Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hanımlar duvara montajlı tvlerinizin kablolarını nasıl saklıyorsunuz fikir verebilirmisiniz? ayrıca resim ile gösterme şansınız varsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler:)
hanımlar duvara montajlı tvlerinizin kablolarını nasıl saklıyorsunuz fikir verebilirmisiniz? ayrıca resim ile gösterme şansınız varsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler:)
annem şöyle saklamıştı; tvinin arkasınaki duvara boydan boya duvar kağıdı yaptırd,ı duvarı kabloların denk geldiği yerleri kazıttıkabloları içine yerleştirdi, duvar kağıdının altına sakladı... tvnin arkadaşına da priz yaptırdı fişide oraya sokturdu çok güzel oldu =)
biz de salondaki kolona duvar kagıdı yapıp uzerıne tv asmak ıstıyorduk. bazıları kağıdı yapıstırmadan once duvarı delıp kabloyu duvarın ıcınden gecırmıs ama bızımkı kolon oldugu ıcın delemezdık. o yuzden kagıdı yapıstırdık kablo konusunda da tv nın sıyah kablosu cok cırkın goruncegı ıcın şöyle bı fıkır buldum kabloyu duvar kagıdıyla kaplayınca duvarda cok da bellı olmuyor en azından sıyah bı kablo kadar cırkın durmuyor. gostermelık bı resım cektım henuz kabloya sarmadım. sende bu sekılde yapabılırsın :))