- Konu Sahibi profiterol
-
Canım eğer olaylar bu yazdıkların kadarsa bence taciz edilmemişsin. Neticede bahsettiğin kişi jinekolog. Elle muayene gerektiren bir sürü vakayla karşılaşıyordur eminim. Eğer tavırlarında, sözlerinde seni rahatsız eden bir şey olduysa onu bilemeyeceğim ama bence içini ferah tut sen. Boş yere kafana bu kadar takıp kendini hırpalama. Bebek çalışmalarınız olumlu sonuç verir de en yakın zamanda hamile kalırsın umarım.
evet bunlar normal ,usta doktorlar ellerini daha çok kullanır
siz de bir daha erkek doktora gitmeyin madem bu kadar hassassınız
Canim yanlış anladın galiba önce vajinismus falan yoktu.hic öyle bi sorunum olmamıştı. Bu olay yüzünden vajinismus oluşur mu diye korkuyorum.
Evet dedigin gibi sozlerinde rahatsiz edecek bi durum yoktu belkide. Ama parmaklariyla baya iceriye zorladi.cok canim yandi.yazarken bile midem bulaniyor
Doktorun yaptığı degil benim hissettiğim tecavüz gibi demek istemiştim. Haklisiniz tabi bi kbbden farkli gorulmemeli belki ama ilk kez olunca bukadar etkilendim galiba.bide gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum ki daha önce hic kimseden duymamistim elle muayeneyi. Bundan olsa gerek böyle düşünmem.evli bayanlarda evet alttan muayene bu ekilde yapılır. ben normalde böyle şeyleri karşılıklı kimseyle konuşamam ama doktor diyince baya rahatım. yani ben rahatça utanmadan sorunumu anlatıp muayenemi olmalıyımki doktorda bana yardımcı olabilsin. muayenede elle muayene yapılmasıda oldukça önemlidir. olağan dışı bir farklılık varsa doktor bunu bu şekilde anlayabilir. kimisinin ultrasonda bişey çıkmamasına rağmen elle muayende çıkabiliyo allah korusun.
şimdi oturun kendi kendinize şunu düşünün. doktorun görevi bu. eğer bunu yapmasaydı gizli bir hastalığınız yada sorununuz olsa bilemzdiniz. bu size değil bu sorunla giden tüm hastalara uygulanan prosedür. siz çok utanmış olabilirsiniz ama emin olun doktorun bu muyenesinde düşündüğü şey kbb doktorunun boğaz kontrolünde düşündüğünden farklı değil sadece sizde bir sorun varmı.
ağrı varmı diye sorması yara veya kist varmı diye gizli bi durum varmı diye bastırarak soruyolar.
vajinismus olabileceğinizi zannetmiyorum ama bi süre kendinizi kötü hissedebilirsiniz. birde muayenedeki acıdan dolayda kasabilirsiniz kendinizi. ama oturup iyice bunun normal bir muayene olduğunu kendinizi inandırmalısınız.
böyle ince ince yazdım ama bi yandanda çok kızdım aslında. sanki tecavüz gibi diyosunuz. doktorada büyük haksızlık yapmış olmuyomusunuz o hiç iğrenmeden yardımcı olmak için bunu yapıyo karşısındaki kişide bunu düşünüyo.
Bin pişman oldum zaten. Ama miyomunuz varsa ameliyatiniz riskliyse ve daha hic çocuğunuz yoksa doktorunuzun en iyisi en ustası olmasi gerekiyor.bu yüzden araştırmalarım sonucu bu doktora gittim.
Doktorun yaptığı degil benim hissettiğim tecavüz gibi demek istemiştim. Haklisiniz tabi bi kbbden farkli gorulmemeli belki ama ilk kez olunca bukadar etkilendim galiba.bide gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum ki daha önce hic kimseden duymamistim elle muayeneyi. Bundan olsa gerek böyle düşünmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?