Kaç ders yeterli?

Bende aynı sıkıntıyı yasayanlardanım. Daha once gecirdigim trafik kazalarından(ben surerken değil) ötürü sanırım korku oluştu. Tabi bu korkuya baba ve kardesle yapılan eğitimlerde eklenince bu konuyu konuşurken bile ağlama geliyor. Sadece dersle halledebilir miyim bilmiyorum. Bakalım bu ara kendimi motive ediyorum. Temmuz gibi de ders almayi düşünüyorum. Konunuzu takipteyim:)

Ehliyetin oldugu icin 10 saatin uzeri bana fazla geldi. Ilk gun belki eksigib var mi diye trafige kapali alanda calisirsiniz, donuslerde park etmede sorun var mi diye. Eger yoksa 2. Gunu trafige cikarsiniz zaten.

Sen de baslamadan gecis onceliklerini falan gozden gecirirsen 3-4 gun gunde 1 saat baya rahatlatir.

Iyi bir hoca bulmalisin. Simdi hersey sosyal medyada. Benim hocam bazi derslerden kisa kisa video paylasirdi sitesinde. Izmit carsidaki surucu kursunun unlu hocasiydi. Hala iradaysa tavsiye ederim.

10 saat aldım 4ü kurs arabası ile kalanı benim araba. Hem de vitesli. Siz şerit takibi yapar, dört yola çıkmadan yavaşlayıp kontrol ederseniz pek sıkıntı olmuyor. İlk başta park yaparken biraz uzak yerleri falan tercih edersiniz. Zamanla ilerler. Hiç vakit kaybetme koca ile olacak iş değil.

Back
X