• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Kaç derece kızlar ?

Katılımın için teşekkürler canım :)
Peki ısıya karşı koruyucu olarak bişey kullanıyor musun ?
Veya ısıya karşı bir ürün kullanıp çok memnun olan var mı ?

mavi su kullanıyorm cnm sarıkız olanlar var ya saçı yıpratmıyor yakmıyor

Kızlar dahaç ok katılım beklerdim yahu .
Sonuçta herkesin saç tipi ayrı kullandığı düzleştirici maşa ayrı .
Fikirleşmek güzel olur .:31:

Bende shine therapy war walla cabuk bitsin isim diye 230 dereceye ciktigim oluyo tabi bi suru koruyucuda kullaniyorum glissin isiya karsi koruyucu spreyini elidorun keratinology isiya karsi sprayini avonunda kirik onleyici serumunu suruyorum

düzleştiricim 9500 190 derecede kullanıyorum mavi su ile maşam ci95 pearl onu 180 civarı yada brz dha düşük onu yaparken bişi sürmüyorum kuru saça yapıyorum direk =):16::27:

Düzleştiricim Shine therapy 170 de yapıyorum. Glis'in keratin spreyini kullanıyorum koruma olarak.
Maşam konik var , 25 mm var 19 mm var hemen hemen hepsini 160-170 de kullanıyorum.

Düzleştiricim remıngton 230 kullanıyorum ama artık düzleştirmeyi bıraktım sadece kahkullerim için 200 kullanıyorum :)

Son düzenleme:
remington konik maşada 210, babyliss 25 mmde 180-190 bazen 200 :1:

artık ısıya karşı koruyucu sprey aldım ondan sıkıyorum. hatta kurutma makinasını kullanmadan önce de sıkıyorum artık

benim GHD marka düzlestiricim kizlar, isiyi kendisi ayarliyor, tahminimce 190 falandir ortalama . isidan koruyucu ürün olarakta schwarzkopf got to be sprey.

Back