- Konu Sahibi sedaseda2009
-
geçmiş olsun öncelikle bende 2 düşük yaptım kürtaja gerek olmadı sonra genetik araştırmalar yapıldı kan pıhtılaşması çıktı şimdi aspirin kullanıyorum sağlıklı gebeliğn olabileceğini söyledi doktorum şimdi ise bekliyorum daha. Sizin gereken araştırmalar yapıldı mı cnm ?
herşey yapıldı pıhtılaşma saptandı iğne vuruluyordum 45 lik innohep ayrıca kanamam oluyo diye progestan kullandım 200lük . bundan önce kürtajlara bağlı rahimde yapışıklık var diye histereskopi olmuştum buna bağlı kese şeklim bozuktu . 8. haftadan sonra kanamalarım kesilmişti . keseyle ilgili sorunu 7. 8. aylarda görürsün dedi doktor . daha biz o aşamaya gelemeden 9+6 da kaybettik . bu arada biz gen testi yaptırdık tsh hamilelikte yükseliyo die tsh ilacı da kullandım folik asitlerimi zaten 3 , 5 ay önceden başlanmıştı bi bebeğin dna sına bakılmamıştı sonuncusu ona gönderildi yok yok olmuyo hiç kalkmadım yerimden biliyo musun öğretmenim 2 ay tatilim salondaki kanepenin üzerinde geçti ben razıydım sonu iyi bitseydi umudum kalmadı yürek istiyo hemen denemeye başlayalım diyo ama mantığım daha ne bekliyosun kör müsün diyo gerçekleri diyogeçmiş olsun öncelikle bende 2 düşük yaptım kürtaja gerek olmadı sonra genetik araştırmalar yapıldı kan pıhtılaşması çıktı şimdi aspirin kullanıyorum sağlıklı gebeliğn olabileceğini söyledi doktorum şimdi ise bekliyorum daha. Sizin gereken araştırmalar yapıldı mı cnm ?
10 haftalıkken bebeğimi kaybettim...
Bu testleri hangi şehirde özel hastane mi yoksa üniversite hastenisinde mi yaptırdınız acaba?
Testler üniversite hastanelerinde yapılıyor canım. Ben istanbulda samatya da yaptırdım
benim ilk bebegimdi... ilk bebekten sonra hemen yapılıyor mu? 2 ya da 3. düşükten sonra üniversite hastanesinde bu testler yapılıyor diye duymuştum doğru mu?
canım doğru ama bizim gibi aynı acıyı tekrardan yaşama diye bence gidip 3 düşük yaptım de yaptır testleri.ben 2 düşük yaptım adam hala bitane daha düşük yapmamı bekliyor meğer hastalık varmış.en azından 3. yaşadı.
canım doğru ama bizim gibi aynı acıyı tekrardan yaşama diye bence gidip 3 düşük yaptım de yaptır testleri.ben 2 düşük yaptım adam hala bitane daha düşük yapmamı bekliyor meğer hastalık varmış.en azından 3. yaşadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?