Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bütçem 14 15 bin arası emiş hücü kuvvetli bir kablosuz süpürge arıyorum. Silme özelliği de olabilir ama önceliğim emiş gücü ve şarjının iyi gitmesi. Ne önerirsiniz ?
Bütçem 14 15 bin arası emiş hücü kuvvetli bir kablosuz süpürge arıyorum. Silme özelliği de olabilir ama önceliğim emiş gücü ve şarjının iyi gitmesi. Ne önerirsiniz ?
Kablosuz diye belitmişsiniz ama yine de yazmak istedim. Ben kablosuz süpürgelerle pek anlaşamıyorum çünkü. Beko’nun kablolu dikey süpürgesi var onu kullanıyorum. Dümdüz süpürge silme özelliği yok ama çekişi çok iyi. Ty.dan bakabilirsiniz yorumlara. Fiyatı da çok uygundu ben alırken.
ben geçen hafta xiaomi nin ürettiği dream h12 aldım dual olanından yani hem sil süpür süpürgesi var hemde ayrı dikey süpürgesi birlikte. Çok memnunum iyiki almışım ikisi toplam 18.000 tl ve taksitle
ben geçen hafta xiaomi nin ürettiği dream h12 aldım dual olanından yani hem sil süpür süpürgesi var hemde ayrı dikey süpürgesi birlikte. Çok memnunum iyiki almışım ikisi toplam 18.000 tl ve taksitle