Kabus Bitti Ama Ben Geçmişte Yaşıyorum

Çok benzerlerini yaşadım,hakaret,iftira,tehdit...benimde 2 sene kadar sürdü. Hem ailem hem ben maddi manevi o kadar yıprandıkki hayatımın sonu geldi hiçbirşey yoluna girmeyecek düzelmeyecek sanıyordum
Sorunlarımın en yoğun olduğu zamanda eşim çıktı karşıma,sımsıkı sarıldım ona merhem oldu herşeye. Hep şükrettim varlğına. O olmasa psikolojik olarak çıkamazdım o kuyudan
Sizde öyle yapın hem psikolojik yardım alın hemde anlattığınız gibiyse sevgilinize bir şans verin

Adam surekli takip ediyor, tehdit ediyor ama hicbir sey yapmiyor. Nasil oluyor bu? Neyle tehdit ediyordu ki sizi? Ayrica cok fazla hikaye gibi yazmissin.

İftira atarımdan tutun ölüme kadar gitti mezarlıkta mezar bile kazdı yolda kaçkez önümü kesti okulda okuduğum dönem olay çıkardı psikopat bir insanın yapacağı herşeyi yaptı

Cok agir seler yasamisiniz.bu herif sevgiliyken nasildi.yine psikopatmiydi.
Valla psikopat degilde bana asik olan biri vardi bende ondan zor kurtulmustum.sevgilim felan degildi sadece normal sinif arkadasimdi.
Telimi degistim bu defa okuldan tel nomu almis evi aradi ben evlendim dedim hala cep nonu veririmsin diyor hayir esim kiskanc biri asla vermem dedim.vir daha aramadi.yapiskan ve israrci insan resmen psikolojik savas yaratiyor.sonra facesine baktim ben oyle dedikten sonra evlenmis sukur.

Hemmen bir kısacık yardım alıyorsun. Panik ve karamsarlığından kurtuluyosun hayatım. Zor şeyler yaşamışsın ve ihtiyacın olan şey bi psikolog. Hemen düzeleceksin toparlayacaksın ve erkek arkadaşına da bağlanabileceksin. Gör bak. Her şey güzel olacak.

Ayrıca o itin en ufak sana ulaşma çabasında şikayet ediyorsun. Bu sefer üç beş ayla kurtaramaz.

Boyle kadibari rahatsiz eden pisliklerin agzini burnunu dagitacan gucleri kadinlara yetiyor pisliklerin.
Korkma kabustu gecti.
Sana bulasirsa da hemen sikayet et pisligi.sanmiyorum bulsacagini sende ezik durmamisin ki haklarini aramissin.gozu korkmustur.

Saplantı haline gelmişti ben o kadar şanslı olamadım hala aynı adda olan bir insanın adını dışarda duyunca bile tüylerim diken diken oluyor eskisi kadar olmasada en sonda panik atak başlangıcı olduğumu öğrendim.
Bazen geçmiş geçiyor ama geçerkende çok şey götürüyor insandan..

ilaç tedavisi değil de psikolog iyi gelebilir belki.

çok geçmiş olsun. keşke 1,5 yıl bişe beklemeseydin.

Bir buçuk yıl bekleme nedenim ailemde erkek arkadaşım olduğunu annem ve erkek kardeşim biliyordu fakat kardeşim abi diye düşünüp anlattığı şeyleri kullanmakla tehdit etti ailemi düşünüp ünv bitirmek için sabrettim bir buçuk yıl bekleme nedenim buydu.

bir psikologla görüşüp terapi görmelisiniz , en sonda yaptığınızı en başta yapsaydınız keşke o pislikten çok uzun zaman önce kurtulurdunuz , bu arada ben annenize şaştım benim evladım böyle bir pislik tarafından tehdit edilecek korkutulacak ben yerimden kalkmayacağım varya dünyayı başına yıkarım anneniz de çok rahat yada pasif imiş...

Annemi rahat biri değil tırnağım kırılsa canı yanar fakat ailevi sorunlardan dolayı yanıma gelemez birşeyde yapamazdı Anne sizin için ne ifade eder bilmiyorum ama alıcak bir nefesinin kaldığını bilsem onuda düşünmeden bana vereceğini biliyorum,annem babam yüzünden yanımda değildi yoksa ben okulumu bırakıp istanbula dönmek zorunda kalacak ve hayallerimden vazgeçmeye mahkum olucaktım o yüzden önyargılı olmamanızı rica ediyorum,annem benim gören gözüm işiten kulağım aldığım nefesim ...

valla ne eşimi ne baskasını tanımam mevzu bahıs kızım ıse kı bende bır kız annesıyım.... sessızce gelıp yanınıza halledebılırdı erdek ıst arası 2 saat bandırmadan ferıbotla sonucta gunu bırlık bıle gelınıp gıdılcek yer kı erdekte okumaktanda ıst da okumak daha ıyı degıl mıydı sızın ıcın ??? erdek ı avcumun ıcı gıbı bılırım ben hayatım oralarda gectı serserı genclıgı coktur sızde onlardan bırını bulmusunuz ne yazıkkı...

Dışardan fikir vermekte yazmakta çok kolay hani bir söz var bekara eş boşaması kolay diye sizinki şuan o hesap bence herşey dışardan gözüktüğü gibide olmuyor eski erkek arkadaşımda erdekli değil istanbuldan gelen biriydi okumak için oraya ,İstanbulda ünv puanlarına o an puanım yetmedi ve orda okudum ama sizddn ricam ben olsam yapardım ederdimle olmuyor,insan başına gelmeden herşeyi yaparım ederim gibi temennim ne eşimi ne başkasını tanımamla gelmeyin herkes kendi seçtiği hayatı yaşayamıyor.

yaşamak yada yaşamamak sizin seçimlerinizin sonucudur....
sizde bir an önce psikologla terapi alın geçmişe sünger çekin hayatınızı yaşayın önünüze bakın geçmişin acısını bugun hayatınızdaki kişiden çıkarmayın ona da kendinizede yazık yani....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…