• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaç çocuk yapılmalı

Rizelikiz5353

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
101
28
13
31
Merhaba kızlar bir konuda ben açayım dedim:KK76:
4 senelik evliyim bir çocuğum var çok sıkıntılı yaramaz bir bebeklik geçirdi çok çektirdi bize hala yaramazlığı var ve ben çok çocuk isteyen bir insan değilim:stop:oğlumu cooook seviyorum ama bir daha çocuk istemiyorum etrafimdaki herkes çok pişman olursun kesinlikle yapmalısın diyor ama o sorumluluk o günler doğum sancıları hatirladikca asla diyorum sizin düşünceniz nedir ikinci çocuk olmalı mı:KK54:

bence yapmalısın . Çocuk, paylaşmayı ilk kardeşiyle öğrenir.Büyüğünce onunla oyunlar da oynar kendini yalnız hissetmez. TABİ psikolojik ve maddi durumunuz çocuk yapmaya hazırsa yapın

Psikolojik olarak hazir değilim esimde istemiyor aslında maddi konuyu düşünmüyorum yani o bı şekilde halledilir de o paylaşma konusu da illa kardeşi olması gerekmiyor bence arkadaş çevresi fln bı şekilde öğrenecek herşeyi ben öyle düşünüyorum bu arada yorumun için çok teşekkür ederim:KK200:

Back
X