- 7 Şubat 2022
- 703
- 1.294
- 70
- Konu Sahibi kedimediyedi
Biz evi dışarıdan sineklikle kapattık başka türlü rahat edemedik.Başka yapılacak bir şey yok.Şunu bilin yalnız....Merhaba
Buraya taşınalı 1 sene olacak yazın geldik bazen gelmez olaydım diyorum sivrisinekler yzunden hiç bir şey fayda etmiyor nerden geliyor bilmiyrum ilaçlama yaptık ki belediye her gün ilaçlama yapıyor hoş gelişigüzel sıkıyor bence
Şimdi mecbur 2 balkona sineklik taktırcaz inanın sanki.bu da boşa gidecek gibi içimde his var
Gecen yazın abartısız bir gece 15 tane yakaldik sineklik + sinek kovucu+ cam kapı açık bırakmama
Bulunduğumuz yer çay dere bataklık tarzı bir yer var kurutmuslar orayı ama bilmiyrum
Gece olunca bana korku giriyor 1 yaşında kızım var
Sizce başka neler yapabilirim
Nerden giriyor bunlar yahu
Ve şöyle söyleyeyim geçen sene İstanbul'da çok farklı.bir sivrisinek gördüm siyah beyaz meşhur asya kaplan sivrisinegi onu gördükten sonra iyice paranoyak oldum
Bu soğukta balkonda gördüm oturup ağlayacam şimdi nerdeyse
Sivrisinek durgun sudan oluşuyor.Bitkinin sinekle alakası yokmuş.Bld biz çok şikayet edince bütün mahalleyi taradı buldu su birikintisini.Her hafta ilaçladı.Çok faydası oldu.Bahçede ağzı açık plastik su kabının içinde duran su bile sinek yapar dedi.Tulumba için ağzı açık su vardı.Bir daha görürsek ceza yazarız dediler...