Hayir kimse bir imada dahi bulunmadi ama kendi icimde bu durumu yenemiyorum kimseye anlatamiyorum gece olsun istemiyorum uykuya dalmak istemiyorumTüylerim diken diken okudum... ne zor bisey yasamissiniz ya.. vallahi okurken ben fena oldum sizi hic dusunemiyorum. Rabbim sabrini eksik etmesin. Esiniz yada es ailesi sizi sucladi mi hic?
Yapabilceginiz hicbisey yok ölüm vakti gelmiş sizi oraya birakmasi ve sonrasindaki kaza tamamen ölüm saatinin gelmesiyle alakali. Cok haklisiniz vicdan yapmakta kim olsa kahrolurdu ama hayatta degistiremeyecegimiz seyler var maalesef.Hayir kimse bir imada dahi bulunmadi ama kendi icimde bu durumu yenemiyorum kimseye anlatamiyorum gece olsun istemiyorum uykuya dalmak istemiyorum
Kendimi cok elestiriyorum Rabbim dualarimi kabul etmiyor bu kabusu bana tekrar tekrar yasatiyor cikarmam gereken anlam ders ne ne yapmam lazim beynimin derinliklerinde kayboluyorum
Ediyorum surekli hatta son 3 gundur yemek disinda hicbirsey yalmiyorum evde surekli okuyorum ama birsey eksik gibi geliyor ama bulamiyorum kurtulamiyorum o gordugum ayni sahnedenVadesi dolana ölüm saati gelene hicbirsey yapamazsın. Evde kalsaydinda o gün ölecekti. Seni rahatlatmak için demiyorum. Hepimizin doğum saati gibi ölüm saatinde belli. Kendini suçlama. Sen icinde vicdan yaptigin için sürekli rüyanda görüyorsun. Dua et bol bol. Yardımı Allah'tan dile. Kendini asla suçlama
Kimse suclamadi beni ama ben bile sesli olarak kendime kendimi suclayamiyorum kadere inanan olacagin onune gecilemeyecgini bilen bir insanim ama olmuyor iste eksik biseyler var.Ruyalarinizin sebebi kendinizi suclamaniz sürekli. Belki de başkaları da suçladı sizi bilemiyorum. Ama hala çok iyiyiz eltimle diyorsunuz bilemedim.
ben olsam bende kendimi suçlardim belki bu bir sene belki 3 5 sene sürecek bilemeyiz. Ama kader denen de bir gerçek var ya hani. O gün onun ömrü bitmiş bu yazılmış daha anne karnindayken alnına. Yani siz orda kalsaydiniz da kayniniz ölecekti.
tek yapabileceginiz eşine oğluna her zaman destek olun. Bunu vicdan azabı duyduğunuz için değil de eşini kaybetmiş kadına destek bir yetime kol kanat germek için yapın.
allah sabırlar versin hepinize psikolojik destek alın mutlaka.
Kendinizi suçlamayı bırakıp takdir Allah'ın diyip sadece Allah'a siginirsaniz eksik tamamlanmış olur. Allah'a siginin dualarınızı bırakmayın.Ediyorum surekli hatta son 3 gundur yemek disinda hicbirsey yalmiyorum evde surekli okuyorum ama birsey eksik gibi geliyor ama bulamiyorum kurtulamiyorum o gordugum ayni sahneden
Elimizden geldigince hepsini yapiyoruz cok sukur Herseyin Allah'tan geldigine inanan bir insanim ama yapi olarak fazla duygusal hassas bir yapim var zaten bazen kendimi kaybedip isyan ediyorum neden diye ama sonra toparlaniyorum utaniyorum isyan ettigim icin Cunki biliyorum ki rabbim istemezse hicbirsey olmaz kader diye bir gercek var fakat kurtulamiyorum bu ruh halinden yada olayin senesi dahada bir hassaslastim ondan mi girdi ruyalarima diyorum ama bir yandanda gercekten o beni sucluyor mu diye aklimdan geciriyorumÇok üzüldüm, içimde hissettim üzüntünüzü de.
İnsanın doğumu ve ölümü ne ileri alınır ne de geri. Nerde olursa olsun malesef yine olacaktı. Bu yüzden kendinizi suçlamayın. Kaynınızın ruhuna elinizden geldiğince hayırlar yapın, birini yedirmek olur, giydirmek olur, sadaka olur. Daha iyi gelir size de.
Allah kalbinize ferahlık versin. Mekanı cennet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?