- Konu Sahibi kibirlikontes
-
O yumuşak yüzlülüğü birazda size karşı sergilesin madem. Sizde bu kadar iyi niyetli olmayın başkalarına kıyamazken gelir size kıyarlar.. hiç bişi anlamazsınızeşimin hatası kardeşine karşı çok yumuşak yüzlü olması bi tane bile ters bi cümle katiyen söyleyemiyor. baba yok anne zaten sıkıntılı bir de benle kötü olursa komple kaybederiz onu düşüncesinde bu da yüz bulmasına neden oluyor. kv ise 4 yıldır senin sorumluluğunda diye takılıyor eşime karşı. objektif bakamıyor eşim de maalesef kardeşi olduğu için. ama olan bize oluyor.
Doğru vala haklısınız. Ben de yumusak yüzlü oldukça ben tepeme çıktılar.O yumuşak yüzlülüğü birazda size karşı sergilesin madem. Sizde bu kadar iyi niyetli olmayın başkalarına kıyamazken gelir size kıyarlar.. hiç bişi anlamazsınız
Ben de yaşadıklarıma baktikca ürperiyorum.Kocam tek çocuk. Senin yazılarını okudukça sukrediyorum valla.
E madem öyle sende eşinle kanlı bıçaklı ol madem herkese evet diyo sanada evet desin. Kaynını eve alma mesela. Yoksa eşin kimseye laf söyleyemeyip sana mı karşı çıkıyo sadeceEsimin yapısı işte bu. Sinir oluyorum ona da . Kanlı bıçaklı olduğu kişi arasa gene gider getirir öyle bı yapısı var
Nıckının hakkını veren onerılerKaynına hayırdır eski günlere mi döndük? De eşin yokken. Kız arkadaşın merak eder seni istersen onda konakla bak anane de bizde fazla misafir bana basar de. Sonra da eşine "ne dedim ki ben hayatım sadece nldu neden kavga ettiniz dedim kendi kendine söylendi çıktı amaan annesiyle bile anlaşamayan yengesiyle mi anlaşacak" de. Ne diye evliliğini sallandırıyorsun. Eşin yokken "burada kalmayacaksın herhalde?" Diyeceksin eşine de "sorun çözülene kadar kafanı dinle dedim" diyeceksin. Böyle insanlara ikili oynamak şart.
evliliğin bana göre zaten bitmiş,hakkında hayırlısı iki gün daha çekip sinir olacağına ,kaynın gidene kadar evden ayrıl.Yemin ediyorum artık evliliğim bitme noktasına geliyor yani. Çok yiprandik kaynım, kv hep sorun kafayı yicem
Niye? Eşin bana bir kardeş yapın, bakayım büyüteyim mi demiş? Kadın alttan alttan eşine çocuğun babası sorumluluğunu yüklüyor, eşin de kabul ediyor. Sana da kötü kalpli üvey anne rolü düştü bacım. Burada mı yersin paket mi yapalımeşimin hatası kardeşine karşı çok yumuşak yüzlü olması bi tane bile ters bi cümle katiyen söyleyemiyor. baba yok anne zaten sıkıntılı bir de benle kötü olursa komple kaybederiz onu düşüncesinde bu da yüz bulmasına neden oluyor. kv ise 4 yıldır senin sorumluluğunda diye takılıyor eşime karşı. objektif bakamıyor eşim de maalesef kardeşi olduğu için. ama olan bize oluyor.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum sadece kontese karşı katı geri kalan herkese pamuk,klasik kendi ailesine hayır diyemeyen erkek,yumuşak yüzlü filan değil benceO yumuşak yüzlülüğü birazda size karşı sergilesin madem. Sizde bu kadar iyi niyetli olmayın başkalarına kıyamazken gelir size kıyarlar.. hiç bişi anlamazsınız
Ben de okurken konusahibine üvey anne rolü düşmüş diye düşündümNiye? Eşin bana bir kardeş yapın, bakayım büyüteyim mi demiş? Kadın alttan alttan eşine çocuğun babası sorumluluğunu yüklüyor, eşin de kabul ediyor. Sana da kötü kalpli üvey anne rolü düştü bacım. Burada mı yersin paket mi yapalım
kesinlikle katılıyorum. boşanınca adam babalıktan da boşanmıyor. madem öyle babası alsın sorumluluğu. adam 2.evlilik yapmışsa ne olmuş yani!! çocuktan boşanmıyorsun sonuçta. kv de bulmuş kolayı, abiye kaktırmış kardeşini. kesinlikle kv ve kp sorumluluğunda. kaldı ki oğlunun eşine yani konu sahibine hiç yansımaması lazım. onlar artık ayrı bir aile. bunu kabullenemiyorlar..Niye? Eşin bana bir kardeş yapın, bakayım büyüteyim mi demiş? Kadın alttan alttan eşine çocuğun babası sorumluluğunu yüklüyor, eşin de kabul ediyor. Sana da kötü kalpli üvey anne rolü düştü bacım. Burada mı yersin paket mi yapalım
Ben yedim onu zaten kötü İsem kotuyum çok da umrumda değil artik. Şuan sadece kendi akıl sağlığımi korumaya çalışıyorum.Niye? Eşin bana bir kardeş yapın, bakayım büyüteyim mi demiş? Kadın alttan alttan eşine çocuğun babası sorumluluğunu yüklüyor, eşin de kabul ediyor. Sana da kötü kalpli üvey anne rolü düştü bacım. Burada mı yersin paket mi yapalım
siz eşiniz ile evlendiniz... kardeşi ile yaşamak zorunda değilsiniz.. çok kardeşini istiyorsa o zaman o gitsin annesi ve kardeşi ile mutlu mesut yaşasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?