kaç bebek kaybı sonrası bebek sahibi oldunuz

sedaseda2009

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2013
9
1
6
34
Manisa
2 bebeğimin kalbi durdu 1 tanesi keseden kanamayla atılmış kürtaj oldum 1 tanesi de kendiliğinden düştü kürtaj olmadım var mı benle aynı kaderi paylaşıp bebek sahibi olan

geçmiş olsun öncelikle bende 2 düşük yaptım kürtaja gerek olmadı sonra genetik araştırmalar yapıldı kan pıhtılaşması çıktı şimdi aspirin kullanıyorum sağlıklı gebeliğn olabileceğini söyledi doktorum şimdi ise bekliyorum daha. Sizin gereken araştırmalar yapıldı mı cnm ?

hikayelerimiz aynı canım şimdi 3.ye hamileyim gün sayıyorum Allah nasib ederse oldu bu sefer galiba:)
senin mutasyonun ne?sadeceaspirin yeterli oluyormu ben hergün iğnede oluyorum?

herşey yapıldı pıhtılaşma saptandı iğne vuruluyordum 45 lik innohep ayrıca kanamam oluyo diye progestan kullandım 200lük . bundan önce kürtajlara bağlı rahimde yapışıklık var diye histereskopi olmuştum buna bağlı kese şeklim bozuktu . 8. haftadan sonra kanamalarım kesilmişti . keseyle ilgili sorunu 7. 8. aylarda görürsün dedi doktor . daha biz o aşamaya gelemeden 9+6 da kaybettik . bu arada biz gen testi yaptırdık tsh hamilelikte yükseliyo die tsh ilacı da kullandım folik asitlerimi zaten 3 , 5 ay önceden başlanmıştı bi bebeğin dna sına bakılmamıştı sonuncusu ona gönderildi yok yok olmuyo hiç kalkmadım yerimden biliyo musun öğretmenim 2 ay tatilim salondaki kanepenin üzerinde geçti ben razıydım sonu iyi bitseydi umudum kalmadı yürek istiyo hemen denemeye başlayalım diyo ama mantığım daha ne bekliyosun kör müsün diyo gerçekleri diyo

10 haftalıkken bebeğimi kaybettim...

Bu testleri hangi şehirde özel hastane mi yoksa üniversite hastenisinde mi yaptırdınız acaba?

Testler üniversite hastanelerinde yapılıyor canım. Ben istanbulda samatya da yaptırdım

benim ilk bebegimdi... ilk bebekten sonra hemen yapılıyor mu? 2 ya da 3. düşükten sonra üniversite hastanesinde bu testler yapılıyor diye duymuştum doğru mu?

benim ilk bebegimdi... ilk bebekten sonra hemen yapılıyor mu? 2 ya da 3. düşükten sonra üniversite hastanesinde bu testler yapılıyor diye duymuştum doğru mu?

canım doğru ama bizim gibi aynı acıyı tekrardan yaşama diye bence gidip 3 düşük yaptım de yaptır testleri.ben 2 düşük yaptım adam hala bitane daha düşük yapmamı bekliyor meğer hastalık varmış.en azından 3. yaşadı.

Nazar değmesin maşallah.. Rabbim hayırlısı ile bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.

Dr ne diyecek bakalım olmazsa erzurum a üniversite hastanesine gitmeyi düşünüyorum

Çok geçmiş olsun tatlım bende bebeğimi kalp atışları başlamadığı için kaybettim :S fakat hala 2. bebeğe cesaret edemiyorum

Peki doktora 3 düşük yaptım desem doktor inanır mı? Çünkü takip edildiğinden bilgisayardan görünmüyor mu? Bende düşük yaptım bir kere. Daha öncede düşük yaptığıma dair şüphem var ama doktor elimizde kanıt olmadığı için düşük diyemeyiz dedi. Bende tekrar hamile kalmak istiyorum ama tekrar düşük olursa diye endişem var. Bu testleri keşke ilk baştan yapsalar niye illaki 3 düşük bekleniyor ki? Şimdi bir hastalık varsa tekrar tekrar düşük olayını yaşamak zorunda mıyız yani çok saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…