kablolardan nefret ediyorum!

qulen93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2011
66
0
46
İzmir
Kızlar televizyon kabloları başta olmak üzere bütün kablo yığınlarından nefret ediyorum.. :37: çok kötü görünüyorlar bu konudan benim gibi rahatsız olan ve çözümü olan var mı acaba :96: :26:

benimde annem nefret ediyor..hiç dayanamıyor o görüntüye..duvarlar boyanırken kabloları duvarın içinden geçiricez ama simdilik söyle bi cözüm bulduk..o tüm kabloları (yanyana gecen) beyaz bant varya kalın koli bandı gibi onun beyazı..onunla kapladık etrafını..böylece bir kablo gibi görünüyor..eskisinden iyi duruyor duvarlar boyanana kadar böyle idare edicez

Duvarlardan geçirmek ne güzel yöntem ama tadilat yapmanız mümkün değilse,halıların altından,koltukların arkasından geçirin bu şekilde olabildiğince gizleyebilirsiniz belki :34:

Kablo gizleyici almıştık biz ilk evlendiğimizde duvara asmıştık televizyonun altına iki kablo gizleyici sabitlemiştik çok şık durmuştu ayrıca yerdede vardı şimdi ben toz olamalarından nefret ettiğim için görünenleri bir torba dikip içine koyup saklıyorum aşırı toz oluyorlar çünkü yada özel kablo sarıcılar var aslında çok yöntem varda biraz araştırmak lazım. İnternette kablo gizleme kanalı diye arat canım güzel seçenekler çıkıyor.

Önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar :) koli bandıyla sarmayı deneyeceğim :3: :29:

Kablo gizleyici almıştık biz ilk evlendiğimizde duvara asmıştık televizyonun altına iki kablo gizleyici sabitlemiştik çok şık durmuştu ayrıca yerdede vardı şimdi ben toz olamalarından nefret ettiğim için görünenleri bir torba dikip içine koyup saklıyorum aşırı toz oluyorlar çünkü yada özel kablo sarıcılar var aslında çok yöntem varda biraz araştırmak lazım. İnternette kablo gizleme kanalı diye arat canım güzel seçenekler çıkıyor.

Bu ürün çok işime yarar canım ama nerde bulabilirim bu kablo gizleyiciyi?internetten almak istemiyorum.. çok sağ ol canım :29:

ben de aynı dertten muzdariptim, koçtaştan hortum şeklinde kablo gizleyici aldım, hem kabloların kırılmaması için esnek olması çok iyi, hem de simli gibi gri renkte olduğundan şık göründü...

Back
X