Kabus gibi günler

Olanbanaoldu

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2022
128
113
18
33
Herkese merhaba sizlere birşey sormak istiyorum daha önce bu süreçlerden geçen var mı ? 10 yaşında yeğenim var bir gece sırtında ağrı oluştu, yan taraftan kalçası şişti çocuk yamuk duruyordu, hemen acile gittik film çekildi,acilde doktor baktı skolyoz denildi , başka bir doktora yönlendirildi baktığında evet gözlede belli oluyor skolyoz var dedi doktor emar istedi çektirdik, emar sonucu çıkana kadar çocuğun ağrısı gitti, yamukluk kayboldu, sonucu almaya gittiğimizde skolyoz yok dedi doktor omurilik kemiğinin içinde 2 tane leke görüyorum dedi keşke sadece skolyoz olsaydı diye konuştu tabi biz yıkıldık devlet hastanesinde bu şekilde konuştu doktoru , ilaçlı emar istedi , özelde bir doktora gittik filmlere ve emar sonucuna baktı hafif skolyozu var dedi ama omurilik kemiğinde tümör var yada yok diyemem dedi, bunun ne olduğunu bize sadece ilaçlı emar gostericek dedi , ilaçlı emar çekildi doktor sonucuna baktı hemotolojinin görmesi gerekiyor dedi Edirne araştırma hastanesine sevk edildik oradada ilaçlı film çekildi 2 tane omurilik tümörü var dediler , Omurilik kemiğine ciddi hasar vermiş tümörler düşerse felç kalır denildi ,çelik korse verdiler, çocuk bir hafta hastanede yattı türlü testler yapıldı biyopsi sonucu alındı iyi veya kötü huylu mu diye bakılması için, omurilik kemiğinde olduğu için ameliyatta olmuyormuş kemoterapi tedavisi gorucekti ,çok şükür biyopsi sonucunda kötü hiçbir şey çıkmadı , enfeksiyon çıkmış bilemiyorum bize bu süreçte hep soruldu çocuk düşme yada çarpma yasadimi diye hayir demiş anne ve babası çünkü unuttuk bu çocuk 6 7 ay önce bir yada bir buçuk metre yükseklikten sırt üstü düştü doktorada söyledik şimdi onun üzerinde duruyoruz dedi ama biyopsi sonucunda kötü hiçbir bulguya rastlanmadığı halde çocukta bu var diyemiyorlar büyük ihtimal ortopediye yönlendirilceksiniz denildi ama yönlendirme olmadı, şimdide sintigrafi çekilmesi gerekiyormus korkuyoruz yani 3 aydır bir sonuca bağlamadi bize biyopsi sonucuyla kesin taniyi koyucaz demistiler biyopside çıkmayan kötü bir hastalık sintigrafide çıkar mı lütfen dua edin kötü bir rahatsızlık çıkmasın

Geçmiş olsun. Allah şifa versin. Umarım sonuçlar iyi çıkar.

cocugun durumu karisik gozukuyor, doktorlar da tam anlayamamis sanki, universite hastanesine gittiniz mi?

Rabbim şifa versin çok üzüldüm. Kuzum benim inşallah iyileşir ve sorunsuz bi şekilde hayatına devam eder

cocugun durumu karisik gozukuyor, doktorlar da tam anlayamamis sanki, universite hastanesine gittiniz mi?
Yok gitmedik devlet hastanesinden sonra özel ünlü bir doktora gittik oda İstanbul'da hemolojiye yonlendir ,özel bir hastaneydi oradaki doktorda kesin birşey söylemedi tetkikler yapılması gerekiyor dedi bu tetkikler burada ciddi rakamlar tutar demişti, ben sizi edirne araştırma hastanesine yönlendireyim doktor arkadaşım orada yardımci olur demişti Edirneye gittik sadece oradaki doktor kesin konuştu ama onunda dediği çıkmadı .

çok geçmiş olsun bi düşme sonucu mu oldu yani tüm bunlar
Öyle umuyoruz şuan biyopsi sonucunda kötü bir şey rastlanmadığı için omurilik kemiğinde olan hasarın düşmeden meydana geldiğini umuyoruz , enfeksiyon nasıl neden çıktı hiçbir bilgimiz yok sintigrafinin çekilip sonucunun çıkmasını bekliyoruz artık.

buna benzer aynısı bir arkadaşım olmuştu ama onun düştükten hemen sonra oldu sırtı şişti ve yatarken canı yanıyordu ama şuan iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…