Kabızlık

• Konu Sahibi Konu Sahibi uqaLa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

uqaLa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
144
0
46
Tekirdağ
Sürekli olarak kabızım yaa 2 senedir cok rahatsızım bu durumdan önerisi olan var mı kayısı yiyordum ama yemedigim zamanlar gene aynı offf cok üzgünüm :(

aktivia yoğurtlar varya onlar çok iyi geliyor ayrıca bitki çaylarıda rezene özellikle raatlatacaktır seni bende de aynı sorun var hazımsızlık berbat haşimato(hipotiroidi) hastasıyım bu sebeple rahatsızlığımın nedeni belli. Sende nedenini araştır bence.

5-6 tane kuru sarı kayısı ye üstüne su iç canım
şeftali ye bol bol kesinlikle rahatlarsın
ya da haşlanmış mısır ye su iç... bitki çaylarının da faydası çok...rezene ,yeşil çay vs .günlük hayatta çok katı yiyeceklere yüklene,sıvıyla tüketmeye dikkat etkabızlık nedir ben çok iyi bilirim.. :18: inş. faydasını görürsün

Son düzenleyen: Moderatör:

bn zaten yiyorum suyla rahatlatıyo gercektende ama yemedigim zamanlar gene aynı nedense cnm 2 sene önce idrar söktürücü hap kullandım bekunis tarzı 1 2 hafta kullandım o mu yaptı bilmiyorum sürekli kabızım 2 seneden beri

ben de çok muzdaribim 8 gündür ancak lavmanla rahatlayabiliyorum, her yiyeceğe kötü gözle bakıyorum tıkanır mıyım korkusuyla, yaşam kalitem sıfırın altına indi, karnım taş gibi denemediğim bitkisel ilaç, hap, şurup kalmadı.. Ancak bi şey sormak istiyorum kabız olmadan önce ciddi ishaldim acaba bunla bi alakası olabilir mi .? Bi an da durdu bağırsaklarım aşırı ishalden yapıyor olabilir mi böyle bi şey?

eger doktor kontrollerind bişey cıkmadıysa elma cayını tavsiye ederim. faydalarını netten bulabilirsiniz. ben yıllarca bu cileyi cektikten sonra lezzetini cok begendigim için elma cayı içmeye baslayınca rahatladım. ve su anda içmiyorum ama bir sıkıntım da yok.. bazı bitkiler faydalı bakterileri de söküp attıgı için kabızlık 2 kat geri geliyor fakat elma cayı tam tersi bu bakterileri arttıyor düzenliyormus mutlaka denemenizi tavsiye ederim..

Bahsettiğin ürünlere ek olarak benim bildiğim YER ELMASI var. Onuda deneyebilirler.
Bağırsakları düzenli çalışmayanlar ve kabızlık yaşayanlar yer elmasını sık sık tüketmeliler.
Yerelması tüketerek elde edilebilecek faydalar:
Probiyotiklerin çoğalması için uygun ortam oluşturur,prebiyotiktir.
Bağırsakların çalışmasını düzenler
Kalınbağırsak kanserlerine karşı koruyucudur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…