Kabusum bitti...

rumuzsuzum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
125
0
96
Antalya
tam 7 yıl..arkadaşlar artık anlatmak istemiyorum.birkaç konum var eşimin alkol bağımlılığıyla ilgili.neler yaşadım neler..hepsi bitti.eşim tedavi olmayı istiyor.hemen bu gecenin sabahında alıcaz soluğumuzu gerekli yerlerde.çok mutluyum.
artık söylemek istediğim tek şey:içten edilmiş bir dua,için yanarak edilmiş bir dua karşılıksız kalmıyor.allahıma şükürler olsun.benim durumumda olan arkadaşlarada bunu yaşatsın.alkisalkisalkis

canim gözün aydin
senin adina cok sevindim
yeni bir baslangic
yeni bir sayfa acilcak hayatinizda
sifirdan baslayip insallah hersey dahada güzel olur bundan sonra

aileninde seninde gözün aydın canım gerçekten çok sevindim.. biliyorum çok zor o dert....
Allah kimseye çektirmesin nerde varsa kurtarsın işallah...
eşin zorlanmadan atlatır bu tedaviyi ve başarılarınızıda paylaşırsın bizlerle işallah...
başarılarınız diyorum çünki bu ikinizin başarısı olacak bittiğinde...
Allah yar ve yardımcınız olsun... gerçektende içten edilen dua karşılıksız kalmıyor bir kere daha gördük seninle....

yüreğime dokundun canım çilen dolmuş olsun...kapından yuvandan bir daha geçmesin kara bulutlar..bir daha hiç batmamak üzre doğmuş olsun hayat güneşin..rabbimden dilerim..bembeyaz sayfalar sizin için...

Öncelikle eşinizi tedavi olmayı kabul ettiği için kutlamak isterim,bu tür hastaların bağımlılığını kabullenip tedaviyi kabul etmeleri en büyük adımdır,tedavi sürecinde biraz sıkıntı yaşayacaktır ama Allah'ın izniyle atlatır inşallah,Allah İnşallah bir daha düşürmesin o illetin pençesine:Saruboceq:
Yüce Rabbim bu kararla birlikte yuvanıza huzur ve sağlığı beraberinde getirsin:Saruboceq:

Gözünüz aydın o zaman en kısa sürede tedavisini tamamlar ve sağlıklı saadet dolu güzel günler geçirmenizi dilierim :Saruboceq:

Gözünüz aydın diyeyim önce. Sonra da şunu söylemek istiyorum, böyle bir karar vermek bile başarmanın yarısıdır sanırım.
Zor bir süreç olacağını biliyorsunuzdur. Umarım fazla yıpranmadan atlatırsınız bunu.

Allahım yüzünüzü kara çıkarmasın inşallah hayırlısıyla tamamen kurtulursunuz bu imtihandan

allahım çok mutlu oldum cnm inş kurtulur benim en yakın arkadaşımın eşide aynı problemden var ama bib türlü götüremioruz tadavi olsun die

dualarınızın devamı gelsin ve tedaviniz sonuç bulsun...........
güzel günlerinizin haberlerini duyalım,
sevgiyle kalın..........

Back