- 12 Mayıs 2018
- 1.070
- 309
-
- Konu Sahibi kedimediyedi
Allah Allah ya bende gariplik var ozmanAbartmasanız mı acaba ?
Taktırın sinekliği gece yatarken de vücut için kullanılan off spreylerden kullanırsınız , cocuga da cibinlik tamam .
Ayrıca balkonda su birikintisi bırakmayın.
Örneğin kovada , leğende su gibi birikintiler bırakmayın.
Yazın kabusu işte kabus gibi kabusKabus diyince bende birsey sanmistim ne abarti bu ya.
Hepsini denedim denedim yokkapus değince deprem tahmini felan sandım
sineklik. lavanta yağı. koruyucu losyonlar...
Takıntı sorunum yok böcek ve takılacak insanlar gayette takıntılık mevzularBöcekten insana kadar takılıyorsunuz. Bence sizde takıntı sorunu var. Uzman yardımı almalısınız
İnşallaho kadar da büyük sorun değil. Başka yöntemler deneyin mutlaka kurtulursunuz
Evet her yerim şişiyor hele ki o ses ayyyySivrisinek alerjisi olan biri olarak o kadar iyi anlıyorum ki, ısırıldığım yer portakal gibi şişiyor. Ortamda da hep beni buluyorlar.kapılara, pencerelere güzelce sineklik taktırıp vücuda sürülen spreylerden edinin, çocuklar için bitkisel olanları vardı sanırım
Çok şaşırdım.Yok nerdee
Nerden girebilirler sizceÇok şaşırdım.
Bizim burada da çok var.
Allah’ıma çok şükür sineklikten giremiyorlar.
Bilmiyorum.Nerden girebilirler sizce
Pencerelerin hepsinde var geceleri uyuyamıyoruz ne anladım bu işten
Değil mi yaKonu sahibine abartma diyenlere ve abartmasına şaşıran üyelere şaşırdım.Kadın: çocuğu ateşli diye, 112 den ambulans çağırmış; gelen ekibi şikayet etse mi, diye sormuştu zamanında.
Konu sahibi, sineklikleri kapalı tutun; evi havalandırırken dikkat edin. Bölgede dere yatağı vb kaynaklı aşırı çoğalma varsa; ilaçlama dozunu arttırıyor görevli ekipler.
Gerçekten yaşayan bilir her gece insan sinek avlar mı? Düşünün gerçekten maddi manevi zarara uğradıkYaşayan bilir sivrisineklerin hayatı nasıl zindan ettiğini tek çözüm sineklik veya sinek kovucu cilt spreyi. Bir de prize takılanlar var onları da deneyebilirsiniz ben 2. kattayım çözümü sineklikte buldum
Doğuştan galibaSiz niye böylesiniz ya
Evde kedim olduğu için tüm pencereler ve iki balkon kapımda sineklik var, bulunduğum bölgede sivri sinekle birlikte bilimum uçan haşere var ama telden geçmiyor hiç biri, kapı cam kapatamam yazında sağlam sineklik işi çözer, olmadı soğan kesip koyun odalara kaçarlar kokusundanMerhaba
Buraya taşınalı 1 sene olacak yazın geldik bazen gelmez olaydım diyorum sivrisinekler yzunden hiç bir şey fayda etmiyor nerden geliyor bilmiyrum ilaçlama yaptık ki belediye her gün ilaçlama yapıyor hoş gelişigüzel sıkıyor bence
Şimdi mecbur 2 balkona sineklik taktırcaz inanın sanki.bu da boşa gidecek gibi içimde his var
Gecen yazın abartısız bir gece 15 tane yakaldik sineklik + sinek kovucu+ cam kapı açık bırakmama
Bulunduğumuz yer çay dere bataklık tarzı bir yer var kurutmuslar orayı ama bilmiyrum
Gece olunca bana korku giriyor 1 yaşında kızım var
Sizce başka neler yapabilirim
Nerden giriyor bunlar yahu
Ve şöyle söyleyeyim geçen sene İstanbul'da çok farklı.bir sivrisinek gördüm siyah beyaz meşhur asya kaplan sivrisinegi onu gördükten sonra iyice paranoyak oldum
Bu soğukta balkonda gördüm oturup ağlayacam şimdi nerdeyse
Bilmiyorum ama bataklık varmışkavak agaci var mi orda ondan da olabilir
bence kabus denebilecek bir konu
Balkona düşünüyoruz bakalım bu sefer de girerse bilmiyrum artıkEvde kedim olduğu için tüm pencereler ve iki balkon kapımda sineklik var, bulunduğum bölgede sivri sinekle birlikte bilimum uçan haşere var ama telden geçmiyor hiç biri, kapı cam kapatamam yazında sağlam sineklik işi çözer, olmadı soğan kesip koyun odalara kaçarlar kokusundan