Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hiç denemedim ama pediatri portalı diye bir sitede bi çocuk doktorunun yazısında ilk 6 ayda 6 günde bir kaka normal diye okumuştum ama yinede doktora bir danış uyarmak alışkanlık yapar. mama ile besleniyosa milupa conforml kullanabilirsin.gerçekten işe yarıyor sütle besleniyosa yediklerine dikkat et çünkü gazı çok oluncada gazdan kakasını yapamayabilir bide ayaklarının bisiklet sürüyomuş gibi hareket etttririseniyi gelebilir. çok zorlanırsa gliserin kansuk fitil verebilirsin. geçmiş olsun. ben hepsini denedim valla kaç gündür yapmadı dün sabah yaptı bugün hiç yapmadı..
Canım benim kızımında ara ara bu sorunu oluyor. Ben altını açınca kulak temizleme çubuğunu zeytinyağına batırıp poposuna sürüyorum hafifçe içeriye doğru ama sadece zeytinyağını sürecek kadar..Doktorumuz bunun oradaki kasları yumuşatarak rahatlatacağını hiçbir sakıncası olmayacağını söyledi.
Bir de ben bir keresinde çok acı çekmesine dayanamamış ve göğüs ucuma az zeytinyağı sürüp öyle emzirmiştim kakasını hemen yapıvermişti. Sadece bir kere yaptım bunu sonra alışkanlık yaparsa diye korktum yapmadım. Allaha şükür bizimki kendiliğinden düzeldi ya da gaz için Zinco kullanmaya başladım belki de o düzeltti bilemiyorum.
canım be zeytin yağını içiriyorum yada mamasına karıştırıyorum o şekilde daha iyi
bende zeytın yağlı kulak çubuğu denedim ama encok faydayı fitilden gördüm gliserin kansuk die bi fitil var bende onu yarım atıyorum zaten etkisini anında gösteriyor:)