• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte kabızlık..

benim doktor bunun normal olduğunu ve gaz yapan yiyecekleri kesmemi söyledi. gece yemelerini kes demisti bir de.
ben bol kayısı ve soda tületiyordum. ilk baslarda kefir de tükettim ama sonradan onun daha cok gaz yaptığını söylediler burda 🙄😂 8.-9. haftalara kadar devam etti bu durum. doktorum demir ve d vitamini takviyesine basladıktan sonra sürekli ishalim artık 🙄🙃😂 günde 2-3 kez çıkıyorum tuvalete çok sükür 😂
1 haftadır ölücem nerdeyse

kızlar 5 haftalık hamileyim, yaklaşık 1 haftadır da kabızım. böyle bir durum yaşayan buna çözüm bulan var mı? gaz sancısı da çekiyorum çok fazla
Merhaba,tam 9aydır kabızlık çekiyordum ta ki üç gün öncesine kadar. Sanırım doğum yaklaştığı için hormonlarda değişiklik yaşıyorum. Ama başlarda berbat bir durumdaydım,1 haftayı bulabiliyordu bazen. Kuru incir kuru kayısı ve bol su tükettim o dönemde,sebze ve lifli ağırlıklı beslendim. Ama tam anlamıyla çözüm oldu mu olmadı. Doktorum duphalac şurup önermişti,o biraz olsun rahatlatmıştı. Ama siz lütfen doktorunuza danışmadan kullanmayın. Sonuç olarak 9.aya hemoroid lerimle girdim. Artık gün sayıyorum ve geçecek diye umut ediyorum.

suyu çok içiyorum kuru kayısı kefir aldım bir de böyle denicem
Kefirde dogru kefiri kullanalım
Probıyotık bakımdan zengin Olmadıgı surece( sayıca degıl ceşitlilik anlamında) bı işe yaramaz dıyebılırın

Back