kabullenemediğimiz gerçekler..

zeynepfa

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2014
84
0
6
34
Ankara
kızlar kabul etmediğimiz gerçekleri paylaşmaya ne dersiniz? hem tecrübelerde ortaya çıkacak her konuda ...

başlatayım adet olduğum halde hamile olduğumu düşünmem. ovulasyon testini 25 adet kullandım bir sonuç elde edememe rağmen hala birşey olacagını sanmamı ben örnek verebilirim mesela

kızlar kabul etmediğimiz gerçekleri paylaşmaya ne dersiniz? hem tecrübelerde ortaya çıkacak her konuda ...

senin kabullenemediğin gerçeği öyle bir yansıtmışsın ki sanki yukardan sana asla çocuğun olmayacak kesinlikle hamile kalamayacaksın şeklinde bir vahiy gelmiş de hamile kalamayacak olduğun gerçeğini kabullenemiyormuşsun gibi.. Allah'tan umut kesilmez kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama 13 yıl sonra kendiliğinden hiçbir tedavi ilaç vs kullanmaksızın anne olan bir tanıdığım var ve bunun gibi daha kaç tane.. umutsuzluğa kapılma lütfen moralini yüksek tut bol bol dua et sen elinden geleni yap Rabbim yaptıklarını vesile kılıp karşılığını mutlaka verecektir...

bir de unutmadan soruna cevap vereyim;
benim kabullenemediğim tek gerçek babamı kaybedeli 2,5 yıl olmasına rağmen hala öldüğünü kabullenememek.. babasız gelin oluşumu kabullenemiyorum mesela.. beni babamdan değil de amcamdan istemelerini kabullenemiyorum... evladımı parka götürecek bir dedesi olmayışını kabullenemiyorum.. bunlar acı gerçekler benim için ama yine de reddedip kabullenemiyorum işte..

yok canım biliyrom herşey allahtan ve hiç umudumu kesmem..Kesinlikle haklısın isyan niyetiyle deilde matrak niyetiyle yazmıştım . kızlarla muhabbet olsun niyetiyle. Allah kimseye kaldıramayacagı yük vermesin. daha büyük kederlerden sıkıntılardan uzak tutsun

sonumuzun olmadığını herkesin ima etmesine ve içimin de hissetmesine rağmen bu ilişkiyi devam ettirme konusunda inatla canla başla uğraşmam ve herşeye sabretmemin aslında boş bir çaba olduğu ACI GERÇEĞİ....

çünkü onu çok seviyorsun değil mi.. ben de öyleyim :)

tattlıım keske burda da rt etmek gibi bişey olsa o kadar doğru ki seviyorum. dostlarım anlayamıo beni genelde olayları yargılarken nesini seviosun uyuz sinir oldum buna filan diolar ama seviyorum iştee..

tattlıım keske burda da rt etmek gibi bişey olsa o kadar doğru ki seviyorum. dostlarım anlayamıo beni genelde olayları yargılarken nesini seviosun uyuz sinir oldum buna filan diolar ama seviyorum iştee..

Senin ne düşündüğünü, ne hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki.. Tamam insanlar çoğu konuda ama bir gün bitecek diye de mutluluğumuzu bozamayız öyle değil mi? Sonuçta öleceğimizi bile bile de yaşamıyor muyuz..

Kimseye anlatamıyorum bu kafayı, aşık olduğun için sana öyle geliyor diyolar ama bazen canım çok yanıyor..

Canim yazdigini okudum ve gozlerimden yaslar indi rabbim sabir versin.. Benim babam hayatta allaha sukur ama benimde en buyuk korkularimdan biri anne ve babami kaybetmek ama oyle icten yazmissinki gozyaslarimi tutamadim.. Rabbim insallah babana en guzel sekilde muamele ettigi kullarindan eylesin 😘

Anneliğe hasret kalmış ama asla pes etmiyecek bir anne aday adayı 🎀💗👼

cnm bu yaşadıklarını çok iyi anlıyorum birebir yaşamışız sanki o acı gerçek şu an o kadar güzel bir ilişkiye döndü evlimisin bilmiyorum ama aynı durumdaydık eşimle ama çok şükür herşey yoluna girdi sabrettim ama kazandım umarrım sende kazanırsın mutluluğu....

korkunun ecele faydası yok derler ya aynen doğru benim de en çok korktuğum şeydi bir gün onları kaybedebileceğim ihtimalini hep düşünüyordum ancak öyle ansızın öyle aniden hiçbirşey yokken 2 saat içinde oldu ki herşey şimdi de sanki annee de aynı şey olacakmış gibi hep bi tedirginlik şüphe içerisindeyim rabbim bana ve benim gibi olan herkese sabır ihsan etsin mekanlarını cennet etsin inşallah..
aminn Allah razı olsun canım babam için güzel dualarının aynısını ben de senin için diliyorum Rabbim en kısa zamanda hasretini hasretimizi bitirsin kucaklarımızı doldursun inşallah amin :)

sabah işlerime başlamadan bir açayım forumu dedim ve bu güzel cevabını gördüm çok çok teşekkür ederim içime umut ısığı doldu sanki inşallah eşinle ayrılmaz bir butun olup mutlu bir ömür sürersiniz canım. Ben evli değilim inşallah bana da sabrımın sonu da seninki gibi mutlu bir evlilik olur :)

hiç çocuğum olmayacak mı diyorum bazen

Aynen anlayamazlar onlar canımız yanıyor ama sabrımızın umutla bekleyişimizin sonu Allahın izniyle cok güzel olucak inşallah

Tarifi mumkun degildir.. Ben dedem vefat ettiginde ust uste hergece babamin vefatini goruyordum ruyamda.. Aglayarak odasina gidip uyandirirdim.. Artik en sonunda kizim amacin ne en sonunda oldureceksin beni dedi:) amin canim insallah evlatlarimizi en kisa zamanda kucahimiza aliriz en azindan evlat sevgisi bastirir tum acilarimizi

aynen canım seni bir nebze anlayabiliyorum. Ben tam anlamıyla bir aile ortamı görmedim aslında gerçek sevgiyi özlüyorum içimde ve ben ce bu da anne- evlat arasındaki sevgiden baikası değil. Bu yuzden cor zor bir adama cok zor bir ilişkiye sabredip duruyorum. ilerde onun iyi bir baba olacağını dusundugumden ve bir an önce evlenip cocuk sahibi olabilmek için. Allah hepimizin dualarını kabul etsin. Allaha sükredin siz bunun ilk aşaması olan evlenmeyi :) başarmıssınız. Darısı başıma :/

Canim benim eger dogru insani bulduguna inaniyorsan hemen adim at oyle erkegi bekleme onlar biraz agirdan alir :) ben esimle tanistigimin 2ci gunu aradim ve bulusalim dedim sonra cikma teklif ettim tani kabul etmedi ve tekrar o teklif etti sonra evlenelim dedim ve istemeye geldiler 2 aydir tanidigim adamla nisanlandim :) suan cok mutluyum ve yaptigim seyden hic oisman degilim aksine onu yada annesini bekleseydim belki hala cikiyo olurduk :) insallah rabbim herseyi honlune gore verir ve istedigin herseyi hakkinda hayirlisi olarak verir..

süpersin canım böyle atak insanlara bayılıyorum insallah Rabbim sana hayırlı evlatlar nasip eder

Kabullenemediğim gerçekkk eşiiimin memleketyle benim memleketim arasında 10 saat yol olmasııı ve benimmm onun memleketinde oturmakkk istemememmmmmmmmmmmmmmmmm nefret ediyorum uzaklıktannn kabullenmek istemiyorum ailemden uzakta olmayıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…