kaç defa adet oldunuz

selcanefe

herşey güzel olsun
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
493
32
kaç defa adet oldunuz ben ilk 55 günlüktü bebeğim oldum şimdi yine oldum galiba sürekli de olacağım sizdede böyle olan var mı kimisi olmazmış kimisi olurmuş birde korunmak için doğum kontrol hapı verdi mi doktorunuz benim bildiğim anne sütüne geçiyor ilaç türkiyede süte geçmeyen ilaç var mı

canım,ben 4 nisanda doğum yaptım.8 haziranda adet oldum,henüz bir daha olmadım.doktorum ara ara olabilirsin,uzun süre olmayabilirsin ya da düzenli olarak ta olabilirsin endişe etme dedi.Ben doğum kontrol hapı hiç kullanmadığım için o konuda bir fikrim yok.doktorum sadece adet olmuyorum diye hamile de kalmam diye düşünme dikkat et dedi:)

evet sütün korur diyolar ama emziriken hamile kalan çok var güvenmemek lazım ama adet olup da hamile kalan da var buna da güvenmemeliyiz saol canım bende hiç kullanmadım ama kullanmaya başlayacam gibi görünüyor bilmiyorum kısa biş araştırma yapıyorum şimdilik

bende 26 martta doğum yaptım,3 haziranda oldum bide 24 haziranda iyice şaşırdı valla bakalım temmuzda ne olacak?bence hap kullanmayın kızlar bizde şimdilik eşim korunuyor.

ben 23nisanda dogum yaptim daha adet olmadim ama dr micronom diye hap verdi sute gecmez dedi onu kullaniyorum simdilik adet olmayi ozledim olsamda bir rahatlasam

ben 27 martta doğum yaptım 15 haziranda adet oldum ilk defa şimdilik bişiy yok beklicez bakalım 15 temmuzu doğum kontrol hakkkmıda bi bilgim yok bende düşünüyorum ama araştıralım bakalım biraz daha

ana nerdeyse tum nisann anneleri olmus ben 10 nisanda dogum yaptim ve resmen 3 ay gecti bende tik yok hala olmadim (

ama sordum normalmis 6 ay 9 ay bile olmayanlar varmis.ben hap kullanmiyorum canim doktorum verdi sute gecmeyen hap ama kullanmadim .

bence endişelenicek bişey yok annişim daha iyi değilmi pek bilgim yok ama
benim burdan arkadaşım 1yıl olmadı hiç sonra oldu tabii annesininde bir yıl olmuyomuşfisfisfis

...................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
olmak en iyisi valla stres gidiyor şişlik gidiyor bide en azından hamile kalmamışım gibi bir teselli oluyor neyse şu ilaç konusunu araştıralım kızlar yaaa süte gerçekten geçmeyen varsa valla iyi olacak yoksa benim halim yaşşşşşşşşşş benim gibi çok dertli var biliyorum hadi kızlar bullım bir hal çare

dogumdan sonra 47. günümüzde ilk adetimi oldum ve 2. defada oldum gecen ay yani anlayacagınız benim aynen dogum yapmamış gibi aynı düzenli bir şekilde devam etti adetim bakalım bu ayda olacakmıyım sanırım olucam fakat beniim çook agrılı geçiyor adetim dogumdan öncede adet günlerim agrılı oluyordu her şeyiyle aynı tempoda ilerliyoruzz :sm_confused:

canim bende 3 nisanda dogum yaptim ayni seninki gibi daha ne gelen var ne giden:) doktorum normal dedi, banada bi rahatsizlik vermiyor, ben mutluyum halimden:)

kızlar ben 7 nisanda doğum yaptım ama hala tık yok hiç adet olmadım valla :)

ya bendede tik yok olacak gibi hissediyorum agri oluyor sislik oluyor ama olmuyor bir turlu olsada bir rahatlasam ya

bende 1 nisanda doğum yaptım.hala adet olamdım.valla ben memnunum halimde.benim adet sancılarım dayanılacak değildi.o yüzden sancısız 12 geçirdim ve inşallah daha olmam.

bende olmadım uc ay olacak..
eşım korunuyor..erkeklere ne kadar guvenırsek...

hamıle kalsamda adet olmadıgımdan anlamam dımı

anlamazsın canım ama bende adet oluyorum ama yinede korkuyorum valla işimiz zor bi süte geçmeyen doğum kontrol hapı bulsak yaaaaa

Ben bu ay da hastalandım.bir tek mayıs ayında olmadım,sonra iki ay da oldum.düzene girdi demekki..

2 nisanda doğum yaptım benimde kırkım çıktı bir hafta sonra adet oldum hemen doktorumla görüştüm emzirdiğin için normal dedi şimdi on günde bir adet oluyorum bende endişeleniyorum doktora gideyim diyorum bakalım ne diyecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…