Oncelikle hayirli gebelikler dilerim. Gec dollenme olmus olabilir. Benim 1 hafta geriden geliyordu . Ama yakaladi haftasini simdi haftasinda. Yani sen kendini nasil oyi hissedeceksen oyle hesapla cok onemli bir hesap degil zaten dogacagi zamana yakin doktor belirtir ne zaman dogacagini asagi yukari. Hayirlisi olsun.Arkadaşlar gebelik haftası kimi kaynaklarda son adet tarihinden itibaren hesaplanır diyor. Ben en son ekim 21 de hasta olmuştum fakat 5 Aralıkta doktora gittim ve ultrasonda baktı 4 hafta 3 günlük dedi ve kese boyu 13 mm çıktı. Adet tarihinden hesaplanıyorsa bana yaklaşık 7 haftalık demesi gerekmez miydi? Ben şimdi hangisine göre hesaplamalıyım?
canım gec döllenmedir sorun yoksa problem yok zaten rahat ol canımArkadaşlar gebelik haftası kimi kaynaklarda son adet tarihinden itibaren hesaplanır diyor. Ben en son ekim 21 de hasta olmuştum fakat 5 Aralıkta doktora gittim ve ultrasonda baktı 4 hafta 3 günlük dedi ve kese boyu 13 mm çıktı. Adet tarihinden hesaplanıyorsa bana yaklaşık 7 haftalık demesi gerekmez miydi? Ben şimdi hangisine göre hesaplamalıyım?
Canım benim de bir hafta geriden geliyordu. Üç hafta sonra bakıldığında olması gereken haftayı yakalamış hatta 4 gün daha fazla büyümüş. Bu nedenle üzme canını. Sıkılacak bir durum yok yani. Hayırlısı olsun canım. Sağlıklı hamilelikler diliyorumArkadaşlar gebelik haftası kimi kaynaklarda son adet tarihinden itibaren hesaplanır diyor. Ben en son ekim 21 de hasta olmuştum fakat 5 Aralıkta doktora gittim ve ultrasonda baktı 4 hafta 3 günlük dedi ve kese boyu 13 mm çıktı. Adet tarihinden hesaplanıyorsa bana yaklaşık 7 haftalık demesi gerekmez miydi? Ben şimdi hangisine göre hesaplamalıyım?
canım benimde son adetim 21 ekim doktor keseyi gördü bebek için 19 aralıkta gidicem hakkımızda hayırlısı kaç haftalık oldugumu söylemedi bende bekliyorumArkadaşlar gebelik haftası kimi kaynaklarda son adet tarihinden itibaren hesaplanır diyor. Ben en son ekim 21 de hasta olmuştum fakat 5 Aralıkta doktora gittim ve ultrasonda baktı 4 hafta 3 günlük dedi ve kese boyu 13 mm çıktı. Adet tarihinden hesaplanıyorsa bana yaklaşık 7 haftalık demesi gerekmez miydi? Ben şimdi hangisine göre hesaplamalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?