• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaç haftalık hamileyim kafam karıştı

reykolog

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2014
57
31
88
istanbul
Merhaba arkadaşlar
  • benim en son adetim 25 eylülde başladı
(düzensiz yumurtlamam vardı)
  • 25 ekimde adet olmayı bekledim ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı yani yumurtladım. eşimle değerlendirdik.
  • yumurtlamanın 13.günü hcg 14.17
  • yumurtlamanın 15.günü hcg 39.80
  • yumurtlamanın 19.günü hcg 615 çıktı(ayrıca aynı gün karından kese gözükmedi)
  • bu gün yumurtlamamın 39.günü
şimdi ben kaç haftalık hamile oluyorum (yumurtlama günüme göre 5hafta 4 gün oluyor bu doğru mu)
ve kesem görünür mü artık
şimdiden teşekkürler

Sizinki sanırım gec döllenme olmuş
Normalde son adet tarihi baz alınır üstüne on gün iki hafta sonrası yumurtlama günüdür ancak sizde bir aydan fazla zaman sonra olmuş
Doktorunuz haftasını daha net söyleyecektir
Kese gözükmesi ise vajinadan 1000 degerinin üstündeyken karından sanırım 3000 degerinin üstündeyken gözüküyor
600leri gördügünüzden 1hafta sonra keseniz gözükürdü yani

evet geç döllenme adet olacakken yumurtladım oda tesadüfen buldum yumurtlamayı, 615 değerinden sonra bekleyim dedim artık 19 gün falan geçti artık kese gözükmesi lazım galiba. cevabınız için teşekkür ederim 🤗 nedense içime bi vesvese girdi acaba kese varmı yok mu diye bu saate kadar uyuyamadım yarın gidip baktıracağım inşallah vardır 🙏

Baya sabırlısınız maşallah:)
Kese vardır ve içinde bebeginiz vardır insallah malum sadece keseyle bitmiyor iş :)
Hakkınızda hayırlısı olsun eger tahmin dogruysa 7-8 haftalık falan gebesiniz

Baya sabırlısınız maşallah:)
Kese vardır ve içinde bebeginiz vardır insallah malum sadece keseyle bitmiyor iş :)
Hakkınızda hayırlısı olsun eger tahmin dogruysa 7-8 haftalık falan gebesiniz
kendimi çok zor oyaladım sormayın ama bu gün artık meraklanmaya başladım. etrafımda ki herkes bekle 6.hafta git hem kese hem kalp atışı duyarsın dedi anormal bir şey de olmadı kanama aşırı bi sancı vs hep herşey yolunda dedim kendime. ama artık çatlıcam galiba internetten baktıkça da moralim bozuluyor hep boş gebelik vs ile ilgili olumsuz deneyimler beni negatif yaptı 😧

kendimi çok zor oyaladım sormayın ama bu gün artık meraklanmaya başladım. etrafımda ki herkes bekle 6.hafta git hem kese hem kalp atışı duyarsın dedi anormal bir şey de olmadı kanama aşırı bi sancı vs hep herşey yolunda dedim kendime. ama artık çatlıcam galiba internetten baktıkça da moralim bozuluyor hep boş gebelik vs ile ilgili olumsuz deneyimler beni negatif yaptı 😧
Düşünmeyin negatif
Kötüyü cagırma derler cagırma ki gelmesin
Sag salim kalbinide duyun saglıklı bir gebeliğiniz olsun🙏🏻

çok moralim bozuldu. keseyi gördü bebeği göremedi vajinal istedi ben istemedim zarar verebiliyor bebeğe demişlerdi :(
haftaya bakalım dedi ama çok umutlu değildi doktor zaten çok donuk ve negatif birisi iyice moralim gitti. 7hagtalık hamilesiniz çpkta görülmeliydi dedi bu şekilde olup bebeği gören var mı çok merak ediyorum hanımlar yorum yaparsanız çok sevinirim :(

birde karın dokunuz çok kalın, rahim arkada kalıyo dedi hiç net değildi hakikaten bilmiyorum umut var mı ya yorum lütfenn

çok moralim bozuldu. keseyi gördü bebeği göremedi vajinal istedi ben istemedim zarar verebiliyor bebeğe demişlerdi :KK43:
haftaya bakalım dedi ama çok umutlu değildi doktor zaten çok donuk ve negatif birisi iyice moralim gitti. 7hagtalık hamilesiniz çpkta görülmeliydi dedi bu şekilde olup bebeği gören var mı çok merak ediyorum hanımlar yorum yaparsanız çok sevinirim :KK43:
Arkadaşım merhaba bende geçen hafta gittim bebeği göremedi kalp atışı duyamadı.. bende cuma gidicem hemen umutsuzluğa kapılma dua et

Vajinal bakilmanin problem olacagini bende duydum ama doktoruna guvendikten sonra keseye zarar vericek kadar girmiyo zaten alet ben hep vajinal baktirdim karindan rahat gorunene kadar vajinal bakildiginda 1 hafta 10 gun onden gidiyosun biz 12+2 deyiz cok sukur problem yok doktoruna guveniyosan baktir vajinal derim panik yapma rahat ol bebegin insallah seninledir 🙏🏻

siizn kaç haftalık peki. inşallah iyi şeyler duyarız ve görürüz kese ölçüm 1.17 cm çıktı ondan yola çıkarak 5 haftalık diyorum kendimce
7 haftalikta olsanız karından kalp atışı için erken bende 7inci haftamda vajinal kalp sesini duymuştum milletten duyduklarınız ile diplomalı işin uzmanı olan bir doktoru red ermeseydiniz keşke bu uzun bir süreç 9 ay sürecek bir çok kontrol ve tahlilden geçeceksiniz lütfen önce hekime güvenin sağlıklı bir gebelik diliyorum

Back