• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaç haftalik hamilesiniz bebeğinizin kilosu kaç ?

Kaç haftalik hamilesiniz bebeğinizin kilosu kaç ?

• Benim 37 hafta 3000gram

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3
Valla 10 gün önce 2800 gr di 36 haftada bu hafta 37 hafta 5 günlügüm doktorum dogurmassan 10 gün sonra gel dedi persembe gidicem 3 olmustur oglusumun kilosu gecmisde olabilir ilj oglum 3 600 dogdu 52 cm di boyu bu nasil olcak merakla bekliyorum saglikla dogsun insalllah hic olmuycakmis gibi geliyo sirt agrim var biraz gece bacaklarimin arkasi cok kasiliyo arada belum agriyo bakalim beklemede oglus

İyi geceler. Ya benim kafama kaç gecedir takıldı nolur bi yardımcı olun. :KK43: pazartesi kontrolüm vardı bebeğim 30w+5d yazıyordu ultrason da . Bende evde hesapladığımda 31+5 çıkmıştı. Doktor kilosu felan herşeyi iyi dedi. O ara aklıma gelme di sormak. Sizce bu önemlimi neden 5-6 gün eksik çıktı. 31 haftalık dedi ama niye eksik 5 gün :KK43: acaba br sıkıntmı var. sonAdetim 15 eylül. Acaba geç döllenmemi olmuş. Nolur bi aydınlatın beni. Benmi evham yaptım yoksam

30. Haftanın içindeyim 1500 kilosu boy 38.5 cm doktor kilosunun ne çok nede az olduğunu söyledi normalmiş .

İyi geceler. Ya benim kafama kaç gecedir takıldı nolur bi yardımcı olun. :KK43: pazartesi kontrolüm vardı bebeğim 30w+5d yazıyordu ultrason da . Bende evde hesapladığımda 31+5 çıkmıştı. Doktor kilosu felan herşeyi iyi dedi. O ara aklıma gelme di sormak. Sizce bu önemlimi neden 5-6 gün eksik çıktı. 31 haftalık dedi ama niye eksik 5 gün :KK43: acaba br sıkıntmı var. sonAdetim 15 eylül. Acaba geç döllenmemi olmuş. Nolur bi aydınlatın beni. Benmi evham yaptım yoksam

Korkmana gerek yok benimde hesapladgmda utrasyonla son adet tarihi arasında bi hafta fark var korkulck bisey yok

Back