Kabus gibi günler

Gecmis olsun , Allah mübarek günlerde hayirli haberler almanızı nasip etsin sifa versin yavrucağa

Allah çok çok şifa versin ya çok üzüldüm umarım kötü bi şey çıkmaz

Rabbim şifa versin inşallah. Kuzum benim inşallah hemen sağlığına kavussun.
Bir keZ şişti sonra bir daha şişlik falan olmadı mı?
İnşallah öyleyse sadece düşmeye bağlı çıkmış ve bir daha sorun çıkarmayacak bitmiş gitmiş bir durumdur

Çok geçmiş olsun,Rabbim tez zaman da feraha çıkarsın inşallah. Görüntüleme tekniklerinde bulgular karışabiliyor. Düşmeye bağlı geçici bir durumdur diye ümit ediyorum. Çok hızlı bir şekilde iyileşir umarım. Şişliğin ve ağrının birden geçmesi zedelemeye bağlı gibi geldi bana. Umarım hayırlı haberler alıp bizi de haberdar edersiniz

Allah acil şifalar versın .Rabbım yar ve yardımcınız olsun

Zavallı çocuk düşmeye bağlı kemik iliği ödemi olmuş ve ailenin umursamazlığı yüzünden bu enfeksiyon ağırlaşıp başka dokuları etkilemiş, acil ortopediste görünün büyük ihtimalle enfeksiyon tedavisine başlayacak, yaşı küçük olduğu için atlatma olasılığı yüksek , Allah acil şifalar versin umutsuzluğa düşmeyin iyi olur insallah

Aynısını yaşadım benim de aldığım bir hasar sonucu kemik iliği ödemi oldu, doktorlar anlamadı romatizma dediler neler neler , ankilozan spondilit dediler , sakroiliyak dediler , nasıl bir ağrı ve acı anlatamam , siz çocuğa enfeksiyon giderici takviyeler yapın çok iyi beslensin ve tabi ortopedi doktorunun detaylı şekilde bakmasını sağlayın

Bol bol dua edicem senin için.Allah şifa versin ve hayırlısını versin.

İnşallah evet bir kez şişmişti bir daha olmadı.

Daha önce sırt üstü düştüğü zaman hastaneye götürmüş müydünüz? Ya bir anne olarak feci etkilendim. Lütfen sonucu bize de bildirin. İnşallah güzel haberler verirsiniz.
İnşallah tabi ki tekrar buraya yazarım , malesef düştüğünde çocuğun herhangi bir şikayeti olmadığı için getirmemişler , kontrol ettiklerinde ne bir morluk nede şişlik varmış keşke tedbir amaçlı gidilseydi

Evet yapıyoruz beslenmesinede çok dikkat ediyoruz ortopediye bugün gidildi bakmamış ayın 12 sine atılmış deseler ki tmm bu çocuğa ortopedi bakicak artık Edirneye bile gitmicez, tüm raporları alıp kendi şehrimizde güzel bir ortopedi bulup devam edicez , kötü birşey çıkmasın yeter ki.

benim kucuk kardesim de yaklasik 2 metreden dusmustu o zaman 4 yasindaydi. onun da annesi sadece acile goturmus bakmislar bir sey yok diyip gondermisler. sonra babama gelince fark etmisti durumu, ilk once tumor zannettiler ama onun ayak bileginde kemik iligi odemi olmus cok agrisi oluyordu. cocuk oldugu icin yaklasik 2 ayda falan toparlandi, cok uzerine basmadi. omurgada durum nasil olur bilmiyorum.

iyi bir norosirurji uzmani+ortopedi uzmani cozer diye dusunuyorum umarim en kisa zamanda sagligina kavusur cok gecmis olsun.

İnşallah tertemiz çıkar bütün sonuçlar. Tüm kalbimle duacıyım. Bambaşka Bi hastalıktan aylarca yanlış teşhislerle çok acı çektim. Sonuç bin şükür oğlumun hiç bir şeyi yok. Ben de anksiyete kaldı sadece. İnşallah sizin de kötü Bi hatıra olarak kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…