• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaç adet nevresim - pike lazım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi joey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde
1 tane taç pamuk saten nevresim
1 tane days in colors pamuk saten nevresim
1 tane özdilek pamuk saten nevresim
2 tane normalerinden nevresim takımı(misafir için)
1 tane pullu ipek saten nevresim takımı
1 tane beyaz iş nevresim takımı
1 tane saten yatak örtüsü
2 tane özdilek pike
1 tane işlemeli pike
1 tane uyku seti
3 tane düz saten nevresim (siyah ,beyaz,kırmızı):jeyyar:
4 tane battaniye
daha sargı falan oluyomuş okadar dantel örüldü
iyilerinden yatak örtüsü istiyorum
evlenincede kabarık yatak örtüleinden alınıyo zaten
kırmızı işaretli olanlar doğumda loğusalıkta falan kullanılmak için annem öyle diyo
sayınca amma çok varmış banada az gibi geliyodu:bbo:
benimde evlenmeme en az 2 sene olduğuna göre karşı tarafta alırsa bi kaçtane 30 u bulcak heralde
bunlar bana bi ömür gider kaydirigubbakcemile3

bence fazla alıp evde kullanmadan beklemesindense az al mesela 3 tane ama kalitelisinden al.sonuçta her yıl markalar en yenisini değişiğini çıkarıyorlar.
Bence 3-4 nevresim,1 pike yeter,sonra da alırsın

misafirine bağlı oturacağın yere bağlı az alırım sonra alırım dersen tamam ama birkaçtane daha al

kızlar ben forumda bu takımlardan çok sattım düşünen olursa nevresimpike çarşaf herşey mevcut.özelden bana ulaşabilirsiniz desen seçeneğide var.tek çift kişilik mevcut.yerel bir kumaş üzerien işlenmiş nakışlı takımlar otantik sevenler için

benımde 3 tane uyku setım 6 tane özdılek nevresımım 4 tane mısafır nevresımım 3 tane yazlık 1 tane kışlık pıkem 5 tane battanıyem 2 tane yun yorgan 8 tane slıkon ve yun yastıgım var allahım hayırla mutlulukla kullanmak ve eskıtmek nasıp etsın hepımızede.

begonvila haklısın arkadasım bencede yeterlı tek eksıgım yatak ortum onuda mobılyama gore alıcam bıde saten gelın pıkesı ıstıyorum fıkır amaclı konu actım bu bolume zaten sen bursalısın benım ıcın dısarı cıktıgında fıyat arastırırsan sevınırım normalde cok pahalı bı pıkeye 400 cok fazla ama ılk gecemde ardından dogumumda ozel olarak kullanmak ıcın ıstıyorum.....

Valla kızlar 1 saten uyku seti 1 saten nevresim takımı 1 battaniye aldım...Annem verecekmiş 1 tane çift kişilik 1 tane tek kişilik nevresim takımı 1 tane pike 1 de yatak örtüsü alacakmışız.Birkaç nevresim daha alalım dedim ama annem şimdilik gerek olmadığını evlendikten sonra yeni modellerden de zaten alacağımı söylüyor.Kayınvaliden de verir mutlaka diyor..Ben de peki dedim bakalım

günlük kullandığım 4 tane var dönüşümlü seriyorum.
misafir için de 2 tane çift kişilik takımım var
bir tane de tek kişilik takımım var
aslında bir tane daha tek kişilik almam lazım.
pike takımı 2 tane var kullandığım.yazdan yaza. ikisi de pikocu eseri olan cinslerden.
açılmamış ve hiç kullanılmamışlara gelince bir tane saten jakarlı kırık beyaz var hiiç kullnmadım
bir tane sırf saten kırmızı var bir iki heves kullandım ama artık kullanmıyorum
annemin yaptırdığı dantel eklenmiş pike takımı var onu da hiç kullanmadım. beyaz iş denen bi takım var onuda çeyizde sermiştik o da ööyle rafa kalktı zaten ütülemesi bi dert.
işte böyle. e düşünsene bi de ev hediyesi de getiriyolar. bende var mesela bir pike takımı . hiç açmadım.

Valla kızlar 1 saten uyku seti 1 saten nevresim takımı 1 battaniye aldım...Annem verecekmiş 1 tane çift kişilik 1 tane tek kişilik nevresim takımı 1 tane pike 1 de yatak örtüsü alacakmışız.Birkaç nevresim daha alalım dedim ama annem şimdilik gerek olmadığını evlendikten sonra yeni modellerden de zaten alacağımı söylüyor.Kayınvaliden de verir mutlaka diyor..Ben de peki dedim bakalım

valla çok güzel az ve öz. bravo. inan hiç pişman olmayacaksınız.

benimde kendim için birtane saten , bir tane pamuk saten , birtane 4mevsim nevresim, ve birde normal nevresim takımım var
3 tanede pike takımım var kendime
misafirlerim içinde 5 tane nevresim takımım var( normal pikelri sölemeye gerek yok 10-15 tl ye alınanlardan)

benim 2 günlük nevresim 3 pike takımı var birde yatak örtüsü yetiyo.fazlaya gerek yok zaten alsan nereye koyacaksın eskiyince alırsın boşa kalabalık etme.üstelik hergün değişik modeller çıkıyo.satenim hiç yok hiç kullanılışlı değil çünkü:umursamaz:zaten hediyede geliyo nevresim çarşaf takımı falan gerek yok napacağız o kadarını

1 saten uyku seti 1 saten nevresim takımı 1 battaniye aldım...Annem verecekmiş 1 tane çift kişilik 1 tane tek kişilik nevresim takımı 1 tane pike 1 de yatak örtüsü..yeter dimi cnm yaa.Buradaki yazıları okuyunca aceba çok mu az die düşündüm..Annem de zamanla evlenince alırsın dio hep

nevresim en gerekli çeyizlerden gibi gelio bana valla.. daha benim 3 tane var ama..

benim;
2 tane normal nevresim takımı
2 taç nevresim takımı
1 tane krem rengi,boncuklu saten takımı
3 tane pike takımı (dantelli olarakta 2 adet yaptırıcam pike takımı)
1 tane saten uyku seti
1 tane papatyalı uyku seti
1 tane örgü battaniyeli nevresim takımı
1 tane pufutik yorgan
2 tane annem vericek yorgan
3 tane battaniye
1 tane yatak örtüsü( 1 tanede şık bişey alıcam yatak odamı rengine göre)

şimdilik bu kadar 10 temmuz düğünüm o zamana kadar alınır yine allahım kullanmaya nasip etsin inşallah herkesinkini

3 tane taçın nevresimi var
1 tane sarevin var
2 tane minamal nevresmim var
1 tane hisardan set aldıgımda hediye verilen cok güzel bi nevresim var
1 tane days in color örgü battaniyem var
1 tane siyah saten nevresim takımı
1 tane battaniye hem de yatak örtüsü olarakta kullanılıyor
annem bi takım yaptırıyor piko
1 tanede pike takımı yaptırcak
1 tane tacın var onuda alcam cok güzelll

bunlar var ben canım
uyku setiyle yatak örtüsü takımı almadım daha