Kaç aylık hamileyimm

57 kilo ile hamile kaldım şuan 63 kiloyum işte bilmiyorum artık . valla yuvarlak yamuk farketmiyo hayırlısıyla doğsunda artık kucağıma alıp sebiyim bir an önce :)
Ay ben de 57 kiloyla hamile kaldım 55 oldum tersine mi gidiyorum ben :)

57 kilo ile hamile kaldım şuan 63 kiloyum işte bilmiyorum artık . valla yuvarlak yamuk farketmiyo hayırlısıyla doğsunda artık kucağıma alıp sebiyim bir an önce :)
Snn kilon super yaa ben 68le hamile kaldim boyumda cok uzun degl 1.65im gobegm vardi brz zaten

Yok canım başlarda kilo vermen normal brnde kilo verdim önce sonra aldım verdiklerimi işte :)
4 aylık olduk kız doktor bu aylarda kendini boşlayıp almadıysan artık çok fazla almazsın dedi zaten zayıf olduğum içinde doğuma kadar 15 kilo izni verdi :)

Yok canım başlarda kilo vermen normal brnde kilo verdim önce sonra aldım verdiklerimi işte :)
4 aylık olduk kız doktor bu aylarda kendini boşlayıp almadıysan artık çok fazla almazsın dedi zaten zayıf olduğum içinde doğuma kadar 15 kilo izni verdi :)

15 kilo falan almazsın dikkat edersen en fazla 7-8 kilo alırsın canım :)

15 kilo falan almazsın dikkat edersen en fazla 7-8 kilo alırsın canım :)
Ayyy ben kendime diyorum 80 90 olurum heralde kizlar bende 45 kiloydum ani kilo artisim oldu guatrdan dolayi olmus ne yesem yariyo yani cok yemiyorm ama sık yiyorm ondan heralde dha kg almadim hic ins bende az alirm yaa

Ayyy ben kendime diyorum 80 90 olurum heralde kizlar bende 45 kiloydum ani kilo artisim oldu guatrdan dolayi olmus ne yesem yariyo yani cok yemiyorm ama sık yiyorm ondan heralde dha kg almadim hic ins bende az alirm yaa
Çok dikkatli olmak gerek ben normal Doğum istediğimden fazla kilo alırsan olmaz yapamayız bile dedi bende dikkat ediyorum görsen varya hamile demezsin :)

Çok dikkatli olmak gerek ben normal Doğum istediğimden fazla kilo alırsan olmaz yapamayız bile dedi bende dikkat ediyorum görsen varya hamile demezsin :)
Bana sadece kilona dikkat et bu gobek ne simdiden dedi psikolojm bozldu hamile deglken adet olunca karnm iceri girerdi smdi sisknligm var yatnca icine girmiyo mesela yukarda duruyo. Gecen hafta bi kadin yokus asagi iniyodu tut beni dedim aman kizim bebene zarar gelmesn dedi utandim kiz hani buyuse hamile göbeği olsa aslnda hamile tisortlerine ozeniyorm ama smdiden gymemde sacma olur gbi geliyo o kdr karnm yok cnku dr anneme fazla yedirmeyin fln dedi kendimi fil gbi hssettm oyle diyince.

Ay yok alacağımdan değil canım başından öle demişti bana günde 2 saat yürüyorum platese gidiyorum nereme alayım o kiloyu :)
Oh ne güzel ya keşke bende yapabilsem plates ama yok vücudum hantallaştı artık :)

Öle söyleyen doktorun ağzına kürekle vururum valla he o ne biçim laf öle

Ben uzun zaman yaptığımdan sorun olmadı canım :)
Bence gayet güzel yapıyosun doğumdan sonrada inşallah devam edebilirsin çünkü çok faydalı bir spor :) bende doğumdan sonra artık sıkı bir spora başlıcam sıkılaşmak için daha çabuk toparlar belki vücut :)

Ay Doğumdan sonrası benimde aklımda valla ay napar ne ederim ben kiloya çok takıntılı insanım göbeğim çıkmayacak benim :)

Ay Doğumdan sonrası benimde aklımda valla ay napar ne ederim ben kiloya çok takıntılı insanım göbeğim çıkmayacak benim :)
Bende öyle yaa kendimi hiç kilolu hatırlamıyorum bilmem yani artık deniz ve havuz hayallerine son kilo veremezsem :)

merhaba kızlarr 14. haftama yarın gireceğim kimisi 3 aylık kimisi 4 aylık hamilesin diyor.14 haftalık kaç aylık oluyor son adet tarihim 3 şubat
Benimde son adet tarihim 3şubat aynıyız kasım annesiyiz inşallah kasım bası sezeryan dedi doktor bana ilkinden dolayı.sen cinsiyeti öğrenebildinmi canım ?

kızlar ben de şeyi merak ediyorum. ben yarın 15+1 oluyorum. 16. haftalık mı oluyorum yoksa 15+6 olana kadar 15 mi sayılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…