• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kablosuz dikey süpürge öneridi (dyson dışında )

basakkadiniy

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mart 2025
90
-62
1
23
Bütçem 14 15 bin arası emiş hücü kuvvetli bir kablosuz süpürge arıyorum. Silme özelliği de olabilir ama önceliğim emiş gücü ve şarjının iyi gitmesi. Ne önerirsiniz ?

Bütçem 14 15 bin arası emiş hücü kuvvetli bir kablosuz süpürge arıyorum. Silme özelliği de olabilir ama önceliğim emiş gücü ve şarjının iyi gitmesi. Ne önerirsiniz ?
Arnica'yı bir değerlendirin, pişman olmazsınız. Uzun süre kullandım emiş gücünde hiç azalma olmadı. Koltuk aparatıda var üstelik.

Kablosuz diye belitmişsiniz ama yine de yazmak istedim. Ben kablosuz süpürgelerle pek anlaşamıyorum çünkü. Beko’nun kablolu dikey süpürgesi var onu kullanıyorum. Dümdüz süpürge silme özelliği yok ama çekişi çok iyi. Ty.dan bakabilirsiniz yorumlara. Fiyatı da çok uygundu ben alırken.

ben geçen hafta xiaomi nin ürettiği dream h12 aldım dual olanından yani hem sil süpür süpürgesi var hemde ayrı dikey süpürgesi birlikte. Çok memnunum iyiki almışım ikisi toplam 18.000 tl ve taksitle

ben geçen hafta xiaomi nin ürettiği dream h12 aldım dual olanından yani hem sil süpür süpürgesi var hemde ayrı dikey süpürgesi birlikte. Çok memnunum iyiki almışım ikisi toplam 18.000 tl ve taksitle
bi araştırsyık şimdi o modele hiç bakmadım teşekkür ederim 🙏🏻

Back
X