• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaç adet nevresim - pike lazım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi joey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

joey

just breathe
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2009
2.530
3
116
İstanbul
benim 3 günlük, bir adet de özel günler için nevresim takımım var. Bu kadarı yeter mi? bir de 1 pike takımıyla 2 ayrı ayrı pike alsam yeterli olur değil mi? sonracığıma bir adet yatak örtüsü yaptırsam ya da alsam, yatak odası için gereken tekstil ürünleri alınmış olur değil mi? ( yastık - yorgan hariç tabii) amma çok " değil mi" dedim değil mi? kaydirigubbakcemile3

ay canım amma çok değil mi? değil mi? demişsin:olmaz:
ben şu an için 3 tane 4 mevsim pike takımı aldım çok kullanışlı tavsiyemdir:jeyyar:
nevresim takımına gelicek olursak daha bi tanecik var ama en az 5 tane daha almayı düşünüyorum..
misafir için birini ayırırsın eğer durumun yetiyosa diğerlerinide çeşit çeşit kullanırsın..
yatak örtüüsünü bence hazır al gelinlik gibi kenarları kabarık olanlar moda krem renkleride süper duruyo...baya uzun yazdım:1shok::1shok:

ne bileyim ya şimdi alınacak dağ kadar şey varken varımı yoğumu nevresime yatırmayayım diyorum. ama doğru misafiri var osu var busu var...bir takım daha alsam yeter ama herhalde 4 günlük nevresim.

ben 4 tane alıcam 1 tane de tek kişilik alıcam.
kayınvaldem de vericek.
pike takımı 1 tane almayı düşünüyrm şimdilik yeter o da iyisiniden alıcam bazen görüyrm uygun fiyatlarda almıcam daha özel olsun istiyrm
.2 tane de yatak örtüsü aldım
ayrıca 1 tane beyaz iş alıcam
1 adette saten yatak takımı aldım ( beyaz saten ).
evlendikten sonra da alınır.
ztn masraf çok oluyor abartmamak lazım.

abartmamak lazım yeni modeller çıkıyor hergün.
hem de evde düşünün nekadar da bir nevresim değişiyor ki.
4-5 tane var benim.ben alırsam tek tek çarşaf alırım bundan sonra nevresim faslını kapadım bi tanede pike alcam dantelli de iki tane olur tamamdır.
misafirede btane tekli alrım al al koycak yeri düşünmek lazım birde.
iki yorganım bir misafirliğim bir de uyku setim var.
Allah bereket versin daha nolsun:)

ben 2 tane uyku seti aldım, 2 tane kapitoneli nevresim alacağım, kayınvalidem de 3 tane çift kişilik 1 tane de tek kişilik almış. yeter bunlar bana.
evlendikten sonra ömür boyu alışveriş yapmayacakmış gibi doldurmaya gerek yok.

benim 3 günlük, bir adet de özel günler için nevresim takımım var. Bu kadarı yeter mi? bir de 1 pike takımıyla 2 ayrı ayrı pike alsam yeterli olur değil mi? sonracığıma bir adet yatak örtüsü yaptırsam ya da alsam, yatak odası için gereken tekstil ürünleri alınmış olur değil mi? ( yastık - yorgan hariç tabii) amma çok " değil mi" dedim değil mi? kaydirigubbakcemile3

Yazdıkların yeter canım sana. Misafir için de pahalısından alma bence. Evimize de hergün misafir gelmeyecek sonuçta ve onlar daha az yıkanacağı için daha uzun ömürlü olurlar, çok kaliteli olmasalar bile

bende sadece çift kişilik nevresim takımı aldım 2 tane bir kaç tane daha almayı düşünüyorum tek kişilikte alacam lazım olur mutlaka

bendede 10adet normal nevresim takimı çift kişilik 2 tanede saten nevresim takımı var 1 uyku seti bide pike aldımmmı tamamdır

bende bir tane saten nevresim var(hiç kullanmadım)
4 tane kendime kullandığım günlük var çift kişilik
2 tane açmadığım,kenarda duran var çift kişilik(ötekilerin renklerine bir şey olursa öyle açıcam)
2 tane tek kişilik nevresim takımım var
annemin rahmetlinin hazırladığı kanaviçe mi deniliyor onlardan var 3 takım hepsi yorganlarınada geçili(bir takımı doğumda kayınvalidemlerin evinde kullandım)

pike takımı olarakda;
2 takım kanaviçe olarak yaptırdığımız var(bir takımını kullandım ilk evlendiğim zaman)diğerini kullanmadım
2 takımda spor olarak kullandığım var

onun haricinde bende tek kişilik çiftkişilik bir sürü çarşaf,nevresim olarak farklı farklı var onlarıda hiç kullanmadım

evde 3 tane var annem almıştı, 1tane yaldızlı pike takımım var ama altınbaşağın nevresimlerini çok beğendim bi tanede onlardan alıcam:hulya:

benimde çok sayılmaz ama düğünüme 1 ay kaldı o yüzden paramı başka lazımlı şeylerde kullanıcagım umarım olanı yeter 3-4 ay için...
3 tkm hazır çift kişilik nevresim takımı
3 tkm dantelli saten tek renk (pembe,yeşil,lila) çift kişilik nevresim tkm
1 tkm dantelli saten tek renk (yeşil) tek kişilik neyresim tkm
1 tkm dantelli mefruşatcıda diktirdiğim pike takımı
1 adet hazır düz çift kişilik pike
1 adet hazır düz tek kişilik pike
1 tkm saten tek renk çift kişilik çarşaf takımı(2 yastık 1çarşaf)
1 tanede kayınvaldemin aldıgı uyku seti tarzında bi takımım var bideeee pohçalara koymak için 20adet sadece yastık kılıfı dantelli ama hepsini vermicem kalanlar benimm kaydirigubbakcemile3

derya deniz güle güle kullan, ama azda değilmiş aldıkların.benim daha çok eksiğim varmış onu anladım.:bbo:

derya deniz güle güle kullan, ama azda değilmiş aldıkların.benim daha çok eksiğim varmış onu anladım.:bbo:

teşekkürler canım benim ablamda nişanlı ben onu baz alarak az oldugunu düşünüyorum onunkileri yazsam oooo çok çok benimkilerin tam 3 katı...inş. sende zamanla düzersin eksiklerini önemli olan sağlık huzur gerisi olur...:emir_bebek:

kızlarrr.. yapmayınnn....2 ay öncesine kadar annem "o kadar çok nevresimi ne yapacaksın" dedikçe ben aldım o dedi ben aldım.. şuanda 1 uyku setim, 5 nevresim takımım, 1 özel+1 günlük pike takımım, iki polar bir mink battaniyem bunların haricinde de 1 tane çift kişilik misafir setim var. o masrafın arasında bunları aldım, çalışıyorum değişik değişik kullanırım dedim ama herşeyde olduğu gibi bunda da annem haklı çıktı...

sırf kullanmış olmak için zorladım kendimi ve 1 uyku setimi ve iki nevresimimi kullanabildim, artık zorlamıyorum ve şuanda sadece 2 takımın yeterli olduğunu düşünüyorum... ciddi anlamda baza altında sürünüyolarr.. çeyizin eksiği bitmezken 5-10 nevresime verilen paraya yazık derim ben..
bu arada uyku setim özdilek pamuk saten ve onu değiştirmek bile istemiyorum, o kadar rahat ki.. çeşit olsun diye aldığım normal nevresim takımlarımdan birini kullanmıştım da bi ara( o hepsini kullanıyım diye zorladığım dönemde) yakıyo insanı hava almıyo gibi oluyo.. alırken mutlaka kaliteli alınnnn....

vel hasılı "az olsun, öz olsun"

bu arada bi günlük, bir tane de şatafatlı yatak örtüm var.. inanın kendimi zorluyorum ört, kaldır, sırf verdiğim para boşa çıkmasın diye.. ama uyku setiniz güzelse ve çalışıyosanız hiç gerek kalmıyooo, en azından 2 tane almaya gerek yokmuş...

Beyhan a katılıyorum bende. Öyle stoklar gibi onar tane almaya gerek yok bencede. Helede çeyiz serip gösteri yapmayacaksanız...Sonucta evlendikten sonrada dükkanlar açık ve herkeze satıyorlar.ihtiyaç duydukça alırsın....
Bide şu varki .O nevresimler yatak örtüleri öyle kolay kolay eskimiyor. Zaman geçiyor yeni moda güzel şeyler çıkıyor onlardanda almak istiyorsun ama evde daha ambalajını açmadığın nevresimler gelince alamıyorsunda.alsan diğerlerini atamıyorsun bu sefer onları koyacak yer bulamıyorsun vs vs. Az öz güzel olsun yeterli bence.yenileri çıktıkcada alırsın ....

bende
1 tane taç rainforce çift kişilik nevresim takımı
1 tane sarev çift kişilik nevresim takımı
2 tane bimden çift kişilik nevresim takımı
1 tane bimden tek kişilik nevresim takımı aldım.
pike takımı olarakda;
1 tane özdilekten çift kişilik pike takımı
3 tane bimden çift kişilik pike takımı
1 tane çift kişilik pike örtü
2 tane tek kişilik pike örtü aldım.

bimden aldığım nevresim ve pike takımları çok kaliteli değil.onları çok sıkıştığımda ev kalabalık olduğunda kullanmayı düşünüyorum.burda bir mağazada sordum tacın çift kişilik pamuk saten nevresim takımlarına 90 tl dedi.fiyatı uygun geldi.şimdi ondanda 2 takım almayı düşünüyorum.
ben çeşit çeşit nevresim ve pike takımlarını kullanmayı seviyorum.her hafta farklı bir takım kullanmak hoşuma gidiyor.şuan evli değilim evleninceye kadar daha dolu şey alırım.taçta çok güzel battaniyeler var.gözüme onları kestirdim şimdide onlardan alacağım.

kızlar benim 2 tane misafirlik aldığım nevresim takımım var.bide yeni benetton un örgü battaniye setini aldım içinde tam takım nevresimi de var.şimdi bitane gelin yatagı için kırık beyaz alıcaz.bide gündelik kendime kullanmaya nevresim alıvam.güllü dallı şeyleri sevmiyrm.ipek saten alıcam ama bugünde benettonun koyu kırmızılı desenlerini gördüm çok begendim.kullanan varmı aranızda benetton un nevresimlerini?

Back