• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaç cc?

Ozden21

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2018
74
30
8
35
Kızlar merhaba,
Uzun süredir meme büyütme operasyonu düşünüyorum ancak endişelerim var 165 boyundayım 53 kiloyum kaç cc taktıracağıma karar veremiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Evet 2 dr ile görüştüm ama pek bilgi vermediler 325 ile 375 cc arası olur gibi aralıklar verdiler

Ben yaptirmisken büyük ve güzel olsun diye düsünüyorum. Ilerde kücük oldu diye pismanlik yasamaktan korkuyorum acikcasi. Daha dr görüsmem olmadi bazi sebeplerden dolayi ama internette öncesi sonrasi fotograflarina (cc ayrica yaziyor) bakiyorum ve fikir ediniyorum

Çok büyük olmasından çekiniyorum açıkcası küçükte o acıya değmez kararsız kaldım:) bende bakıyorum ama herkeste farklı oluyor sanki

Canım güvenini tamamen doktoruna ver... kendisi sana uyan cc’leri söyler. Ameliyat esnasında hangisi bedenine uygun diye dener bakar. Önceden bedenimin alabileceği en büyük cc’yi istiyorum demen de yeterli. ❤️

Kızlar merhaba,
Uzun süredir meme büyütme operasyonu düşünüyorum ancak endişelerim var 165 boyundayım 53 kiloyum kaç cc taktıracağıma karar veremiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Küçüğü taktırırsan çok memnun olmasan bile yarım desteklilerle bi çaresi var ama büyük olunca içindekini azaltmaya ikinci bi operasyondan başka şans yok.

Ben de büyük sevdalısı idim hatta hemen ameliyatımdan sonra bile yazmıştım ödemli haliyle büyük olmasına rağmen daha büyük olsaydı keşke diye üzülmüştüm .Aradan 4 ay geçti göğüslerim öyle hantal geliyor ki .....36 Beden kıyafet içine girmem artık hayal oldu memeler yukarıdan fışkırıyor çok hantal ve itici duruyor üstten dekolte açmazsam .38 bedene güç bela giriyorum , o görüntü bile hantal geliyor .

Ben ameliyattan önce makina ölcümlerim yapildi bana uygunu 385cc oldu.6ayim dolunca anca anlarim nasil durcak diye ama daha büyükte olabilir diyorum..boyum 161 kg 60

Back