• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kablosuz blender?

gamziya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2009
653
1
96
39
Sivas
kablosuz blender kullanan var mı?kullanışlı mı?şarj süresiydi, gücüydü,ne kadar süre çalışabiliyor bunlar hakkında bilgisi olan var mı?

ben de baktım philips de vardı ama ben kablolu düşünüyorum şahsen.şarj olayı bana pek mantıklı gelmedi nedense.

acaba sadece şarjlı mı yoksa fişe takılı olarak da kullanılabiliyor mu?çok bilmiyorum...sanırımda kimse bilmiyor heralde esr_aaa!!!neyse cevabın için teşekkür...

kablosuz blender kullanan var mı?kullanışlı mı?şarj süresiydi, gücüydü,ne kadar süre çalışabiliyor bunlar hakkında bilgisi olan var mı?

Gamziya selam... Bende mutfaktayım genellikle, ev hanımıyım. Özellikle poğaça ve kek denemelerim oluyor :) Mutfakta bir fırına koş bir çırp haklısın valla kablosuz aramakta. Sana King öneririm. Gerçekten sağlam ve uzun ömürlü bir ürün.

Gamziya selam... Bende mutfaktayım genellikle, ev hanımıyım. Özellikle poğaça ve kek denemelerim oluyor :) Mutfakta bir fırına koş bir çırp haklısın valla kablosuz aramakta. Sana King öneririm. Gerçekten sağlam ve uzun ömürlü bir ürün.

Slm...kablosuz arıyorum ama kimse de bilmiyor herlade.King'de kablosuz varmıymış.Buaralar reklamlarını görüyorum tv'de,şu kırmızı olanlar ve çok da hoş gözüküyor.Senin önerdiğin King marka Kblosuz blendır mı canım???

Gamziya tekrar merhaba. King'in o kırmızı mutfak robotu setini bende gördüm bene çok beğenmiştim o modeli. Hafta sonu anneler günü için hediye bakarken de görmüştüm ama kablolumuydu hatirlamıyorum. Bende düşündüm ondan almayı güzel.

bende merak ediyorum şu kablosuzları çeyiz için almayı düşünüyorum ama kararsızım kullanışlımıdır acaba.
philips ve braun da var

picture4hpa.png

braunun yenı cıkan kablolu ve kablosuz modelını baya bı ınceledım gecenlerde.
braun kablolusuna baya bı guvenıyo gucu 600 ama kablosuz modele gelınce hıc bır rakam belırtmıyolar
kablolu rakıplerı kadar guclu yazıyo sadece. kablosuzun calısma suresı 20 dk
hem kablolu hemde kablosuz kullanım sansınız yok
ve aralarında 100 lıra gıbı bır fark var
hee ayrıca ben pek guvenmıyorum kablosuza bugun yarın bataryası bıter sarj tutmaz falan onunla mı ugrasıcam dıyorum

Bende düşünüyordum annem sürekli mutfakta şarj olacak çok sık yağlanıyor diyor banada mantıklı geldi bende bu sebepten vazgeçtim.

Ben çok istiyordum nişanlımda süpriz yapıp almış.Ama biraz hayal kırıklığına uğradım çünkü görüdüğünden daha büyük ve ağır.

kızlar alan var mı şarjlsından ben de çeyize düşünüyorum ama kararsızımm:53:

Ben Bosch marka kablosuzu 2 senedir kullanıyorum hicbir sorun cıkarmadı hatta kabloludan çok daha pratik

Back