• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaç gün sonra yüzüstü yatmaya başladınız?

liubov

Sarıpapatya
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2014
121
50
38
31
Arkadaşlar napiyim 2 günüm kaldı ameliyata sırtım belim ağrıcak güzellik için herşeyi göze aldık ağrı acı sancı. Biliyorum değişiyor doktor söylüyor ne zaman istediğimiz gibi yatacagımızı ama genelleme yapıcam,, napiyim çoook seviyorum :)
Kaç gün sonra yüzüstü yan yattınız yayıla yayıla ??? Bi tek bunu özlerim heralde :D

Doktor bana 3 hafta sonra dedi. Bende tam 3. Hafta bitince denedim. Yatilabiliyo. Ama ben genelde pek yuzustu yatan biri degilim. Gece dort donerim ve nasil uyudugumu bilmem.
Yalniz 30. Gunde odemler gidunce is degisti. yattigimda silikonlari hissettim. Bir balon gibi altimdaydilar. Surekli o sekilde yatilmaz herhalde.
Yan yatma konusunda bi sikintim olmadi. Ameliyat oldugum gece bile yan yatabildim.
Gecmis olsun simdiden, kolayliklar dilerim

1 ay kadar sonra yattim ben yüzüstü.. Yatarken öyle balon gibi bişi hissetmiyorum :)

Ben ilk ayda hafif hafif yan yatabiliyordum.. Protezlerin henüz cebe oturmadığı bir dönem bu süreçler.Çok yan yatmak yada yüzüstü yatmak sakıncali olabilir..
Üçüncü dördüncü aydada yüzüstü yatabiliyordum çok baskı yapmadan ve uzun süreli olmamak şartı ile.. Tamamen kendimi bırakarak rahatça yüzüstü yatmam altıncı ayımda idi :)

Normalde de yüzüstü yatmadığım için bilmiyorum ama yan yatarken tek tarafımın üstüne yatarım onu sayıyorsak 15 gün :)

İlk birkaç günden sonra yan yatmaya başladım. Yan yatmak problem değil de kalkmak daha zor olur diye korktuğumdan sırtüstü yattım birkaç gün. Sonra hafif hafif yana dönmeye başladım. 1-2 hafta sonra yüzüstü yatmaya başladım, zaten doktorum masaj yerine geçtiği için bu şekilde yatmamı önerdi, benim de canıma minnet tabi =)
Yüzüstü yatmaya ilk başladığımda taş üstüne yatıyor gibiydi çok komikti =)

Arkadaşlar napiyim 2 günüm kaldı ameliyata sırtım belim ağrıcak güzellik için herşeyi göze aldık ağrı acı sancı. Biliyorum değişiyor doktor söylüyor ne zaman istediğimiz gibi yatacagımızı ama genelleme yapıcam,, napiyim çoook seviyorum :)
Kaç gün sonra yüzüstü yan yattınız yayıla yayıla ??? Bi tek bunu özlerim heralde :D
bugün ameliyatın vardı sanırım umarım kolay atlatırsın şimdiden çok geçmiş olsun haberlerini bekliyoruz

1 ay sonra yan yatmaya başladım hatta yatmaya başladığımdan beri dekoltem dahada yakınlaştı yüzüstüne gecmeyı sabırsızlıkla bekliyorum oyle yatan biri olarak doktoruma sorucam bakalım ne zaman diyecek :)

Back