• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi kabızmı acaba?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

umay0110

herşey güzel olacak...
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
5.206
30
358
2 aylık bebeğim 3 gündür kakasını yapmıyor. kulak çubuğu ve ateş ölçerle poposunu uyardım ama değişen birşey olmadı. elma yağı kakasını yaptırır dediler onunla yağladım karnını yine aynı. endişeliyim bende, fitil kullanmak istemiyorum doktora gitmelimiyim. normalde günde 1 kere yapıyor ama tam yapıyordu bezinden dışarı çıkıyordu nadiren 2 günde bir, ama busefer 3 gün oldu :(

anne sutu aliyor mu? sen kabizlik yapan gidalardan kacinmaya calisirsan iyi gelebilir bir dene. sindirim guclugu ceken bebekler icin ozel bebek sutlerinden deneyebilirsin formul sut veriyorsan. benim kizimda da kabizlik yasamistik ek gidalara gecis doneminde. ac karnina bir cay kasigi zeytinyagi onermisti bizim doktor ama seninki cok kucuk daha, zararli olabilir. laksatif bir surup var bebeklere onerilen ama 2 ayliklar icin uygun mu dozu ne olur doktora danismalisin.

kızım sadece anne sütüyle besleniyor 2 gündür kayısı yiyorumki benden kaynaklı ise düzelsin diye. bugün fitil denedim ve yaptı kakasını, kabız gibi değil kıvamı herzamanki gibi. anlamadım niye yapmıyordu birahatsızlığıda yoktu ben onun yerine rahatsız oldum

bagirsak dengeleyici masaj iyi gelir: merkezden cevreye saat yonunde. bacaklarini hareket ettir bebegin, egzersiz de iyi gelir. ilik banyo. ve hepsinden onemlisi sen rahat ol ki bebegin de rahat olsun:1:

Back