• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kabızlık

kacakkiz86

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2010
1.004
0
0
İstanbul
Arkadaşlar uzun zamandır kabızlık problemim var
Doktora gittim bir şurup verdi kullandığım zaman çok iyiydi ama bırakınca aynı sorun devam etti:(
Form çaylarında kullandım ama bırakınca aynı sorun devam ediyor.
Artık çok acı çekiyorum
Ne önerirsiniz bana
Teşekkürler.

:1no2::1no2:

sabahları ılık su iç canım gün içinde de devam et ara ara daha doğl bi yöntem
elma sirkeli suda metabolizmayı çalıştırıyor canım

bende cok uzun sure savastim bununla herseyi denedim hicbirsey care olmadiboshayallersmile

sana önerilerim;
stresten uzak durmalisin cok zor ama strese girince insan tuvalete gidemiyor
ilac kullanma cünkü ilac ictigin surece iyisin birakinca aynisin
frm caylari güzel hemde bitkisel onu bi süre ayni ayni saatte ic ve tuvalet ihtiyacin oldugunu hissettigin an git tuvalette bekle
incir cok güzel calistirir bagirsaklari kuru incir olsun yas incir olsun ye ve ardindan ilik su ic.
ayrica bol bol su ic sicak soguk farketmiyo al sise sise ic bardakta cok icemiyor insan günde 1,5 2 lt kesin ic
su yaz aylarinda sabah ac karnina elma ye
bol yürüyüs yap hareket et
tuvaletin gelmese bile git otur bekle hergün ayni saatte.

umarim faydali olmusumdur canim cok zor bi hastalik insan kendini cok kötü hissediyor.allah yardimcin olsun sakin ihmal etme.ihmal ettikce daha zorlasir senin icin gecmis olsun.

Teşekkür ederim.
günde 2 lt su içiyorum 1 ayı aşkın 1 saatten fazla yürüyüş yapıyorum banamısın demiyor.
Hatta 2 haftadır kendimi zorladığım için kanatıyorum

sabahları bikaçtane kuru kayısı yiyin üzerinede bir bardak ılık su için alışkanlık yaptınızmı bu sorununuz kalmaz inşallah

kaçakkiz kalıcı ve doğal bir yöntem arıyorsan
Kesinlikle KEFıR ıÇ CANIM
Bu değişik markaların küçük tek içimlik şişeleri var
Mutlaka tek içimlik al içinde yararlı bakteriler çabuk ölüyor çünkü
bir süre ama sabırla sabah akşam 1 şişe iç
Bir şişe ne kadar dersen 275 ml
Fiyatı 1.25 tl falan
Biz ıçim marka alıyoruz marka tercihi sana kalmış
Sadece kabızlığa değil herşeye faydası var kefirin
Ben tadını sevemedim gitti gerçi ama inan faydasını göreceksin
meyvalı olanlarında
Umarım çözüme ulaşırsın

senin bağırsaklarında bi düzensizlik var çünkü sürekli oluyo diyosun normalden fazla ishal veya kabızlık çekiyosan sorun var demektir bağırsaklarının sağlıklı çalışması için yararlı bakterilere ihtiyacın var arkadaşım bunları mutlaka alman lazım bunlar da yoğurt ve peynirde var yani bol bol yoğurt ye ve peynir ye ve o peyniri sakın yıkama o zaman vücudunun ihityacı olan mikropları alıcaksın ve bunun yanında onların çalışmasını sağlayan Prebiyotik alıcaksın düzene giricekler dene bunu mutlaka dedişğim gibi sadece peynir ve yoğurt yemen bile yeterlia.s

yoğurdumu günlük tüketiyorum salatamın üzerine iki kepçe kokuyor öyle yiyorum
peynir desen sürekli tüketirim
kepek ekmeği yiyorum su içiyorum sporumu 1 ayı aşkın yapıyorum:(
yok allahım yok
resmen acıdan yüzümde sivlce çıktı

annemin de vardı sabahları açkarnına kuru kayısı ve ıllık suu içerdi ve geçti şükür.....

bugün alıcam kurukayısıyı canım yoksa böyle olmıycak mahvoluyorum valla
ılık su ve kayısı kalkar kalmakz yer sonrada suyu içerim çok sağolun

sinemaki otunu kaynatıp içmeni öneriyorum..
günde 2 su bardağı içmen yeterli tadı kötüde değil ama fazlası zarar ishal olabilirsin ..

senin bağırsaklarında bi düzensizlik var çünkü sürekli oluyo diyosun normalden fazla ishal veya kabızlık çekiyosan sorun var demektir bağırsaklarının sağlıklı çalışması için yararlı bakterilere ihtiyacın var arkadaşım bunları mutlaka alman lazım bunlar da yoğurt ve peynirde var yani bol bol yoğurt ye ve peynir ye ve o peyniri sakın yıkama o zaman vücudunun ihityacı olan mikropları alıcaksın ve bunun yanında onların çalışmasını sağlayan Prebiyotik alıcaksın düzene giricekler dene bunu mutlaka dedişğim gibi sadece peynir ve yoğurt yemen bile yeterlia.s
ben peynirle ilgili bu görüse kesinlikle katılmıyorum, peynir en agır süt ürünüdür ve cok zor sindirilir.
1. Ama yogurt ve kefir bagırsaklar icin gerekli bakterileri eker, bunun icin en az 21 gün duzenli aynı saatte baska seyle karıstırmadan kefir(evde mayaladıgın, marketteki degil) ve ya ev yogurdu yemelisin ve
2.mutlaka hergün sarımsak yemelisin, sarımsak da bagırsaklar icin cok faydalı.
3.Bir de hurma yemeyi ve kekik cayı icmeyi ihmal etme. Bunlar da bagırsaklardaki faydali bakteriler icin gerekli..
4.Yemekleri cok cigne ve yemeklerden yarım saat önce mevsim meyvesi ye. ..
5. Yemeklerinin %50 si cig olsun
6. Bir corba kasıgı keten tohumunu taze ögüt, biraz bal ile karsitır ve üstüne bol su ic., buna 1 tatlı kasıgı ısırgan tohumu, 3-4 dis dövülmüs sarımsak ve yarım cay kasıgı zencefil de eklersen harika olur, mutlaka dene..
7. Sabah ilk kalkınca yapacagın sey su olsun.
8. Yemek yerken cok su icme, hazımsızlık yapıyor, yemekten yarım saat önce ve 2 saat sonradan itibaren kaliteli su icebilirsin..

Acil şifalar..

inşallah bir çaresini bulurum sağolun arkadaşlar ilk öncer kayısı ile başlıyım olmadı kefir olmadı diğerlerinide denerim

Back