Kâbus yaklaşıyor

Merhaba
Buraya taşınalı 1 sene olacak yazın geldik bazen gelmez olaydım diyorum sivrisinekler yzunden hiç bir şey fayda etmiyor nerden geliyor bilmiyrum ilaçlama yaptık ki belediye her gün ilaçlama yapıyor hoş gelişigüzel sıkıyor bence
Şimdi mecbur 2 balkona sineklik taktırcaz inanın sanki.bu da boşa gidecek gibi içimde his var
Gecen yazın abartısız bir gece 15 tane yakaldik sineklik + sinek kovucu+ cam kapı açık bırakmama
Bulunduğumuz yer çay dere bataklık tarzı bir yer var kurutmuslar orayı ama bilmiyrum
Gece olunca bana korku giriyor 1 yaşında kızım var
Sizce başka neler yapabilirim
Nerden giriyor bunlar yahu
Ve şöyle söyleyeyim geçen sene İstanbul'da çok farklı.bir sivrisinek gördüm siyah beyaz meşhur asya kaplan sivrisinegi onu gördükten sonra iyice paranoyak oldum
Bu soğukta balkonda gördüm oturup ağlayacam şimdi nerdeyse
Biz evi dışarıdan sineklikle kapattık başka türlü rahat edemedik.Başka yapılacak bir şey yok.Şunu bilin yalnız....
Sivrisinek durgun sudan oluşuyor.Bitkinin sinekle alakası yokmuş.Bld biz çok şikayet edince bütün mahalleyi taradı buldu su birikintisini.Her hafta ilaçladı.Çok faydası oldu.Bahçede ağzı açık plastik su kabının içinde duran su bile sinek yapar dedi.Tulumba için ağzı açık su vardı.Bir daha görürsek ceza yazarız dediler...

Biz evi dışarıdan sineklikle kapattık başka türlü rahat edemedik.Başka yapılacak bir şey yok.Şunu bilin yalnız....
Sivrisinek durgun sudan oluşuyor.Bitkinin sinekle alakası yokmuş.Bld biz çok şikayet edince bütün mahalleyi taradı buldu su birikintisini.Her hafta ilaçladı.Çok faydası oldu.Bahçede ağzı açık plastik su kabının içinde duran su bile sinek yapar dedi.Tulumba için ağzı açık su vardı.Bir daha görürsek ceza yazarız dediler...
Burası da lojman kimbilir nerde var birikinti arka tarafta sazlık bataklık tarzı yer var ordan diyorlar ama bilemiyorum

Prizlere Raid takacaksınız en temizi biraz pahalı ama yapacak bir şey yok yatılan odaların hepsine bir sene bizim burada da oldu öyle böyle değil meğer yakındaki bir apartmanın bodrumunda borular patlamış su dolmuş belediye ekipleri suyu tahliye etti kurtulduk ama çözümü Raid ile bulmuştuk

Prizlere Raid takacaksınız en temizi biraz pahalı ama yapacak bir şey yok yatılan odaların hepsine bir sene bizim burada da oldu öyle böyle değil meğer yakındaki bir apartmanın bodrumunda borular patlamış su dolmuş belediye ekipleri suyu tahliye etti kurtulduk ama çözümü Raid ile bulmuştuk
inanır mısınız onu da yaptık yine aynı oldu
Şimdiden kara kara düşünüyorum

dogal-vucut-koruyucu-sprey-krem-dogal-vucut-koruyucu-incia-1047-10-B.jpg

biz bunu sevdik. dışarıda gelmiyor sinekler. ama sineklikleriniz iyi olmayabilir. tül gibi sineklik bakın.

beni ve oğlumu ısırınca da şişiyor. stilex gibi kremlerle çözüyoruz. olmadı alerji ilacı

allah başka dert vermesin:) yok onlar ana kapıda bekliyorlar bende de var o sorun. fıs fıs aldik eczaneden . yenilen yerleride kremledik yapcak bisey yok. ya bu deveyi güdeceksin yada bu diyarı terk edeceksin.

allah başka dert vermesin:) yok onlar ana kapıda bekliyorlar bende de var o sorun. fıs fıs aldik eczaneden . yenilen yerleride kremledik yapcak bisey yok. ya bu deveyi güdeceksin yada bu diyarı terk edeceksin.
Her yeri sineklik taktik
Sprey koruyucu aldık
Bu yaz nasıl olacak bilmiyrum bebeğim var bir de bu sinekler kocaman kocaman:KK57:

X