Kaç aylık hamileyimm

nur891

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
100
48
35
merhaba kızlarr 14. haftama yarın gireceğim kimisi 3 aylık kimisi 4 aylık hamilesin diyor.14 haftalık kaç aylık oluyor son adet tarihim 3 şubat

3 ay 1 haftalık hamilesin yani 3 buçuk aylık oluyorsun canım

4-5 haftalık hamilelik dönemlerine 1 aylık hamilelik denir
8-9 hafta hamilelik dönemlerine 2 ay hamilelik denir
12-13 hafta bhamilelik dönemlerine 3 ay hamilelik denir
16-17 haftalar hamilelik dönemlerine 4 ay hamilelik denir
20-21 haftalar hamilelik dönemlerine 5 ay hamilelik denir
24-25 haftalar hamilelik dönemlerine 6 ay hamilelik denir
28-29 haftalar hamilelik dönemlerine 7 ay hamilelik denir
32-33 haftalar hamilelik dönemlerine 8 ay hamilelik denir
Hamilelikte 36 hafta sona erdiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir.

8 hafta + 5 gun =2 aylik
13 hafta + 3 gun =3 aylik
17 hafta + 2 gun = 4 aylik
21 hafta + 4 gun =5 aylik
26 hafta=6 aylik
30 hafta + 2 gun =7 aylik
34 hafta + 4 gun =8 aylik
39 hafta =9 aylik

Burdan bakabilirsin canım

Eklentiler

• Screenshot_2017-05-11-13-56-00-1.png
    208,2 KB · Görüntüleme: 25.237
4. Aydayim dersin. Benmde 15 haftalk 3.5 diyorum ama bazen 4 diyorum cok onemli degil yaa. 4 8 12 16 diye sayiyorum ben yani 4. Ayin icinde oluyoruz

Kacinci haftandasin karnin cikti mi? Benm braz var ama oyle yuvarlak degil yaa ben yuvarlak hamile karni gbi olsn istiyorm artik
Kız ben 32. Haftadayım benim bile hala karnım yok doğru düzgün 5 aylık gibiyim çok özeniyorum karnı olanlara yaaa tam hamile havası oluyo :) :)

Kacinci haftandasin karnin cikti mi? Benm braz var ama oyle yuvarlak degil yaa ben yuvarlak hamile karni gbi olsn istiyorm artik
Hahaha gören çocuğu nedende saklıyorsun diyor az ufak bi ayva göbeğim var :) iki kilo vermişim ben hatta hala kilo alamadım :)

Kız ben 32. Haftadayım benim bile hala karnım yok doğru düzgün 5 aylık gibiyim çok özeniyorum karnı olanlara yaaa tam hamile havası oluyo :) :)
Oo snn kocaman olmus bebisin yaa. Zayifsan ondan karnin yoktur hrlde ya. Benm arkdsm zayf benden 4 hafta onde ama benm karnm ona gore dha cikik sdce yuvarlak degil karinlarimiz. Acaba erkek bebeklerde mi sekilsiz oluyo ki

Oo snn kocaman olmus bebisin yaa. Zayifsan ondan karnin yoktur hrlde ya. Benm arkdsm zayf benden 4 hafta onde ama benm karnm ona gore dha cikik sdce yuvarlak degil karinlarimiz. Acaba erkek bebeklerde mi sekilsiz oluyo ki
57 kilo ile hamile kaldım şuan 63 kiloyum işte bilmiyorum artık . valla yuvarlak yamuk farketmiyo hayırlısıyla doğsunda artık kucağıma alıp sebiyim bir an önce :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…