bu gün artık meraklanmaya başladım. etrafımda ki herkes bekle 6.hafta git hem kese hem kalp atışı duyarsın dedi anormal bir şey de olmadı kanama aşırı bi sancı vs hep herşey yolunda dedim kendime. ama artık çatlıcam galiba internetten baktıkça da moralim bozuluyor hep boş gebelik vs ile ilgili olumsuz deneyimler beni negatif yaptıBaya sabırlısınız maşallah:)
Kese vardır ve içinde bebeginiz vardır insallah malum sadece keseyle bitmiyor iş :)
Hakkınızda hayırlısı olsun eger tahmin dogruysa 7-8 haftalık falan gebesiniz
Düşünmeyin negatifkendimi çok zor oyaladım sormayın ama bu gün artık meraklanmaya başladım. etrafımda ki herkes bekle 6.hafta git hem kese hem kalp atışı duyarsın dedi anormal bir şey de olmadı kanama aşırı bi sancı vs hep herşey yolunda dedim kendime. ama artık çatlıcam galiba internetten baktıkça da moralim bozuluyor hep boş gebelik vs ile ilgili olumsuz deneyimler beni negatif yaptı
İnşallah çok teşekkür ederimDüşünmeyin negatif
Kötüyü cagırma derler cagırma ki gelmesin
Sag salim kalbinide duyun saglıklı bir gebeliğiniz olsun
Yok hayır 3aylık bebegim var :)İnşallah çok teşekkür ederimsizde hamile misiniz
ne güzel maşallah çok sevindim sizin adınıza şimdi doktora gidiyorum bendeYok hayır 3aylık bebegim var :)
Hadi hayırlı haberler alırsın insallah :)ne güzel maşallah çok sevindim sizin adınıza şimdi doktora gidiyorum bende
Arkadaşım merhaba bende geçen hafta gittim bebeği göremedi kalp atışı duyamadı.. bende cuma gidicem hemen umutsuzluğa kapılma dua etçok moralim bozuldu. keseyi gördü bebeği göremedi vajinal istedi ben istemedim zarar verebiliyor bebeğe demişlerdi
haftaya bakalım dedi ama çok umutlu değildi doktor zaten çok donuk ve negatif birisi iyice moralim gitti. 7hagtalık hamilesiniz çpkta görülmeliydi dedi bu şekilde olup bebeği gören var mı çok merak ediyorum hanımlar yorum yaparsanız çok sevinirim
siizn kaç haftalık peki. inşallah iyi şeyler duyarız ve görürüz kese ölçüm 1.17 cm çıktı ondan yola çıkarak 5 haftalık diyorum kendimceArkadaşım merhaba bende geçen hafta gittim bebeği göremedi kalp atışı duyamadı.. bende cuma gidicem hemen umutsuzluğa kapılma dua et
Ben 6+3te gitmiştim kese ölçüsü fln normal düzenli dedi ama göremedik maalesefsiizn kaç haftalık peki. inşallah iyi şeyler duyarız ve görürüz kese ölçüm 1.17 cm çıktı ondan yola çıkarak 5 haftalık diyorum kendimce
7 haftalikta olsanız karından kalp atışı için erken bende 7inci haftamda vajinal kalp sesini duymuştum milletten duyduklarınız ile diplomalı işin uzmanı olan bir doktoru red ermeseydiniz keşke bu uzun bir süreç 9 ay sürecek bir çok kontrol ve tahlilden geçeceksiniz lütfen önce hekime güvenin sağlıklı bir gebelik diliyorumsiizn kaç haftalık peki. inşallah iyi şeyler duyarız ve görürüz kese ölçüm 1.17 cm çıktı ondan yola çıkarak 5 haftalık diyorum kendimce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?