kızlarrr.. yapmayınnn....2 ay öncesine kadar annem "o kadar çok nevresimi ne yapacaksın" dedikçe ben aldım o dedi ben aldım.. şuanda 1 uyku setim, 5 nevresim takımım, 1 özel+1 günlük pike takımım, iki polar bir mink battaniyem bunların haricinde de 1 tane çift kişilik misafir setim var. o masrafın arasında bunları aldım, çalışıyorum değişik değişik kullanırım dedim ama herşeyde olduğu gibi bunda da annem haklı çıktı...
sırf kullanmış olmak için zorladım kendimi ve 1 uyku setimi ve iki nevresimimi kullanabildim, artık zorlamıyorum ve şuanda sadece 2 takımın yeterli olduğunu düşünüyorum... ciddi anlamda baza altında sürünüyolarr.. çeyizin eksiği bitmezken 5-10 nevresime verilen paraya yazık derim ben..
bu arada uyku setim özdilek pamuk saten ve onu değiştirmek bile istemiyorum, o kadar rahat ki.. çeşit olsun diye aldığım normal nevresim takımlarımdan birini kullanmıştım da bi ara( o hepsini kullanıyım diye zorladığım dönemde) yakıyo insanı hava almıyo gibi oluyo.. alırken mutlaka kaliteli alınnnn....
vel hasılı "az olsun, öz olsun"