Kaç aydır kendi kendime hoşlandığım adam evli çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Strwbrrymuffin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2017
564
309
Çok mutsuzum ve kendimi iğrenç hissediyorum, adamla bir muhabbetim yoktu ama platonik olarak hoşlanıyordum. Sosyal medyasında evli olduğuna dair bir çöp bile yok, yüzük takmıyor, çok tesadüfi bi şekilde anladım karısının hesabını görünce. Kendimi aptal gibi hissediyorum bu durumu bilsem baştan asla aklımdan bile geçirmezdim. Bunun yanında çok enerjisizim hiçbir sosyal aktivitem yok depresyonda olmayan klasik halim bu. Çıkıp başkasıyla tanışacak bir enerjim bile yok. Ne öneririrsiniz sizce toparlamam mümkün mü

Çok mutsuzum ve kendimi iğrenç hissediyorum, adamla bir muhabbetim yoktu ama platonik olarak hoşlanıyordum. Sosyal medyasında evli olduğuna dair bir çöp bile yok, yüzük takmıyor, çok tesadüfi bi şekilde anladım karısının hesabını görünce. Kendimi aptal gibi hissediyorum bu durumu bilsem baştan asla aklımdan bile geçirmezdim. Bunun yanında çok enerjisizim hiçbir sosyal aktivitem yok depresyonda olmayan klasik halim bu. Çıkıp başkasıyla tanışacak bir enerjim bile yok. Ne öneririrsiniz sizce toparlamam mümkün mü
Sevgili değilmişsiniz en azından sadece karşılıksız bir hoşlantıyı atlatırsınız takıntılı değilseniz tabi. Düşünmeye değmez cidden. Birde öyle yazmışsınız ki sanki adam evli değilim demiş size de öyle öğrenmişsiniz gibi :KK70:

Muhabbetiniz bile yokmuş, toparlanmaktan söz etmek için fazla yüksek bir motivasyon değil mi bu?
Hiçbir şey yapamıyorsanız, açık havada yürüyün. Yürümek ve açık hava çok işe yarar bir çok konuda.
Kendi kendinize hoşlanmadınız mı kimseden ya? O kadar da önemsiz bişey değildi benim açımdan hatta çoğu sevgilimden bile fazla etkilenmiştim adamdan

Toparlanamayacak ne var abartmayin millet 20 yillıknesinden ayrilıp toparliyor platonik de mi toparlayamayacaksinız

Kk’da bugün ve bu hafta açıların konularını aç oku, kendine gelirsin. Adamın şerefsizliği bu yüzden bazı kadınlar kocalarına yüzük şeklinde dövme yaptırıyor. Ne gereği var oysa? Adam normal olsa dışarı azıcık yansıtırdı.

Konu sahibi başla maçlara odaklan
Ya adamın evli olduğu belli değil ama konu sahibiyle muhabbeti dahi yok adama sövdürecek bize asdfghj adamın bunlardan haberi bile yok şuan dedikosu dönüyor :KK70:

Acaba benim kocamdanda birileri hoslaniyormudur ya oda yüzük takmaz isinden dolayi ama cekici duruyor ha kerata insallah yoktur oyle birsey 🤣

sucun yok sonucta evli biriyle konusmamissin bir dialog yok önüne bakicaksin unutacaksin
Sırf yüzükten değil amcasının oğlunun nişanını bile paylaşan ama kendi düğününü paylaşmayan adam ne düşündürür? Evliyse bile karısına yazık

Sırf yüzükten değil amcasının oğlunun nişanını bile paylaşan ama kendi düğününü paylaşmayan adam ne düşündürür? Evliyse bile karısına yazık
valla benim kocamda beni paylasmiyor 1kere elimizi paylasmisti 1kerede arkadan fotomuz vardi onu. Ztn Facebook instagram fln da yok WhatsApp den paylasmisti .

valla benim kocamda beni paylasmiyor 1kere elimizi paylasmisti 1kerede arkadan fotomuz vardi onu. Ztn Facebook instagram fln da yok WhatsApp den paylasmisti .
Profil resmine koydur çocuğunuz falan varsa aile resminizi bence. Bu arada sosyal medyası olmasa ben evli mi değil mi bilmiyorum derdim . Profilini gördüğüm için bekar sanıp hoşlanmıştım

Ya keşke paylaşım yaparken size bir danişsaydi,Allah aşkına şaka gibisiniz😬.
simdiki asklar ille paylasilacak bosanma sebebi. Benim esim evlilik tarihimizi yazdi WhatsApp e okadar. Birsuru insaatdan surdan burdan adamlar var telefonumda seni niye paylasayim karimi neden reklam edeyim diyor herzaman. Acaba aldatiliyormuyum 🤣🤣 sok sok sok Flash Flash Flash

simdiki asklar ille paylasilacak bosanma sebebi. Benim esim evlilik tarihimizi yazdi WhatsApp e okadar. Birsuru insaatdan surdan burdan adamlar var telefonumda seni niye paylasayim karimi neden reklam edeyim diyor herzaman. Acaba aldatiliyormuyum 🤣🤣 sok sok sok Flash Flash Flash
Yav adam bi tek watsap kullanıyormuş evlilik tarihini yazmış oraya da elmayla armutu neden kıyaslıyosun

Herkes, herşeyi paylaşmak zorunda değil.
Mahremiyeti onemsiyordur belki..
Karısını kıskanıyor olamaz mı ???

Ya adam belli ki sosyal medyaya belli bir anlam yüklemiyor,çok var böyle insanlar.Ama hanımefendi beğenmedim atmış yorumuma,çok kızdı galiba.Sanki adam evli olduğunu gizleyip onu kandırmış gibi hissediliyor başlıktan☺️.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X