• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaç adet nevresim - pike lazım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi joey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar alabıldıgınız kadar alın nevresım battanıye benden tavsıye gercekten gereklı oluyor.bende olanları yazayı 1 tane uyku setı
3 tane battanıye
4 tane yorgan
1 tane pike
4 tanede nevresım
7 tane falan tastık
ama yetmıyor kesınlıkle ben tekrar alıcam bence sızde ıvır zıvır fazla almayın ama nevresım battanıye gercekten gereklı oluyor

evlenince alcam artık yeni çıkan modellerdenboshayallersmile
2 pamuk saten.
3 ranforce
1 uyku seti
1 pike
2 de dantel sarrılacak

şimdi gelelim banaCADIARZU
1 dene siyah saten nevresim takımıaklinialirimsmile
1 dene ekru fransız dantelli pike ve nevresim tk
3 dene desenli günlük nevresim tk
1dene tek kişilik nevresim tk
1 iğne oyalı 1 dantelli beyaz nevresimde yapılacakmışşş daha
3 dene de yatak örtüm var günlük (1 dene daha alınacak şık olucakmış)
2 dene battaniye
2 saten bide ipek yorgan
2 tek kişilik 1de çift kişilik pike takımı

bu kadar olduğunu tahmin etmiodum yalnız daha kayınvalidemin verecekleride var sanırımohaoldumsmile
Alah gözümü doyursun bence ohaoldumsmile

pike takımı almadım dahabilmiyorumkismile yazı bekliyorum yeni modeller varmı bakıcam öyle alıcam sositososito

benimde 8 tane var nevresim takımım 3 tane battaniye ve 3 tanede pike takımı yeterli sanırım

çok abartmışsınız ya o kadar alıyorsunuz hepsini kullanmıyorsunuz zaten birazda evlendikten sonra alırsınız canım.birazda sonraya kalsın yani ben 6 ay 1 nevresim seriyorum.yıka yıka kullan yaz gelincede pike tamam ne lüzum var kalabalığa

6 ayda bir nevresim mi? ama ben sıkılırım aynı olmasından...şimdi bile sürekli haftada bir değiştiriyorum...çok aldım ama hep ucuza aldım daysin coloursun ve tacın urunlerını...battaniyelerimi 45 er liraya pike takımlarımı 33 liraya aldım ortalama nevresim takımlarına da 30-50 arasında verdimm...bence cok mantıklı fazla almak ucuza alınıyosa tabi evlenınce de alınır ama eksik olsun istemiyorum hiç bişeyin...

ben eksiklik hissetmiyorum sıkılmıyorumda depo yapmanın anlamı yok her zaman ucuz nevresim bulunur yani birsürüde marka var piyasada

off kıslar okdr çok avrki sayısını bile bilmiyorum kaynanamda almış bisürü bilmiyorumki ben nereye koycam bunları:)

Back