Kaç bedendiniz implant ile kaç beden oldunuz?

Peynirsiz Cheeseburger

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
6.105
6.468
Bu başlığa ihtyacımız olduğunu düşündüm ve açtım.
Evet bel çevremiz değil cup ölçüsü değişiyor ama yine de tecrübe ile kaç bedendik kaç olduk hepsiniz yazalım.
An itibarı ile 1. ayım doldu diyebilirim ve ameliyat öncesi 75 a olan sütyen bugün desteksiz 80 C beden sütyen giydim dolu dolu :)

295 natrelle truform 1 yuvarlak kas zarı altı ameliyat olmuştum.

sizlerde kaç beden ken kaç beden oldunuz , kaç cc takıldı yazabilirseniz ilham olur hepimize <3

Son düzenleme:
Benim beden meden yoktu valla, dümdüzdü.. 75A diyelim hadi.. Ölçülerim meme altı 72- üstü 76 ydı. Ameliyat sonrası 72-86 olmuştu. B ve C cup arasındayım şu an..

Peynirsiz Cheeseburger Peynirsiz Cheeseburger doğru bi yönlendirme için bence yalnızca kaç cc ile kaç kaç bedendik kaç olduk diye yazmak yerine herkes tüm bilgilerini yazarsa daha sağlıklı olur. Çünkü 300 cc nin herkesteki duruşu farklı. Damla mı yuvarlak mı o da çok farkediyo, mod. plus mı high profil mi vs vs... Benim 3. Ayım

Ameliyat öncesi
göğüs altı 69 cm
Göğüs üstü 79cm
Kilom 46

Ameliyat sonrası
300 cc Damla High Profil ile
Göğüs altı 69
Göğüs üstü 89 oldum
Kilom 48

70 a cup bile doldurmazken 70 c, ya da 75b, bazen markaya göre 75c de giyiniyorum. Bak cup ölçüsü bile değişebiliyo:) bence ilk mesajın içeriğini sen de böyle düzenlersen daha güzel olur.

Peynirsiz Cheeseburger Peynirsiz Cheeseburger doğru bi yönlendirme için bence yalnızca kaç cc ile kaç kaç bedendik kaç olduk diye yazmak yerine herkes tüm bilgilerini yazarsa daha sağlıklı olur. Çünkü 300 cc nin herkesteki duruşu farklı. Damla mı yuvarlak mı o da çok farkediyo, mod. plus mı high profil mi vs vs... Benim 3. Ayım

Ameliyat öncesi
göğüs altı 69 cm
Göğüs üstü 79cm
Kilom 46

Ameliyat sonrası
300 cc Damla High Profil ile
Göğüs altı 69
Göğüs üstü 89 oldum
Kilom 48

70 a cup bile doldurmazken 70 c, ya da 75b, bazen markaya göre 75c de giyiniyorum. Bak cup ölçüsü bile değişebiliyo:) bence ilk mesajın içeriğini sen de böyle düzenlersen daha güzel olur.
aslında baya dokunuz varmış sanırım sizin arada 10 cmlik fark var altla göğüs üstü arasında benim 5cm fln farkım :110: 10 gün sonra ameliyatım var benimde inşallah:dua: yalnız bu mod. plus, high profil nedir tam bilmiyorum sanırım protezin dolgunluğu o_O mu kii?

MissMini MissMini aynen öyle dolgunluk ve çıkıklığı ile alakalı.
üçgen yapılı olduğum için, o fark ordan geliyo ama realde dümdüz değilsem de maksimum 2,3 cmdir dokum.
hatta şimdi ölçtüm göğüs altı 68cm, zayıflamadım aksine kilo aldım. protez sonrası göğüs altı ölçümü de mecbur bi tık aşağıdan alınca öyle çıktı. ameliyat öncesi ben de kafayı yiyordum ama bu cc olayını ya doktora bırakacaksınız ki en sağlıklısı sanırım, ya da vücut yapınıza çok yakın birine göre ancak kıyaslama yapacaksınız.

MissMini MissMini aynen öyle dolgunluk ve çıkıklığı ile alakalı.
üçgen yapılı olduğum için, o fark ordan geliyo ama realde dümdüz değilsem de maksimum 2,3 cmdir dokum.
hatta şimdi ölçtüm göğüs altı 68cm, zayıflamadım aksine kilo aldım. protez sonrası göğüs altı ölçümü de mecbur bi tık aşağıdan alınca öyle çıktı. ameliyat öncesi ben de kafayı yiyordum ama bu cc olayını ya doktora bırakacaksınız ki en sağlıklısı sanırım, ya da vücut yapınıza çok yakın birine göre ancak kıyaslama yapacaksınız.
çok teşekkür ederim gerçekten sanırım artık doktora bırakıcam ne istediğimi belirttim zaten aralık da az çok belli inşallah herşey güzel olur

Benim kas alti 300 yuvarlak. Su an bedenimi bilmiyorum malum daha 15 gun oldu :) Ancak ameliyat oncesi gogus cevresi 84 gogus alti 73 cm idi, su anda gogus cevresi 94 ve umarim pek bi azalma olmaz
Merhaba
Hayırlı olsun
29 Nisanda da benim ameliyatı var
Ölçülerim sizin ameliyat öncesi ile aynı hemen hemen... yani şuan 10 cm dokum var... resmini var mı , beni izleyebilir misiniz nasıl duruyor merak ettim...

ben 75 A kullanıyordum hatta a cup bile dolmuyordu , omuzlarım ve göğüs kafesim geniş 375 cc orta profil kullanıldı kas altı ..şuan 80 c takabilioyrum 75 c de oluyor , 80 b ise küçük geliyo ama bazı markalarda değişiyor bu ölçü tabi.

76-81 benim ölçülerim 300 cc üstü düşünmüyorum büyük olsun istemiyorum b cup olsun yeter diyorum
Zaten büyük değil benimkiler 325ten küçük yaptırma sakın sonradan çoğu kişi pişman oluyor. Gerçi ölçü vermek doğru değil ama bu ölçülerdeysen 325ten küçük olursa ameliyat olduğuna değmez gibi geliyor. Benim 300 takılmış olsa öyle hissederdim sanırım.

Bu başlığa ihtyacımız olduğunu düşündüm ve açtım.
Evet bel çevremiz değil cup ölçüsü değişiyor ama yine de tecrübe ile kaç bedendik kaç olduk hepsiniz yazalım.
An itibarı ile 1. ayım doldu diyebilirim ve ameliyat öncesi 75 a olan sütyen bugün desteksiz 80 C beden sütyen giydim dolu dolu :)

295 natrelle truform 1 yuvarlak kas zarı altı ameliyat olmuştum.

sizlerde kaç beden ken kaç beden oldunuz , kaç cc takıldı yazabilirseniz ilham olur hepimize <3
Merhaba
Bnm de ameliyat olalı 8 ay oldu :) Ameliyat öncesi 70b takıyordum.Göğüs altı ölçüm 76 cm di. 295 cc kas zarı altı yuvarlak motiva protez takıldı.Şuan 75c içi boş sütyen kullanıyorum.Baya yumuşadı.İzlerim yok gibi bişey :) Çok memnunum.Özgüven tavan yani :KK70: Herkese tavsiye ediyorum:KK70:

X