- 20 Nisan 2014
- 1.694
- 722
-
- Konu Sahibi temmuzsogugu
Hemen ttnet abonesi olduk ertesi gun bağlandı canim fiber internet 49 tl sınırsız kablosuz
Canm internet dagiticisi olan bir şubeye başvuru yapıyorsun sözleşme felan ertesi gün ayagina gelip bagliyorlar senn birşey yapmama gerek yokKizlar eve kablosuz internet nasil baglatilir.prosedur nedir?ne gereklidir?kac gunde baglanir ?bilgisi olan varmi.(ev telefonu mevcut degil)
Oturduğunuz binadan yada yakindan hat geciyorsa cok kolay kablosuz internet icin fazla prosedürü yok ki abone olmanız yeterli. Biz bi senelik abone olduk bitince devam ediyosun yada kapattiriyosunFiber internet olunca alt yapi falan gerrekli galiba degilmi?
Ay insallah oyledir.hamileligimde riskli geciyor.korktum cok ugrastirirlar diye.sagolasinCanm internet dagiticisi olan bir şubeye başvuru yapıyorsun sözleşme felan ertesi gün ayagina gelip bagliyorlar senn birşey yapmama gerek yok
Oturduğunuz binadan yada yakindan hat geciyorsa cok kolay kablosuz internet icin fazla prosedürü yok ki abone olmanız yeterli. Biz bi senelik abone olduk bitince devam ediyosun yada kapattiriyosun
Ay Allah bagislasinAy insallah oyledir.hamileligimde riskli geciyor.korktum cok ugrastirirlar diye.sagolasin
aAbone olduğunuz yer size modemi ücretsiz veriyo unutmayın almayı evde anlayan biri varsa baglasin bilgisayara modemi.
Turkcell Superonline derim baska da bir sey demem.
Bugün gidin ertesi gün gelip baglarlar.
Fiber internet icin alt yapi gerekli evet.
Dipnot;
TTNET ile uğraşıp ömrünüz sokulmesin.
Isin kotusu anlayan biri yok.modemi alip baglayamazsak onlar yardimci olmazlarmi acaba ?
a
Evet aynen bizimkide oyle yapıldı fise takman yeterliTtneti aradim hemen hallettiler. Sen ara onlar soyler. Benim de evimde ev telefonu yok. Uydu kablosunun takildigi yerin yaninda internet kablosu icin yer var. Oraya takip kullaniyorsunuz. Her odada mevcut bizim. Gelince hemen hallettik. Erkenden de geldi..
Aa sahi komsu cocuklari amlar bu islerden.sagol canim benimYok gelenler bağlamaz sadece internet sinyali varmı yokmu kontrol ederler siz kendiniz modemi bağlıyorsunuz komsunun oglundan kizindan yardim alabilirsiniz canım
Ben superonline bağlattım geçen ay, telefonla başvuru yapıyorsunuz, fiber için falan gerekli altyapı var mı yok mu ona bakılıyor, sonra başvuruyu tamamlayınca sizden randevu alıyorlar gelip kurulum yapıyorlar, o kadar.Kizlar eve kablosuz internet nasil baglatilir.prosedur nedir?ne gereklidir?kac gunde baglanir ?bilgisi olan varmi.(ev telefonu mevcut degil)
Rica ederim canım. Bebeginde hayırlı olsun sağlıcakla kucagina al insallahAa sahi komsu cocuklari amlar bu islerden.sagol canim benim